Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak a w sobotę i niedziele siedzi w pracy albo bot Google za niego posty pisze...

Dobra Panowie miło się gawędzi ale idę pograć w Wieśka. Łapka.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficek, nie tłumacz mu bo widać, że dawno Słońca nie widział ;)

5153r5.png

9285.jpg

Opublikowano

ps Sutek a co ty sie tak emocjonujesz przecież wszystko tu dla beki piszesz i z takim dystansem?...

Opublikowano

no wiadomka, ze sie nie jara mocno, jakby mial cisnienie to by juz wieska3 mial co nie zmienia faktu, ze pewnie zagra

Opublikowano

Klapy za to mialy takie cisnienie na wieska 3 z powodu braku gier na ps4, ze sie rzucily na te gre bez zapoznania sie z saga i wczesniejszymi grami :reggie:

Opublikowano

klapersy - gejmingowi faszyści

Chyba ktoś zapomniał, że bez korpo z Tokio i Kito w ogóle nie byłoby czegoś takiego jak gejming, który współcześnie znamy.

Opublikowano

ps Sutek a co ty sie tak emocjonujesz przecież wszystko tu dla beki piszesz i z takim dystansem?...

Jestem uczulony na głupotę, jest pewna granica tolerancji, ty ją przekroczyłeś. 

Opublikowano

komu opowiedzieć fraszke?

Opublikowano

Jestem uczulony na głupotę, jest pewna granica tolerancji, ty ją przekroczyłeś.

Polamany bot.

Opublikowano

Pisze typ, który groził w cw, że wybije komuś zęby. XDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Generalnie to mega beka z balona. Szczególnie te jego "trafne" jak widać teorie na mój temat biorąc pod uwagę, że jak Wiedźmin 2 na X360 wychodził to pomimo tego, że dostałem od CDP kopię recenzencką, to i tak kupiłem retaila na premierę, gdy klapki mogły się pucować co najwyżej do screenów. Ale do zakutego hełmu nie dociera, że ktoś nauczony doświadczeniem (Wiedźmin 2) wie, że kolejna gra będzie ponownie tak dobra, że to by się nie skończyło na cedzeniu po godzinę - dwie, tylko rajdami po kilka godzin codziennie przez 2 tygodnie i zawaleniem innych spraw, heh.

Opublikowano

Kobik - największym burakiem FPE xD

Opublikowano

(pipi)a spodziewałem się kolejnej riposty w stylu 

zamknij dupe randomie

a dostałem ironiczną odpowiedź

czuję się skonsternowany  :/

Opublikowano

Don ale wiem że grasz w różnorodne gry, choćby z tego powodu jak w działach Ninny się spotykamy. No już się tak nie obruszaj ale z tym wiedzminem to mnie rozczarowales, taki wytrawny gracz i bez jaranka na taki tytuł.

Ojej sutku strasznie przekroczyłem poziom głupoty w CW bo napisałem że nie grałes w order i wiecha oraz to że grałes w fc4 z zatoki. Straszne straszności. Odpocznij lepiej trochę od tego CW bo widać że strasznie do siebie to bierzesz. Zdziwiłem się poprostu bo innym zawsze piszesz jaką ty masz bekę, dystans a twoi oponenci tylko u wyłącznie #buldupy.

Opublikowano

balon ty przekroczyłeś poziom głupoty ogólnie, a nie w cw. :)

Hyde Park pamiętamy. [*]

:kaz:

KOBIK I TAK CIE LUBIE

Opublikowano

kto mi wytlumaczy czemu sony ma taka susze w exach i zapowiedziach pomimo tego, ze pierwszy raz od 11 lat kazdy team wewnetrzny tej firmy od dwoch lat pisze gre tylko i wylacznie na jeden system?

Opublikowano

kto mi wytlumaczy czemu sony ma taka susze w exach i zapowiedziach pomimo tego, ze pierwszy raz od 11 lat kazdy team wewnetrzny tej firmy od dwoch lat pisze gre tylko i wylacznie na jeden system?

Tak szczerze, to myślałem że po zakopaniu Vity i takim starcie, jaki miało PS4, oni będą uderzać z exami jeden za drugim. 

Będzie atomówka za atomówką. A tu klops. 

Opublikowano

Oto odpowiedź

W ciągu ostatnich 6 miesięcy w każdym z ich wewnętrznych zespołów nastąpiła fala zwolnień (między innymi dlatego U4 zalicza obsuwę, ja bym się nie zdziwił jakby grę zmieniali ostro - przecież główni projektanci odeszli).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

komu opowiedzieć fraszke?

sutkowi z dedykacją ode mnie  :pawel:

Opublikowano

Sutek w co ty do mnie masz? Nie piętam abym z tobą rozmawiał na jakikolwiek inny temat na tym forum niż o kradzieży gierek, tym bardziej w HP. Ciebienie pamiętam z żadnego innego tematu na tym forum tylko z tego twojego jak widać udawanego dystansu w CW, więc prosiłbym aby prywaty nie mieszać w wojenki gierkowe Panie udawany dystans, bo nawet nie mam jak się punchować bo jesteś tak randomowy poza CW.

Widać za to jaki to wyluzowany jesteś jak wpadam tu z dwoma dupnymi wersami do ciebie i spada maska i wychodzi real bulduper. Teraz już nikogo nie weźmiesz na tekst jaką to masz bekę z kogoś brania na serio CW.

Edytowane przez balon

Opublikowano

balon tylko nie pękaj jak kondon 9 miesięcy temu :pawel:

@niekochany

:s159::buziak:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.