Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

balon tylko nie pękaj jak kondon 9 miesięcy temu :pawel:

To już lekka przegina :dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

balon tylko nie pękaj jak kondon 9 miesięcy temu :pawel:

To już lekka przegina :dynia:

Co gościowi psycha siada ale co mam satysfakcję to już moje xD

Opublikowano

balon on ci syna szkaluje. chyba tak tego nie zostawisz? th_popcorncat.gif

Opublikowano

balon pocieszny chłopczyk, wali elaboraty na 3 akapity w cw, a to niby ja biorę ten temat na serio.

Wbija do cw nie wiedząc o co chodzi i potem ma ból dupki, że ktoś go ciśnie i ma z niego bekę. 

cw to największe bagno tego forum, jak tu wbijasz to przyszykuj się na wszystko. 

iks de

xD

@niekochany

Ten kot. :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A co to za szkalowanie? Gumek nje używam od 10 lat.

Reakcje Sutka pieknię pokazują jaki CW dla niego to poważny interes. Przypominajcie sobie reakcje tego buldupy jak będzie jeszcze kiedyś tu kozaczył co to nie on.

Edytowane przez balon

Opublikowano

bo klapom wystarcza wiesiek, battlefield i fifka

I kto to (pipi)a pisze xD

Opublikowano

Czekam na eskalacje konfliktu.

Kibicuje obydwu - balon podziwial mnie w mario kart 8, a suteq bil brawo jak sam jeden wybijalem cala druzyne wroga w tlou.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

kto mi wytlumaczy czemu sony ma taka susze w exach i zapowiedziach pomimo tego, ze pierwszy raz od 11 lat kazdy team wewnetrzny tej firmy od dwoch lat pisze gre tylko i wylacznie na jeden system?

Chyba każdy z tych teamów wydał grę w 2013, więc jeszcze dobrze dwóch lat nie przepracowali. Jak zaczną zrzucać atomówki, to boty nie zdążą się po kanałach chować.

Opublikowano

Tak szczerze, to myślałem że po zakopaniu Vity i takim starcie, jaki miało PS4, oni będą uderzać z exami jeden za drugim. 

Będzie atomówka za atomówką. A tu klops. 

Tylko po co mają to robić skoro konkurencja mimo swoich wysiłków oraz marazmu Sony i tak nie jest wstanie zacząć niwelować różnicy ? Jeśli tej jesieni XO nie zacznie nadganiać to nie spodziewam się jakiejś radykalnej zmiany sytuacji , no chyba że sprzedaż PS4 sama wyhamuje.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

W postaci czego? 

Killzone? Knack 2? Order 2? XDD

Jedyne dobre marki jakie ma Sony to Uncharted, TLOU i GT. Resztę knacków można zaorać. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W postaci czego? 

Jedyne dobre marki jakie ma Sony to Uncharted, TLOU i GT. Resztę knacków można zaorać. 

Sony w przeciwieństwie do m$ regularnie tworzy nowe marki.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Brodawka niby wreszcie zebral kieszonkowe na konsole, a zamiast grac to walczy caly dzien w cw

Opublikowano

Pewnie gra mu sie dalej instaluje :kaz:

Opublikowano

Tak grzejnika, 5h samo się nabiło w Wieśku. Idź lepiej kogoś podkabluj. 

@Lemonka

No i potem wychodzi taki Knack czy Order. :pawel:

kubson widzę, że jesteś koniem trojańskim klapów. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W postaci czego? 

Sony w przeciwieństwie do m$ regularnie tworzy nowe marki.

Nowe Marki u Sony? Bloodborne = DS tylko w innym klimacie. Uncharted hmm to już chyba 4? Killzone chyba też 4, ale zmienili podtytuł. Obie firmy mają w (pipi)e nowe IP, bo to ryzyko. Rime od sony? No hmm gdzie to Rime? Pokazali to ponad 2 lata temu, a gra nawet daty premiery nie ma, ba nawet gameplaya nie widzialem... Pamiętasz Lem The Witness? Taka giereczka pokazana podczas pierwszej konfy z grami na ps4 - wyszła już? Deep Down chyba też jeszcze leży i kwiczy...

Btw ludzie błagają Redów o 900p

"Wiemy już że nie poradzicie sobie z optymalizacją na ps4 w 1080p. Apeluję, DAJCIE NAM DO WYBORU 900P!!! Wreszcie będziemy grać w miare płynnie, jak na XO!!! Z optymalizacją sobie nie poradzicie, wiemy to, mieliście na to pare miesięcy, a Wiedzmin na ps4 dalej działa w 20 fps na bagnach. Dajcie nam te 900p !!!"

:reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Next-gen pełna gębą. Na PC powoli standardem staje sie 1440p, a konsole ledwo moga 20 klatek w 1080p wyciagnac :dynia:

Serio mogli te konsole zrobic mocniejsze i drozsze, nie mialbym nic przeciwko jezeli mialbym wydac 2000 na konsole, ale cieszyc sie plynna rozgrywka w 1080p.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Tak grzejnika, 5h samo się nabiło w Wieśku. Idź lepiej kogoś podkabluj. 

@Lemonka

No i potem wychodzi taki Knack czy Order. :pawel:

kubson widzę, że jesteś koniem trojańskim klapów. :/

W życiu

Tylko xbox od kołyski aż po grób

Opublikowano

Ta, jasne. 

I WBIJASZ MI NÓŻ W PLECY DRUGI RAZ

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kiedy był pierwszy ?:)

Opublikowano

W statusie, chyba u yetiego. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

kto mi wytlumaczy czemu sony ma taka susze w exach i zapowiedziach pomimo tego, ze pierwszy raz od 11 lat kazdy team wewnetrzny tej firmy od dwoch lat pisze gre tylko i wylacznie na jeden system?

Teamy, które mogą wypuścić potencjalne torpedy można tak naprawdę policzyć na palcach jednej ręki, a z mniejszymi studiami różnie bywa - to że PS4 sprzedaje się samo bez specjalnych wysiłków pewnie też swoje robi (cięcie kosztów). ND robią Uncharted 4 i od dawna wiadomo, że 2 teamy robiące pełną parą to mit; SM za czasów PS3 nie było specjalnie wydajnym studiem jeśli idzie o duże projekty - 2 nowe GoW na generację, a ostatni ich projekt za kilkadziesiąt mln poszedł do kosza; PD to śmiech na sali, będą robili 5 lat kolejne GT z naleciałościami z PS2; GG nie zrobią w 2 lata całkowicie nowego IP po SF; ludzie od LBP zajmowali się crossgenowym LBP, więc pewnie też im trochę zejdzie; Sony Japan robiło BB, więc kolejny większy projekt najwcześniej za 2 lata; teamy od racerów albo zostały zlikwidowane albo poszły poważne zwolnienia jak w Evo; SP w zeszłym roku wydali SS więc też trzeba czekać z rok - dwa lata; zostaje Cage i jakiś nieuchronny samograj w letterboksie.

Generalnie muszą liczyć teraz bardziej na jakiś wykonawców zewnętrznych i małe wewnętrzne studia.

Tak to czytam teraz i w 2016 też może być "śmiesznie" z PS4 :P

Opublikowano

M$ też nie będzie w dobrej sytuacji jak wypstryka się w tym roku z exów.

Opublikowano

Gumek nje używam od 10 lat.

51ac0906b11d3497e492a3f24feba2d18988a4dc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.