Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

chyba sie skusze na asura wrath, właśnie wczoraj myślałem czy by w końcu nie kupić tej mega widowiskowej gry

a wszystkim którzy nie grali polecam dragons dogma (chociaż była w plusie wiec pewnie już jak ktoś miał obczaić to już obczaił)

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

modl sie by cokolwiek sensownego z tej listy kupiles - obstawiam atak cebulakow z allegro na co lepsze pozycje i puste kosze z grami po paru minutach, taki ni no kuni nawet teraz na allegro schodzi jeszcze po ok 100zl

Opublikowano

coś nowego na PS4 ?

Podobno nowy projekt BioWare.

Opublikowano

Pewnie większość z tych gier zostanie "kupiona" już na zapleczu przez część pracowników :D

Ja naliczyłem z 5 tytułów jakie bym z miłą chęcią przygarnął.

Opublikowano

propsy dla biedronki za tą akcję. naturalna ewolucja. przez książki i filmy do gierek :).

Opublikowano

Ping w CW:

hBgTYwF.gif

Hook, line and sinker. Bol dupy gotowy.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

coś nowego na PS4 ?

Podobno nowy projekt BioWare.

Multiplatforma, co wyjdzie też na Xbone, PC. Pomijając juz fakt, że od EA-Bioware, które od ładnych lat robi niezły balas.

#nikogo

Opublikowano

Jak trafię na którąkolwiek z edycji dragon's dogma to wezmę.

Opublikowano

Co do Asura's Wrath - W niemieckim Gamestop nówka jest za 5 Euro.

Opublikowano

Co do Dragon's Dogma, w Japonii nówka jest za 200 yen.

A w Stanach Persona 4 po 14.99$!

Edytowane przez ping

Opublikowano

Nowa wersja ICEnhancera, mod do 6 letniej gierki sprawia, że gta iv wygląda lepiej niż wszystko na ps4/x1 z 60fps.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Nie mają piątki to robią różne rzeczy z nudów.

Opublikowano

mate  chyba troche przesadziłeś

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że utalentowani Pecetowcy zrobili by sobie sami taki remaster TLoU jak by zaszła potrzeba. Na szczęście nikt ze znajomych na PC Lab i dobreprogramy.pl nie żałuje, że gra wyszła tylko na konsole.

Opublikowano

Znajomi z dobreprogramy? Kurde moi znajomi z twojapogoda.pl mówią co innego

Opublikowano

No cześć, czy Waldek panuje nad tematem?

Ja obecnie na wakacjach jak na barona przystało, cygara tylko się skończyły.

Pozdrawiam graczy jedynej słusznej platformy.

PlayStation.

Opublikowano

Na moim laptopie nawet zwykłe gta iv bez modów nie będzie działać lepiej niż 4 klatki na sekundę, ale cw poważny biznes.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

eX4cT 

jednak żyje, a już myślałem, że się coś stało....

Opublikowano

Na moim laptopie nawet zwykłe gta iv bez modów nie będzie działać lepiej niż 4 klatki na sekundę, ale cw poważny biznes.

no to jedno, a drugie że nawet fajna grafika (na tym filmiku wcale aż tak powalająca nie była) nie zmieni faktu że pecetowcy muszą sie kisić z gta4 które bylo jednak znacznie słabsza niż 5

eX4cT 

jednak żyje, a już myślałem, że się coś stało....

pewnie grał na grzybach w lesie na pleju i nie miał czasu pisać ;p

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że utalentowani Pecetowcy zrobili by sobie sami taki remaster TLoU jak by zaszła potrzeba. Na szczęście nikt ze znajomych na PC Lab i dobreprogramy.pl nie żałuje, że gra wyszła tylko na konsole.

To ciekawe dlaczego w googlach jak wpisuje TLOU to wyskakuje TLOU PC, albo na necie można znaleźć bez problemu tematy ludzi którzy chcą TLOU na PC. To więc jednak chcecię tę grę czy nie? Bo coś mi się tu nie zgadza.

Ot, pierwszy przykład z brzegu.

http://www.gamefaqs.com/boards/652686-the-last-of-us/63010754

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

z gta4 które bylo jednak znacznie słabsza niż 5

IMO czwórka była najlepszą częścią i obawiam się, że żadna jej już nie przebije.

Opublikowano

najlepsze było Vice City

Opublikowano

Rozpocznijmy kłótnię o to, które GTA jest najlepsze po raz 68!

Opublikowano

icehancer, czy też ENB wyszedł 2 lata po premierze GTA IV i wymagał kompa mocniejszego niż potrzebny do ultra detali w Crysis 2, Wieśku czy BF3. Moja przygoda skończyła z tym modem skończyła się, jak po instalacji którą robiłem z solucją gra wcale nie wyglądała tak jak na screenach i wykrzaczała się kiedy chciałem doinstalować samochody. I zamiast 30-50fps jakie miałęm w vanilla GTA IV, miałem 15-20fps.

Podniecanie się modem do 5 letniej gierki, który wymaga kompa kupionego dzisiaj za sporo piniondzów jest serio śmieszne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.