Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

boty w multi titanfall, konsola steruja graczem w multi killer instinct - xone - jak mnie to nie dziwi

cofanie czasu w forzie, gadanie do konsoli, granie w jakieś wygibasy na kinecie, fifa dodawana do konsoli, bundle z assasinem oraz deal na mapy do coda po stronie micro - jakoś mnie to nie dziwi
Gdzies czytalem ze deal na coda sie skonczyl i sony ma to przejac. Ciekawe czy to prawda. xd
Opublikowano

jeszcze gierki w bundlach w postaci kodow xD

Opublikowano

najlepsze multi na playstation ma widzenie przez sciany? jak mnie to nie dziwi

nie to co boty w mutli w titanfallu ale jednak pewnien niesmak pozostaje

w titanfall masz jeszcze autoaim

Opublikowano

serio to playstation takie slabe ze wasze najlepsze multi musi stawac w szranki z titanfallem zeby walka byla wyrownana?

Opublikowano

serio to xone takie slabe jesli chodzi o exy, ze wasz naczelny przedstawiciel spedza w tym slabym titanfall 200h?

aaa zapomnialem jeszcze jest jaranko do remastera pierwszy gyrosow, REMASTERA, najwiekszego raka, ktore ponoc wymyslilo sony choc to tez nie prawda (bo pierwsze z remasterami bylo nintendo)

jaranko do trailerow check

jaranko do zapowiedzi check

jaranko do remasterow check

jaranko do zblizajacych sie konferencji check

a tak wytykali to klapom xD

i jeszcze w stylu janczesa:

XD!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Mnie natomiast nie dziwi za najważniejszy tytuł bociarski czyli SO ma klasyfikacje wieku 16 a najlepsze wyścigi maja cofanie czasu, nie dziwi mnie rowniez domino pizza w snapie i TV w konsoli.

Opublikowano

dupa ficka peknieta check

Opublikowano

No dzisiaj boty ladnie orane.

Nie wiem jak, zwykle ogarniety, kermit mogl zagrac te karte:

najlepsze multi na playstation ma widzenie przez sciany? jak mnie to nie dziwi

Troche expert stajl.

Opublikowano

Yeti mnie oszukał. Miało być wszystko na high.

O KUR.WA YETI GDZIE JESTEŚ xD fajnie jakby ktoś znalazł te posty w którym yeto jest pewny, że bedzie to high z pecetów ahaha kolejna kompromitacja

Opublikowano

Hej boty, czy to prawda, że boner nie obsługuje odtwarzania muzyki w tle?

A któryś po premierze Spotify na PS4 mi pisał, że nie chcę walczyć na aplikacje :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

No dzisiaj boty ladnie orane.

boty i klapy są orane od startu tej generacji także nic nowego

A któryś po premierze Spotify na PS4 mi pisał, że nie chcę walczyć na aplikacje :dynia: :dynia: :dynia:

<expert> zawsze można sobie puscić muzykę z laptopa <expert>

Opublikowano

Ominąć przez weekend 33 strony CW... coś straciłem?

Opublikowano

bla bla wiesiek, bla bla fpsy, bla bla 1080p

nie, nic

Opublikowano

Playstation wydało bundla ps4 z wd-40, taśmą izolacyjną, filcowymi podkładkami i złotą kartą castoramy.

Opublikowano

Widzę klapy coś atakują, nie ma co się dziwić - dziś ma być jakiś trailer TR, więc dupki zaczynają powoli ich szczypać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

dobra, wracam z wojaży po Skellige, czytam CW oczywiście beka z klapów na każdej stronie - niektórzy dalej czekają na magicznego pacza który im usunie 1/2 drzew w lasach i mgłe, inni dalej skipują burze.. jak was serio ten xbon tak gryzie w dupe to dokupcie sobie uzywane gpu do blachy z komunii (pewnie wyjdzie taniej niż the order na premiere z kanady) 

a do tego na 2 tyg przed najlepszymi targami e3 w historii xboxa dostaniemy dziś trailer nowego Tomb Ridera (13 CET) - czy można było wybrać lepszą konsolę?

sonyboty już przyzwyczaiły się że dostają wszystko co najgorsze, W3, AC, DMC i wiele innych multiplatform lepiej działa na nadkonsoli Spencera niż gównie obesranym bez gier   :)

No ale wiadomo że 180p to być lub nie być dla ameb które to łykają nie widzą różnicy dopóki ktoś o tym nie napisze   :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

DmC??? chodzi ci o brak AF, ktore zostalo naprawione prawie zaraz po premierze patchem, podobnie jak ten sam problem w DL?

90% multiplatform nie dosc, ze dziala lepiej to jeszcze chodzi w wyzszej rozdzielczosci - jesli ktos nie chce pc do multiplatform tylko ps4, dziekuje

Opublikowano

Ficek widzę tracisz już resztki rozsądku...

Zamiast wyjść z tego klaperskiego bagna na którzy trzeba skipować deszcz (karma to sucz :reggie: ) i dołączyć do elity, to siedzisz z tymi ulungami na pokładzie i słuchasz nadal tej fałszującej orkiestry.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bla bla wiesiek, bla bla fpsy, bla bla 1080p

nie, nic

Sciagaj plantsy lepiej. :shotgun:

@Lem

Dla mnie sluchanie muzy w trakcie grania to glupota.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a klapki poza graniem mogą odpalić na konsoli mp3, film np. .avi albo cd audio?

Opublikowano

odpalę później by zebrać plony z 2 pól to zarzucę ściąganie :P

kermit, przecież mogą. niekoniecznie na tym samych urządzeniu ale kto im broni :Coolface:

Opublikowano

za 30 minut Fajusiowi i Lemonce du,pa eksploduje ;d czekam na rzetelna analize :ohboy:

Opublikowano

Dokładnie, konsola do grania, komputer do pracy, radio do muzyki i dvd do filmów :yao:

Edytowane przez Velius

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.