Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co do w3 i ps4, teraz gram w gwinta i za każdym razem przy wyborze karty TV się wyłącza po czym zaskakuje na nowo - taka migawka ciemna  :woot:

Aż nagrałem... co to jest. Co oni robili w tej siedzibie przez ten dodatkowy czas;

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Do E3 chciałeś powiedzieć, król Spencer ostatecznie rozwiąże sprawę klaperską.

Nope.

Tak będzie: 

Knur Spencer ---> yDrMZW.gif  <--- :kaz: za jego plecami

Opublikowano

Wychodzi na to ze choc raz insiderzy Macka sie sprawdzili! xD

Wiedzmin swoja droga, ale spojrz na caloksztalt - niecale 2 lata na rynku - jeden nextgen ma problemy dzwignieciem rozdzialki z HD, ktora miala byc standardem, druga konsola jak juz wypluje jakas gre w 1080p, to z reguly chodzi w 30 klatkach... No troche slabo to wszystko wyglada.

Ty sobie lepiej Oblivion na X360 przypomnij. 1024x600 i w czasie konnej jazdy non stop 20 klatek.

Opublikowano

mateusz nie szalej

Opublikowano

Nie no, nie ma co się oszukiwać gry na konsole nigdy nie były jakoś cudownie zopytmalizowane, nawet takie orly jak Naughty Dog nie zrobili betonowych 30fpsów w ich ostatniej grze na ps3, ale ku.rwa to co się odpier.dala w Wiesku na ps4 to beczunia czuje się jak wtedy gdy wyszlo GTA SA na ps2, blur 20 fpsów i trzeba było czekać na port na PC lub Xboxa pierwszego, żeby grać jak człowiek. Tutaj na szczescie czekać nie trzeba o ile ma się hajs na zderzacz hadronów 

Opublikowano

No nieładnie się zachowali.

Opublikowano

czuje się jak wtedy gdy wyszlo GTA SA na ps2, blur 20 fpsów i trzeba było czekać na port na PC lub Xboxa pierwszego, żeby grać jak człowiek. Tutaj na szczescie czekać nie trzeba o ile ma się hajs na zderzacz hadronów 

nie wiem jak ty mogłeś grać w Kolosa Cień zanim wyszedł w HD na ps3

Opublikowano

Wiedzmin 3 na ps4 jest nową Mafią II z ps3

BŁAZENADA

Opublikowano

Wiedzmin 3 na ps4 jest nową Mafią II z ps3

BŁAZENADA

Co tam te fpsy, mi ekran miga podczas gry w gwinta i nie da się tego naprawić :(

Poza tym totalnym debilizmem jest porównywanie gier i ich płynności z czasów ps2 do dzisiejszych produkcji. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

czuje się jak wtedy gdy wyszlo GTA SA na ps2, blur 20 fpsów i trzeba było czekać na port na PC lub Xboxa pierwszego, żeby grać jak człowiek. Tutaj na szczescie czekać nie trzeba o ile ma się hajs na zderzacz hadronów 

nie wiem jak ty mogłeś grać w Kolosa Cień zanim wyszedł w HD na ps3

w czasach ps2 nie było digital foundry ;f a tak na serio to skończyłem zarówno sotc jaki i gta sa na konsoli sony, póki nie widziałem innych wersji było dobrze 

Opublikowano

póki nie widziałem innych wersji było dobrze 

no jak tak samo. hehe

Opublikowano

Jak dobrze miec xbone gdzie Wiesiek dobrze smiga. :banderas:

Opublikowano

Nie no, nie ma co się oszukiwać gry na konsole nigdy nie były jakoś cudownie zopytmalizowane, nawet takie orly jak Naughty Dog nie zrobili betonowych 30fpsów w ich ostatniej grze na ps3, ale ku.rwa to co się odpier.dala w Wiesku na ps4 to beczunia czuje się jak wtedy gdy wyszlo GTA SA na ps2, blur 20 fpsów i trzeba było czekać na port na PC lub Xboxa pierwszego, żeby grać jak człowiek. Tutaj na szczescie czekać nie trzeba o ile ma się hajs na zderzacz hadronów 

+100

Opublikowano

Wychodzi na to ze expert jedyny prawilny który nie wsparł raka branży i nie kupił pół produktu.

Opublikowano

Ale Wiedźmin zaorał konsolowe towarzystwo  :obama:  Miała być taka beka z PC i wklejanie postów z PCLaba a wyszło tak, że klapom 2 lata po premierze się konsola dusi i framerate im utrudnia granie. W dodatku na horyzoncie jest Windows 10 i DX12 które wpłyną pozytywnie na wydajność w grach i jedyne prawdziwe VR (bo chyba nie łudzicie się, że konsolowe VR będzie mogło konkurować z tym PCtowym?). Co za miazga.

To teraz czekamy na Batmana i MGS V. W dziale PC może już wam zaczniemy jakieś budżetowe komputerki składać żeby chociaż lock był na 30 a nie 20 klatkach  :Coolface:

Opublikowano

Wychodzi na to ze expert jedyny prawilny który nie wsparł raka branży i nie kupił pół produktu.

Ja też nie kupiłem

Opublikowano

CDPRed Ubisoftem gamingu.

Opublikowano

On balance, it's an improvement on both sides but Xbox One owners have a bigger reason to celebrate this update. Though it struggles to match the clarity of PS4's native 1920x1080 output, the 30fps cap is better adjusted for Microsoft's platform in practice, with fewer stutters during play giving it a tangible performance advantage.

hihihi

In your face wstrętne obrzydliwe klapy :banderas:

Opublikowano

a przed nami e3 i dx12 - klapy beda jadly plastik z kubot  :banderas:

Opublikowano

Gdzie jest profesor lemonka?

:pawel:

A Ty Ficek masz czas do E3 na decyzję, po której stronie stoisz. Potem już bramy do zielonej krainy będą zamknięte. :problem:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.