Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ściąganie tv shows to co innego niz ściąganie gier robaczku.

No nie, bo i tak zasysasz z torrentów. :reggie:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no cholera niech mnie kule biją, jeśli po E3 Sony nie zrobi wam sajgonu to poprosimy Ficusia aby zjadł swojego klapka

A jakimi grami ma zrobić ten sajgon? Remasterami God of War 3, Uncharted i portami indyków z PC + Uncharted 4 na 2016 rok?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dżizas, setki godzin w FPS. Nie to co szlachta The Order, Unity i Far Cry 4 XD

Serio, niektórzy zanim coś napiszą o upodobaniach innych powinni się poważnie zastanowić czy nie utajnić gamercarda jak limonczello :yao:

Opublikowano

no cholera niech mnie kule biją, jeśli po E3 Sony nie zrobi wam sajgonu to poprosimy Ficusia aby zjadł swojego klapka

A jakimi grami ma zrobić ten sajgon? Remasterami God of War 3, Uncharted i portami indyków z PC + Uncharted 4 na 2016 rok?

dlatego napisałem Ficuś

Opublikowano

No Panowie bez jaj ale Mariany, Toady, Yoshie, Orderki, Ratchety nawet Assasiny >>>>>> pif pafy FPS multi.

Don dla mnie wystarczy to że mam kazdą konsolę Ninny i to jest dla mnie odnośnik mego gustu z którego jestem dumny patrząc np na przedmiotową listę. Zresztą co ja będę gadał o guście z ludźmi co nie grają w W3 (Mazz i Don).

Suteczku akurat ja gram we wszystko na co mam ochotę aby wyrabiać własną opinię, nie muszę potem na yt grać. Polecam taką postawę szczególnie że jesteś studenciakiem to masz dużo czasu na giercowanie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Rime, No Man's Sky czy WiLD od mistrza Ancela wciągają dupą całą ofertę na bonera. Same piękne, oryginalne i nietuzinkowe gry, a nie kolejne Halo, Gearski i Forza.

Opublikowano

I tak w nie nie zagrasz. :kaz:

Także się tak nie pucuj wypierdku. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Balon wspina się na wyżyny hipokryzji XD

Wały takie jak The Order czy Unity są lepsze od dobrych w swoim gatunku FPS'ów?? Skisłem :) Nie wiem na jakim Ty świecie żyjesz, ale dobry FPS = dobra gra. Kiepski sandbox czy cinematik ekspirjens =/= dobra gra :reggie:

No i co ma do tego czy kupię Wiedźmina teraz czy za 3 miesiące bo nie wiem?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

kule Don kolejny xbot co nie gra w wieska, mozna wiedziec czemu? bez beki sie pytam 

Opublikowano

Bo w pif pafy fps czy inne amerykańskie "block bustery" pucujesz na premierę a takie rodzynki jak w W3 to kupisz jak zejdą do 100 zł. Rozumiem nowe mapy to COD same się nie kupią. Za mało spaśnego klimatu dorritos w tym naszym Wieśku?

Don ale pamiętaj tam jest kusza!

Rozumiem grać w jakiś jeden fps on line np CSa czy BFa ale łykać kazdy fps multi na kilkaset godzin i zestawiać to z gustem to naprawdę trzeba mieć bota zamiast głowy.

Edytowane przez balon

Opublikowano

balon co ty możesz niby o mnie wiedzieć? XD

Ogarnij się i nie rób z siebie cebulaka jak w hyde parku. 

I wytłumacz mi po co mam grać w jakieś crapy jak order skoro mogę grać w gry na 8, 9 i 10? 

Też gram w co chcę, nie wiem skąd przeświadczenie, że może tak nie robię. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo w pif pafy fps czy inne amerykańskie "block bustery" pucujesz na premierę a takie rodzynki jak w W3 to kupisz jak zejdą do 100 zł. Rozumiem nowe mapy to COD same się nie kupią. Za mało spaśnego klimatu dorritos w tym na szym Wieśku?

Żałosny jesteś balon, ale próbuj dalej.

Ficek: W czerwcu mam 2 zbyt ważne rijel world eventy żeby mnie 100h Wiesława rozpraszało :)

Opublikowano

kule Don kolejny xbot co nie gra w wieska, mozna wiedziec czemu? bez beki sie pytam 

Bo Don nie jest klapem i nadrabia sage i gry zanim spalaszuje glowne danie :lapka:

Opublikowano

Po przeczytaniu postu MM w jednym z wiedźmińskich tematów poczułem się zaorany. 

Opublikowano

Ale ty nawet nie grasz w gry na 10 czy 9. Tak faktycznie nie znam twojej sytuacji. Wiem jedynie źe to że zagram 7 h w Ordera nie przeszkadza mi potem 100 h w Wieśka zagrać. Ty oczywiście ani w jedno ani w drugie nie grałeś. Ogolnie to o to mi chodziło. Jeżeli chodzi o cebulę to nie bede przypominał kto wpływał do zatoki aby spędzić kilkadziesiąt h z grą Ubi. Na to już czas miałeś...

Opublikowano

no E3 mają musi sie przygotować

Opublikowano

O kur.va ważne eventy, a czas który pucuje w CW mógłby na Wieśka przeznaczyć.

ps pierwszy event to konfa MS, a drugi?

Opublikowano

Balon Hitlerem gamingu. Będzie mówił kto kiedy jaką grę ma kupić i w co grać XD

Opublikowano

O kur.va ważne eventy, a czas który pucuje w CW mógłby na Wieśka przeznaczyć.

ps pierwszy event to konfa MS, a drugi?

Pierwszy event to konfa Bethesdy o 3:30 w nocy, 15 czerwca. Drugi to konfa MS o 18:30, trzeci to EA o 22:00, czwarty jest Ubisoft o północy, a później Sony o 3:00 rano. Następnego dnia jest Nintendo i Square Enix, a później w nocy PC Gaming Show.

Opublikowano

Thx Macio ale nie o to mi chodziło :)

Opublikowano

Bo w pif pafy fps czy inne amerykańskie "block bustery" pucujesz na premierę a takie rodzynki jak w W3 to kupisz jak zejdą do 100 zł. Rozumiem nowe mapy to COD same się nie kupią. Za mało spaśnego klimatu dorritos w tym naszym Wieśku?

Rozumiem grać w jakiś jeden fps on line np CSa czy BFa ale łykać kazdy fps multi na kilkaset godzin i zestawiać to z gustem to naprawdę trzeba mieć bota zamiast głowy.

jakby tak o mazzeo napisal to pelna prawda bo mu fpsy wypraly resztki tego co mial za czolem ale don akurat z racji tego, ze chociaz ma wiiu wiec nie tylko w fpsy gra

akurat do rpg trzeba miec duzo czasu, jesli serio ma w czerwcu duzo zajec to w pelni rozumiem, podchodzenie do tak duzego rpg'a by grac w turbo ratach po 20min-30min troche mija sie z celem, lepiej poczekac i chlonac swiat w dluzszych sesjach, to nie bijatyka czy wyscigi gdzie nawet pare minut wystarczy

pisac w cw nie porownuj do grania - tutaj przeciez wielu udziela sie w czasie pracy, z komorki jak sra czy jadac gdzies komunikacja miejska

Opublikowano

No (pipi).a Ficek i ty się na to łapiesz? Ja też nie mam czasu ostatnio mega mało (po urodzeniu dziecka) + inne zakawki ale jakoś te 20 h od premiery nabiałem z mega bananem na ryju. Nie wierzę że taki HC gamer jak Don jakby jarał się mocno Wiechem to by nie znalazł czasu na granie.

Opublikowano

Ale ty nawet nie grasz w gry na 10 czy 9. Tak faktycznie nie znam twojej sytuacji. Wiem jedynie źe to że zagram 7 h w Ordera nie przeszkadza mi potem 100 h w Wieśka zagrać. Ty oczywiście ani w jedno ani w drugie nie grałeś. Ogolnie to o to mi chodziło. Jeżeli chodzi o cebulę to nie bede przypominał kto wpływał do zatoki aby spędzić kilkadziesiąt h z grą Ubi. Na to już czas miałeś...

Co kur.wa? Mam nabite w Wieśku 3 27h. Weź ty najpierw sprawdź info zanim wejdziesz bo się tylko błaźnisz. 

Z FC4 spędziłem kilka godzin. Kolejny fail.

Żal czytać twoje posty, bo można ręce załamać. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.