Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ano tak, dostałeś na komunię :oh_you:

Twoja mama mi kupiła w ramach podziękowania

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Blisko dwa tygodnie szli w zaparte i całkowicie ignorowali Digital Foundry, a jak patch w końcu poprawił płynność na gównie rozmazanym do poziomu ciut powyżej PS4, to "gdzie jest lemonka" :yao:

Opublikowano

On balance, it's an improvement on both sides but Xbox One owners have a bigger reason to celebrate this update. Though it struggles to match the clarity of PS4's native 1920x1080 output, the 30fps cap is better adjusted for Microsoft's platform in practice, with fewer stutters during play giving it a tangible performance advantage.

hihihi

In your face wstrętne obrzydliwe klapy :banderas:

No nic trzeba będzie pożegnać PS4 jak Sony da znowu dupy i zamienić je na (pipi) rozmazane jedynego nextgena jakim jest XO :/

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Blisko dwa tygodnie szli w zaparte i całkowicie ignorowali Digital Foundry, a jak patch w końcu poprawił płynność na gównie rozmazanym do poziomu ciut powyżej PS4, to "gdzie jest lemonka" :yao:

Przeciez framerate zawsze byl lepszy w Wiesku na xo. Patch dal tylko locka na 30 fps.

Piekny bul dupy studenciaka. :banderas:

Opublikowano

Karas, mozesz pogadac o podziemiu forumkowym z kidnappa, wlasnie czyta ten temat :lapka:

Wierze w dobroć króla Spencera i jego wyznawców , może jednak uda uniknąć się tego losu ? :frog:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

jOF2AD8.gif

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że Sony daje ciała w sumie od startu nowych konsol, od dwóch lat greatness już tuż tuż, już za rogiem, a na kolejnym E3 znowu będą tony kitu, teasery gier, które będą wychodzić najwcześniej za 2 lata co dobitnie pokazał rok 2015, a połowa tych hajpowanych mega hitów będzie robiona pod januszy jak The Order itp. a i tak wszyscy to łykną. Trzeci raz z rzędu :)

A dlaczego to jest takie śmieszne? Bo to schemat 1:1 z PS3 XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nikt nie lyka The Order, wiekszosc wybiera PS4 tylko dlatego, ze 3/4 multiplatform dziala lepiej niz Wiedzmin na Onie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nawet nie do podziemia, Karas. Ale ja nie o tym chciałem. O ile PS4 sprzedaje się jak ciepłe bułki, niezależnie od piszczenia blaszek nad jedną grą (bo mocno pctowy wydawca wydał im wreszcie ładną i co najważniejsze w miare dobrze i wreszcie w ogóle jakąś działającą grę AAA), natomiast czwarty rok z rzędu spada sprzedaż globalna PC-ta.

Patrząc na horyzoncie line upu pctowych exów, to słyszy się symfonię kliknięć i tarcia tyłków o ciasne taborety. Sporo z tego to klasyczne pay-to-win. Sporadycznie zobaczymy też online'owe pifpafy na jakiś darmowych engine'ach od noname'owych developerów, za cieńkich jeszcze by konkurować na konsolach.

Ogółem wszyscy czekają już na E3. Konsolowy hołd i impreza powinna tylko przypieczętować absolutną dominację ich na rynku. Wtedy nikt już nawet nie spojrzy na emulatory konsol...

Opublikowano

witcher 3 to w chwili obecnej niegrywalny szrot-bugi uniemożliwiające skonczenie gry czy rock solid 20 fps w niektórych miejscówkach? no ale gotyg i najlepsza gra życia

nawet mi was nie żal konsolomaniaki

Opublikowano

do mnie w chwili obecnej nie ma argumentu na tu i teraz za xone - juz wydane exy to nie deal breaker (jedynie horizon2 mnie jara) , z multiplatform na razie tylko wiesiek3 dziala lepiej z tych jakie mnie interesuja, nastepne jarajace mnie gry to dopiero koniec 2015/poczatek 2016 czyli nowy tomb raider i quantum break, mimo wszystko dla dobra wszystkich trzymam kciuki za m$ by dowalil do pieca na e3 - czemu? bo wyjdzie to wszystkim na dobre - boty dostana swietne exy, a sony wreszcie oprzytomnieje bo ze sami spasowali (gorze gry w plusie niz kiedys itp) widzi chyba kazdy (a ze sprzedaz ps4 to na chwile obecna samograj to po co sie starac)

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że Sony daje ciała w sumie od startu nowych konsol, od dwóch lat greatness już tuż tuż, już za rogiem, a na kolejnym E3 znowu będą tony kitu, teasery gier, które będą wychodzić najwcześniej za 2 lata co dobitnie pokazał rok 2015, a połowa tych hajpowanych mega hitów będzie robiona pod januszy jak The Order itp. a i tak wszyscy to łykną. Trzeci raz z rzędu :)

Firmy ci się pomyliły.

Prerenderowany trailerek, a później przez rok, dwa albo trzy kompletna cisza. To Sony? Nie, m$.

Tymczasem u Sony:

9 miesięcy później:

34e7db41dd48504a25723250370819f2.png

#GreatnessArrives

Opublikowano

U Ms w miedzyczasie FH2, SO i Ori. Wszystkie powyzej 80 na mc. A co u sory? Dc 71 i order 65? :pawel:

Opublikowano

do mnie w chwili obecnej nie ma argumentu na tu i teraz za xone - juz wydane exy to nie deal breaker (jedynie horizon2 mnie jara) , z multiplatform na razie tylko wiesiek3 dziala lepiej z tych jakie mnie interesuja, nastepne jarajace mnie gry to dopiero koniec 2015/poczatek 2016 czyli nowy tomb raider i quantum break, mimo wszystko dla dobra wszystkich trzymam kciuki za m$ by dowalil do pieca na e3 - czemu? bo wyjdzie to wszystkim na dobre - boty dostana swietne exy, a sony wreszcie oprzytomnieje bo ze sami spasowali (gorze gry w plusie niz kiedys itp) widzi chyba kazdy (a ze sprzedaz ps4 to na chwile obecna samograj to po co sie starac)

Kim jestes i gdzie jest Ficus? :shotgun:

@Lem

1 swietna gra to raczej daleko od "greatness arrives", mi sie wydaje ze caly ten greatness hype train za kazdym razem sie roz*buje w drodze na E3 i Sony o nim zapomina bo jest zbyt zajete patrzeniem w slupki sprzedazy.

Opublikowano

Co by limonczello nie wypocił to nie zmieni tego, że 2013, 2014, 2015 Xone > PS4 pod względem gier od obu firm.

Na jego miejscu już bym się martwił o 2016.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

U Ms w miedzyczasie FH2, SO i Ori. Wszystkie powyzej 80 na mc. A co u sory? Dc 71 i order 65? :pawel:

W FH2 mozna pograć na X360 a Ori nawet Ty na swoim kompie odpalisz, SO to jedyne co moze grzać a i tak to ok gra, żadna rewelacja.
Opublikowano

Juz widze jak klapy graja na pc w ori. :pawel:

Poza tym pc nikogo wiec o czym ty godosz?

Opublikowano

Co by limonczello nie wypocił to nie zmieni tego, że 2013, 2014, 2015 Xone > PS4 pod względem gier od obu firm.

Co byś nie wypocił, to nie zmienisz tego, że Sony wszystkie gry zapowiedziane do E3 2013 włącznie dawno wydało, a boty na trzy ważne tytuły ciągle czekają i co byś nie wypocił, to nie zmienisz tego, że klapy w tym roku już dwie gry dostały, zaraz dostaną trzecią, a boty będą czekać do jesieni.

@Lem

1 swietna gra to raczej daleko od "greatness arrives", mi sie wydaje ze caly ten greatness hype train za kazdym razem sie roz*buje w drodze na E3 i Sony o nim zapomina bo jest zbyt zajete patrzeniem w slupki sprzedazy.

Nadal 1 > 0.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

To Wieśmin, nie dość, że z największym w historii gejmingu dołngrejdem, to jeszcze z milionem bugów, glitchy i 15 FPS-ach? :dynia:

Wiedziałem, że CDPR, to partacze ale żeby do tego stopnia. Jaki rak. :obama:

Opublikowano

Czy musze przypominac, ze klapy czekaja juz 5 lat, PIĘĆ KUR.WA LAT na tlg? XD

Opublikowano

2016 zmiażdzy wszystko i wszystkich. Scalebound, Crackdown, Gears of War 4, Quantum Fucking Break, Horizon 3, nowa gierka od Rare i pewnie coś jeszcze mają w zanadrzu ^^

2015 też będzie spoko, szkoda tylko, że wszystkie te exy wychodzą w drugiej połowie roku. Mogli je jakoś lepiej rozłożyć.

Edytowane przez JJeday

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.