Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Prawilnie przypominam ze za pojazd na starych jest ban, taknie Bansai?

no zobaczymy < zaciera rece >

Opublikowano

W ogole. Kabel na stale.

faktycznie dominacja jak za czasow ps2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2015 i grac na kablu jak ulung hahahahaha a kabel masz podpiety do konsoli czy do laptopa ? xDDD

Podpiety jest do twojej starej
Za takie posty szly warny. Mam nadzieje ze moderacja cie oceni warniaczem. :cool::lapka:

No i beczka z experta gdy sie smial ze na padzie od xo nie przegram 60h bo juz mam 48 a dalej jade na tych dolaczanych do konsoli. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

beka tutaj z sony a przypominam,ze xone nbie potrafi sam sciagac patchy i system dziala wolniej niz ps3 huehuehue pad trzyma 60 godzin

no nie wiem, mi sie wszystko samo sciaga

Bo masz pewnie konsole w trybie czuwania,bez tego trybu nic sie nie sciaga samo,troche bezsens,ze jeszce na to nie wpadli aby dac ta opcje.

Opublikowano

copper "lekko" porysowanego xD

Opublikowano

Podobno kobika zaprosili do cdpr na motion cap. Mial odgrywac jakiegos wsiura na wsi. Wypadl swietnie. Gratki.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Podobno kobika zaprosili do cdpr na motion cap. Mial odgrywac jakiegos wsiura na wsi. Wypad swietnie. Gratki.

Swietny wypad to ja mam nadzieje ze mu modzi zrobia :lapka:

Opublikowano

(pipi)a kidnappa dal mi minusa za opinie o SO goty 2014, ten czlowiek potrafi byc zalosny nawet nie piszac :dynia:

Opublikowano

Kobik Ty nie prowokuj lepiej takim buractwem bo ja wiem cos o twojej rodzinie czego inni nie wiedza i mam wywalone ze to ponizej pasa ale buractwo odplaca sie wiekszym buractwem az sie prowokantowi odechce.

Koper dam plusa jak wroce do domu. :*

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wyscie sa dupni xD wciepy po rodzicach bo ktos wam obrazil konsole lub jakas gierke xD xD xD

Opublikowano

i temat posprzatany ;/ 

jak tam wrazenia po trailerze nowego TR ?

licze ze na e3 bedzie juz gameplay

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie ma trawy.

Opublikowano

(pipi) kidnappa dal mi minusa za opinie o SO goty 2014, ten czlowiek potrafi byc zalosny nawet nie piszac :dynia:

Jaki bUl dupki o wirtualnego minusika :D

63541701998413885797.png

93879334956854274925.png

Opublikowano

Klapy będą calakować

na YouTube.

Opublikowano

lepsze renderki to juz mialy finale na psx

Opublikowano

W ogole. Kabel na stale.

faktycznie dominacja jak za czasow ps2 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2015 i grac na kablu jak ulung hahahahaha a kabel masz podpiety do konsoli czy do laptopa ? xDDD

Podpiety jest do twojej starej
Za takie posty szly warny. Mam nadzieje ze moderacja cie oceni warniaczem. :cool::lapka:

No i beczka z experta gdy sie smial ze na padzie od xo nie przegram 60h bo juz mam 48 a dalej jade na tych dolaczanych do konsoli. :reggie:

Akumulatorki tak wydajne nie sa.
Opublikowano

O przylazl kolejny z wybujala wyobraznia. Co tym razem myslisz ze masz? XDD

Expert a gdzie ja pisalem o akumulatorkach? :reggie:

Jak mialem x360 wydawalem 10zl na 2 miechy na baterie. Teraz bedzie podobnie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(pipi) kidnappa dal mi minusa za opinie o SO goty 2014, ten czlowiek potrafi byc zalosny nawet nie piszac :dynia:

Trzeba mocny klej wąchać pisząc o SO jako grze roku 2014.
Opublikowano

Sony eneloop sa, tym bardziej na xbox one mam wrażenie ze dłużej trzymają niz na x360

Opublikowano

A że niby jest inna gra nadająca się na ten tytuł w zeszłym przechuyastym roku?
Opublikowano

A skad ty mozesz o tym wiedziec? XDD

Kur.wa pisal o mnie czemu pisze o jakims drivrcrapie a teraz robi to samo. Co za typ.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(pipi) kidnappa dal mi minusa za opinie o SO goty 2014, ten czlowiek potrafi byc zalosny nawet nie piszac  :dynia:

A że niby jest inna gra nadająca się na ten tytuł w zeszłym przechuyastym roku?

south park the stick of truth <3 ale jezeli chodzi o next geny to SO zdecydowanie

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Pewnie zaraz odpali z jakimś Mordorem, FC4 czy innym deszczem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.