Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

na pewno na konsoli bede mial mniej spadków animacji w wiedzminie ( jak juz załatają gre do kona) niz na PC, gdzie nie ma zadnej optymalizacji i gdyby nie NVIDIA ze swoimi sterownikami ktore poprawiają co miesiac to na tych kartach za pare tysiecy nie dało by sie grac

typ mówi prawdę spadków w wiedzminie na ps4 nie ma po prostu gra chodzi w 20fpsach.

swoją droga to chyba expert pisał

Czasem aż się łapie za głowę co ludzie wypisują xD Beka większa, że oni tak na poważnie  :woot:

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja najbardziej sie ciesze ze osoby komentujace na ppe.pl nie biora czynnego udzialu w zyciu forumka 

Opublikowano

kolega z pracy dzisiaj zamówił XO, jego głównym argumentem było duże prawdopodobienstwo złamania zabezpieczeń konsoli i granie w piraty  :fsg:

ale to swiadczy o tym jacy ludzie i czemu kupuja konsole m$

A myślisz ze sutek to co?
Opublikowano

co ty pi.erdolisz dopiero 3986 

Opublikowano

Widok za oknem (nadkonsola) :banderas:

nvb9lj.jpg

Opublikowano

Szkoda, że żadna firma nie może sobie pozwolić na exa wydanego tylko na PC (wyciskającego soki z topowych kart), bo by zbankrutowała (crytek prawie poszedł na dno przez pierwszego crysisa) :( Taka jest więc różnica pomiędzy rynkiem PC i konsolowych - AAA gry nie wyżyją ze sprzedaży gry na PC (są oczywiście wyjątki).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

co ty pi.erdolisz dopiero 3986 

U mnie sa juz 4 kafle :sir:

@up

Jedyna opcja to kickstarter, ale potem widac jak sie koncza takie przedsiewziecia, star citizen od lat probuje wyjsc i cos dalej nie moze mimo iz tyle milionow zgarneli.

Opublikowano

star citizen .... ostatnio przeczytałem że instalka zajmie 100 gb :D

Ja myślę że tutaj mają umowę z producentami dysków sdd powyżej 250 gb :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Hehe całkiem dobre.

Opublikowano

XCOM 2 na PC. (pipi) już nie jestem w stanie spamiętać co w tym roku na PC wyszło, tyle tego jest :obama:

A co tam na kąsolkach? Dalej czekanie (albo do jesienie albo do 2018 roku)?

Opublikowano

Mateusz Alojzy Lem?

Swoja droga z tym 4theplayers na koncu przesadziles, ostatnio chuya robia, pusty slogan nic wiecej.

Opublikowano

#ps4 #4thefrajers

Opublikowano

Mateusz Alojzy Lem?

Swoja droga z tym 4theplayers na koncu przesadziles, ostatnio chuya robia, pusty slogan nic wiecej.

Alojzy po dziadku, a Lem jak ten pisarz. Coś nie tak? I wolę Sony, które nic nie robi, niż m$, który trzeci miesiąc z rzędu wrzuca grę 2/10 w GwG. Zresztą za BB mają u mnie kredyt zaufania na dobre trzy lata chuya robienia.

---------------------------------

XCOM 2 wychodzi tylko na PC i jak przystało na nieograniczonego słabymi konsolami exa wygląda... no właśnie :dynia: :dynia: :dynia:

2KGMKT_XCOM2_Screenshot_Ranger-Target-HU

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Z ta roznica, ze na PC robia taka grafe bo MOGĄ

natomiast na konsolach slaba grafika jest koniecznoscia :reggie:

Opublikowano

Z ta roznica, ze na PC robia taka grafe bo tylko na taką MAJĄ

@fixed

:frog:

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.