Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nfsa w tym roku nie będzie pierwszy raz od 20 lat, BF'a również także fail kruku wypjerdalaj na sztima

W tym roku to w ogóle mało co będzie na kąsolki, dlatego więc wymieniam te "dzieła", popularne zresztą wśród "baronów".

Jak mało? Alien Isolation, Shadow Of Mordor, Sunset Overdrive, Forza Horizon 2, Evolve, AC: Unity, Destiny, The Crew, Dragon Age, Far Cry 4, mało? Jesień lepsza niż rok temu.

SO i FH2 jedyne interesujące pozycje i je szanuję (przy czym to pierwsze jest jeszcze dość sporą niewiadomą). Nie zapominaj, że w moich żyłach płynie też Xbox.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Driveclub moze jeszcze wyjdzie, nie zapomminajmy o jedynyn exie drugiego polrocza na ps4.

NIe jest jedynym, ale do listy na spokojnie dopisalbym wlasnie ta scigalke, C.A.R.S, The Evil Within, Elder Scrolls Online, masowki typu FIFA, NBA 2K, NEXTGENOWE Call of Duty :teehee:  i pare innych - jesien zapowiada sie za(pipi)iscie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Driveclub moze jeszcze wyjdzie, nie zapomminajmy o jedynyn exie drugiego polrocza na ps4.

Elder Scrolls Online,

Nie nie, proszę, nie. Nie chcecie tego.

Opublikowano

SO to gra, za ktora najmocniej trzymam kciuki, bo wyglada super, ale po takich urywkach niczego nie mozna byc pewnym.

Natomiast o FH2 jestem spokojny, wystarczy, ze utrzyma poziom poprzednika i bedzie za(pipi)i.sta.

Opublikowano

az tak gorsze od Skyrim ?

Dwie rozne gry.

Opublikowano

Zobaczyłem dzisiaj porównanie Destiny na X360 i PS3 i sobie pomyślałem, że Yeti pewnie przez ostatni rok dawał na tacę i biczował się w piwnicy żeby różnica na korzyść PS4 względem Xone była na podobnym poziomie :P

uXVeVM1.png

QqKtpfj.png

Szrot 360 aż tak słabo? :woot:

Beka z Ciebie XD

Nie powiem z kogo beka, jak tu jakieś fejkowe porównania wstawia.

cQFbLf6.png

D7xEeZu.png

t8hjmIZ.png

5INRFsX.png

w tym wypadku szrotem jak zwykle jest PS3 gdzie jest 1024x624 w porównaniu do glorious 720p na 360tce.

:yes:

It's probably the same on 360 (1024x624), though I wonder if they couldn't have gotten better scaling with 880x720 ala BLOPS2 (similar pixel amount), plus the game is mostly wide open environments, so vertical resolution should help more.

http://beyond3d.com/showpost.php?p=1861764&postcount=4120

Edytowane przez Iras

Opublikowano

134 bezpłciowe MMORPG, w którym zabijasz szczury, potem pająki, potem ludzi, a potem bossów.

Opublikowano

Już sie nie mogę doczekać tej kolekcji

Tez sie troszke jaram. Najbardziej kozacki prawiczek we wszechswiecie juz wkrotce w jednym pudelku. Gonna get straight to that multiplayer.

@ragus

Ja juz sie zlamalem i biere XO :confused:.

A co do ESO to naprawde wymazcie te gre z pamieci, nie lubie uzywac slowa "generyczne" ale do tej gry to slowo najbardziej pasuje.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

W tym roku wygrało FF IX, dziękuję. 

W ogole to jestem zaskoczony jak wiele osob na forumku uwielbia IXtke. Do tej pory sadzilem ze moja ulubiona czesc jest niedoceniona wsrod fanow i graczy.

Bo na tym forum jest moda na uwielbianie tych mniej popularnych/niedocenionych tytułów. Ot takie hipsterstwo konsolowe.

Opublikowano

Breaking news z Zakopanego! 

Nadkonsola masorza juz wyzionela ducha :(

xD

Opublikowano

Breaking news z Zakopanego! 

Nadkonsola masorza juz wyzionela ducha :(

xD

Jak analogi?

Opublikowano

2s7suqe.jpg

[*][*][*][*] : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

2s7suqe.jpg

[*][*][*][*] : ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Zrób jeszcze zdjęcie w czerni i bieli xD

Opublikowano

W tym roku wygrało FF IX, dziękuję.

W ogole to jestem zaskoczony jak wiele osob na forumku uwielbia IXtke. Do tej pory sadzilem ze moja ulubiona czesc jest niedoceniona wsrod fanow i graczy.

Bo na tym forum jest moda na uwielbianie tych mniej popularnych/niedocenionych tytułów. Ot takie hipsterstwo konsolowe.

Ja w ogóle jestem zaskoczony jak wiele osób nie grało w najlepszego Finala.
Opublikowano

Fajnale są overrated.

Opublikowano

No ja jestem bardzo ciekawy czy za max 1000zł 900zł (bo do kompa trzeba jeszcze dokupić pada) można by kupić teraz kompa, który pociągnąłby gry takie jak Uncharted 2,3 czy Halo 4, GoW 3 bez cięcia w grafie.

Ewentualnie czy komp kupiony 10lat temu za 2,5k by je pociągnął.

Śmiem wątpić.

#ping, czemu przeszedłeś black flaga na PS4 jak na kompie wygląda 2x lepiej? :D

Komp kupiony 6 lat temu za 5 kafli z monitorem ( core2duo + 8800GT wtedy za ponad tysiaka ) ma dzisiaj duże problemy z takim Divinity. Ledwo spełnia minimalne wymagania, a gdzie tam dalej. Komp już praktycznie do amigowych indie. I już gdzieś 2 lata po kupnie można było zapomnieć o combo ultra/60klatek.

5k?! oO To ladnie bekles za ten monitor. Mam dokladnie taka sama konfiguracje (c2d  + 8800GTS) i za sama karte dalem 1200zl ale komp wyszedl mnie cos ok 2,5k. Co to byl za monitor? xD

Kupowane pod koniec 2007r. obsluguje 90% tego co pojawia sie na PC z konsol (dzieki UE3). Dzieki dodatkowemu systemowi (XP) - wszystko (PC) od 2000 do 2007. Dosbox zalatwia wszystko (PC) od 2000 w dol.

A wy co? Kolejna iteracja call of pif paf creed 11?

Opublikowano

Właśnie wchodzę na Steam i widzę zapowiedź Stronghold Crusader II. Czyli już drugi* w tym roku ex na PC, na dodatek znowu z gatunku takich, których za nic by się nie dało przenieść na kąsolki.

Nie dość, że mamy najładniejsze multiplatformy, najlepsze indyki (i najszybciej), to jeszcze jak zwykle, co roku, fantastyczne eksy. Eh, dobrze być członkiem Rasy Panów.

A na Xbone/PS4 co, dalej Need for Speed i Battlefield?

*drugi z tych dużych i znanych, bo innych gierek też nie brakuje, ale ponieważ nie są szarymi trzecioosobowymi shooterami i błyszczącej grafiki to nie są w stanie dotrzeć do świadomości Januszy gamingu

To te genialne exy na PC'ta których sprzedaż będzie oscylowała w okolicy 100 tysięcy i które za dwa miesiące będą do wyrwania za 1$?

Opublikowano

A co to za różnica? I tak zarobią bo gra dla dojrzalego i wiedzacego czego chce od gier odbiorcy nie potrzebuje budżetu na marketing, który kosztuje tyle co zbudowanie kilku autostrad w polsce.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Komp kupiony 6 lat temu za 5 kafli z monitorem

Cena komputera z monitorem? W takim razie do ceny konsol zacznijmy doliczać 55-calowy TV, kanapę i kominek.

Opublikowano

Cena komputera z monitorem? W takim razie do ceny konsol zacznijmy doliczać 55-calowy TV, kanapę i kominek. 

i lampeczkę 25-letniej Chivas Regal na lodzie. 

Klapki biedne muszą grać w Destiny demo online tak jak na pierwszym PlayStation w demo one katowali przez miesiące bo gry drogie.

a kto nie katował? Disc One - na samą tą nazwę mam ciary na plecach, na moim egzemplarzu był Tekken, Destruction Derby chyba i Crash. Tak, mogłem w Demo Disc One grać godzinami. 

Opublikowano

Klapki biedne muszą grać w Destiny demo online tak jak na pierwszym PlayStation w demo one katowali przez miesiące bo gry drogie.

a kto nie katował? Disc One - na samą tą nazwę mam ciary na plecach, na moim egzemplarzu był Tekken, Destruction Derby chyba i Crash. Tak, mogłem w Demo Disc One grać godzinami. 

A dzisiaj jeszcze dodatkowo zaplacic za nie 120zl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.