Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy na koncu napiszą ze to tylko ex na święta bo niektóre boty maja juz niezle haluny myśląc ze nowy TR to pełny ex na X1

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Szczurek co Ty wdychales dzisiaj. :dafuq:

Opublikowano

dostaniemy dziś trailer

czy można było wybrać lepszą konsolę?

Skisłem :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

A my kisniemy z twojej wyimaginowanej konsoli. :dynia:

Opublikowano

jaranko do zapowiedzi, odliczenie dni do targow - a takie to byly ponoc passe jak pisaly to klapy xD

Opublikowano

dostaniemy dziś trailer

czy można było wybrać lepszą konsolę?

Skisłem :dynia: :dynia: :dynia:

przed wszystkim było

a do tego 

ale spoko - jestem za tolerancją niepełnosprawnych i ich równouprawnieniu na forach dyskusyjnych

Opublikowano

ej a pamietacie to :pawel:

złamać sobie noge dla szrota 4 bez gier, który nawet dwa lata po premierze ich nadal nie ma i jeszcze ciągnie wiedzmina w zawrotnych 20 fpsach :pawel: :pawel:

no i niesamowita bomba prawdy

no wrócił do domu, podłączył i chyba się spuszczał na niebieski ekran z logiem ps4. Do tej pory nie ma gier, po co ci idioci tak szturmowali te sklepy, łyknęli kity z reklam. Sony jechało na sukcesie ps1, ps2 no i ps3 też pod koniec kadencji ożyła a ps4 to (pipi) dupa i kamieni kupa od gnijącego trupa jakim dziś jest sony, niestety też posiadam ps4 od gwiazdki 2013, dostałem na prezent, chociaż nie chciałem bo wiedziałem, że nie ma gier, długo nie będzie i nie wiadomo czy w ogóle będą dobre, mam też ps2 i ps3, żeby nie było że jestem fanem konkurencji od windowsa...

Opublikowano

Jacy podludzie. :pawel:

Opublikowano

bartoszek ty tez taki swiadomy konsument, a kupiles trojnoge dla indorow z vity i jednej gry, ktora juz dawno skonczyles

jesli zatem jestes taki swiadomy konsument to jaka spier.dolina musi byc w twoich oczach xone, ze wolales mimo wszystko szrota bez gier zamiast konsoli microsoftu

Opublikowano

jaranko do zapowiedzi, odliczenie dni do targow - a takie to byly ponoc passe jak pisaly to klapy xD

bo klapy pisały "może coś pokażo, insider na twicie napisal ze bedzie zayebiscie, guerilla podobno cos robi, najwyzszy czas na last guardian i agenta"

a u nas szef xboxa mowi ze bedzie najlepszy rok dla xboxa i ja mu wierze

choć dla was pewnie spencer to to samo co u was gaf i tidux

Opublikowano

bartoszek ty tez taki swiadomy konsument, a kupiles trojnoge dla indorow z vity i jednej gry, ktora juz dawno skonczyles

jesli zatem jestes taki swiadomy konsument to jaka spier.dolina musi byc w twoich oczach xone, ze wolales mimo wszystko szrota bez gier zamiast konsoli microsoftu

no własnie sobie odpowiedzialeś, kupiłem ps4 dla jednej gry a na xboxie nie było takiej gry nawet jednej.

Opublikowano

Xbone dostanie remastera girsow, ktore beda miec multi, ze wszystkie exy sony takiego nie maja i nie beda miec. :banderas:

MAG pamietamy :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dobrze sie gralo, to fakt, ale nie ma to jak zmielic locusta na 1000 kawalkow. :banderas:

Opublikowano

tak tlou to fajne multi, ale widzenie przez sciany je dysfalifikuje w starciu z gearsami

Opublikowano

Widzenie przez ściany działa wówczas gdy przeciwnik biega i nie ma tajnego szkolenia. Zresztą to jest i tak mało pomocne, bo najlepsi gracze sobie biegają i tną wszystkich. Nawet jak słaba drużyna, która będzie miała tajne szkolenie i będzie siedziała cicho, ma małe szanse z wymiataczami, którzy nie kryją się ze swoim położeniem na mapie.

Opublikowano

No i dlatego mniej mi się podoba niż multi gearsów, fajnie jakby dodali tryb hc do multi, bez mapy, bez podświetleń etc oj grałbym :fsg:

Opublikowano

najlepsze multi na playstation ma widzenie przez sciany? jak mnie to nie dziwi

Opublikowano

najlepsze multi na playstation ma widzenie przez sciany? jak mnie to nie dziwi

nie to co boty w mutli w titanfallu ale jednak pewnien niesmak pozostaje

Opublikowano

Strzelanie do botów? Brzmi zachęcająco :ohboy:

Opublikowano

nie rozumie, botow w titanfallu tez nie widac przez sciany

Opublikowano

boty w multi titanfall, konsola steruja graczem w multi killer instinct - xone - jak mnie to nie dziwi

Opublikowano

boty w multi titanfall, konsola steruja graczem w multi killer instinct - xone - jak mnie to nie dziwi

cofanie czasu w forzie, gadanie do konsoli, granie w jakieś wygibasy na kinecie, fifa dodawana do konsoli, bundle z assasinem oraz deal na mapy do coda po stronie micro - jakoś mnie to nie dziwi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.