Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co by limonczello nie wypocił to nie zmieni tego, że 2013, 2014, 2015 Xone > PS4 pod względem gier od obu firm.

Na jego miejscu już bym się martwił o 2016.

2016 zmiażdzy wszystko i wszystkich. Scalebound, Crackdown, Gears of War 4, Quantum Fucking Break, Horizon 3, nowa gierka od Rare i pewnie coś jeszcze mają w zanadrzu ^^

2015 też będzie spoko, szkoda tylko, że wszystkie te exy wychodzą w drugiej połowie roku. Mogli je jakoś lepiej rozłożyć.

Co finalnie wyjdzie to się zobaczy, ale na 90% 2016 będzie lepszy dla Xone niż którykolwiek poprzedni rok pod względem gier fundowanych przez MS. Ja obstawiam 4 mocne pozycje: Gears of War 4, Horizon 3, Quantum Break i coś z zestawu - Scalebound, gra Rare albo Crackdown (wszystkie 3 nie wyjdą w 2016).

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Juz widze jak klapy graja na pc w ori. :pawel:

Poza tym pc nikogo wiec o czym ty godosz?

Owszem, dlatego nie grałem, poczekam az bede miał X1 i na nim zagram, ale ta gra to zaden dealbreaker.

Czy musze przypominac, ze klapy czekaja juz 5 lat, PIĘĆ KUR.WA LAT na tlg? XD

A na Gran Turismo 5 ile sie czekało?
Opublikowano

Chyba game seler xd no ale to tak samo jak ps4 oprócz bloodborne nie ma nic

Opublikowano

Doprawdy uroczo się czyta tych wszystkich nieogarów, którzy myśleli że nowa generacja da gwarancję stałego framerate'u i pełnego full hd. Wy chyba zapomnieliście jak to wyglądało podczas generacji Xbox/PS2 albo nawet X360/PS3. Ile gier nie osiągało 720p tylko jakieś sub hd-ready, tylko że wtedy żadna z korporacji nie próbowała wmówić coś w stylu "1080p or bust" i ludzie nie dostawali pier/dolca po każdej analizie w digital foundry.

a odnośnie konkretnej sytuacji z wiedźminem to niektórzy zachowują się jakby się urwali z choinki, nie trzeba było być jasnowidzem żeby przewidzieć problemy, skoro cdpr PIERWSZY RAZ wydaje grę na wszystkie platformy i PIERWSZY RAZ na playstation.

Opublikowano

W Ori klapki mogą zagrać na PC, to tak jak w WIedźmina 3, ale jakoś dziwnym trafem "wolą" cierpieć za 2x więcej kapuchy z 20 FPS na PS4.

Może dlatego, że większość z nich ciągle ma tego samego pieca na którym "ogrywali" Mass Effect 1 gdy ten wyszedł na X360 :sweat:

Opublikowano

Proste klapki to debile którzy po jeżdzeniu taryfą 18h wracaja do domu na meczyk w fifie a Xboty to swiadomi konsumenci i pasjonaci branży.

Mozna zamykać

Opublikowano

już o tym pisałem

kiedy słyszę xbox myślę o graczu który ma kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy gamerscore'a, z którym można podyskutować na wszelkie tematy bo ma ogromny bagaż growych doświadczeń.

kiedy słyszę playstation widzę janusza siedzącego w białej żonobijce, który wrócił po nocce z taryfy i odreagowuje w battlefielda, bluzga na ciebie bo zarysowałeś mu czołg który traktuje jak swojego kochanego lanosa. A w tle słychać starą która woła na mielone, "zamknij mordę kryśka, nie widzisz że jade rudym?". A wieczorem włącza fifę, otwiera puszkowego harnasia i wchodzi na multiplayer. Oczywiście wybiera barcelonę.

Opublikowano
:dynia:
Opublikowano

Urocze jest to wyskakiwanie z Ori przy każdej dyskusji o exach, a jednocześnie uporczywe wypychanie ze świadomości istnienia takich gier jak Transistor, Axiom Verge, Resogun, Veolocity, Broken Age, OlliOlli2, Hotline Miami 2 i wielu wielu innych cyfrówek, które nie wyszły na bonera.

Opublikowano

już o tym pisałem

kiedy słyszę xbox myślę o graczu który ma kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy gamerscore'a, z którym można podyskutować na wszelkie tematy bo ma ogromny bagaż growych doświadczeń.

kiedy słyszę playstation widzę janusza siedzącego w białej żonobijce, który wrócił po nocce z taryfy i odreagowuje w battlefielda, bluzga na ciebie bo zarysowałeś mu czołg który traktuje jak swojego kochanego lanosa. A w tle słychać starą która woła na mielone, "zamknij mordę kryśka, nie widzisz że jade rudym?". A wieczorem włącza fifę, otwiera puszkowego harnasia i wchodzi na multiplayer. Oczywiście wybiera barcelonę.

Kiedy mówię "Zielone Królestwo" mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi. Znajome boćki co przycupnęły na przyjaznej xbrockiej chacie. Widzę zielony swieżąb tańczący wśród fal burzanu...

:obama:

Opublikowano

Tyle, ze Ori jest lepszy od kazdej z tych gier :reggie:

Bloodborne jest lepsze od wszystkich gier na bonera = boner nie ma gier.

Opublikowano

Kobus ty nie widzisz roznicy czy to 720 czy 1080, nie widzisz też że wiedźmin chodzi w 20 klatkach nie wiem czy jesteś dobry materiałem na wojownika

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

już o tym pisałem

Kiedy mówię "Zielone Królestwo" mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi. Znajome boćki co przycupnęły na przyjaznej xbrockiej chacie. Widzę zielony swieżąb tańczący wśród fal burzanu...

a ja mam przed oczami januszy pokroju mazzeo, soula czy  cezare, fifa, call of duty czy mordor, a te "exy" jak ori czy d4 ledwo ruszone albo w ogole.

Opublikowano

już o tym pisałem

a ja mam przed oczami januszy pokroju mazzeo, soula czy  cezare, fifa, call of duty czy mordor, a te "exy" jak ori czy d4 ledwo ruszone albo w ogole.

Nie wiem o jakim MaZZeo mówisz, ale:

2rfa336.png

2pt1eu8.png

ja tu widzę sporo ex'ów mocno ogranych w tym i ukończone Ori :reggie:

Opublikowano

prawie same pifpafy, rak branzy, a o Ori pisal ze konczyl w meczarniach i ma tej gry dosc.

Opublikowano

No ale gral i skonczyl wiec klamales. :reggie:

Opublikowano

prawie same pifpafy, rak branzy, a o Ori pisal ze konczyl w meczarniach i ma tej gry dosc.

pifpafy duzo lepsze niz macanie 12 letnich chinskich dziewczynek stylusem 

Opublikowano

XD jaki trajhard, a teraz matematyka:

5x pifpafy, 3x racery, 2x bitki (MK mi się wycięło) + pojedyncze platformówka, ?action adventure?, sportowka itp.

ale

"prawie same pifpafy" :yao:

Opublikowano

Steryd będzie ludzi matematyki uczył? :lol:

Opublikowano

Chyba game seler xd no ale to tak samo jak ps4 oprócz bloodborne nie ma nic

BB = SO :dynia:
Opublikowano

No bo Ori było ciężkie dla mnie, ja mam naturę rushera w grach i prę do przodu zamiast przystanąć i cierpliwie pomyśleć, stąd trudności. Inna sprawa że źle zarządzałem punktami doświadczenia i przez 3/4 gry i miałem życia na 1-2 hity.

Opublikowano

Powiedzial lem dla ktorego 20 fps>25-30.

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.