Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Limonczello to taka rakowa narośl z dostępem do neta :reggie:

On i mendrek powodują że mi wstyd z powodu posiadania ps4 w domu :(

Niech każdy się wstydzi za siebie, a nie za innych ;)

Opublikowano

laczna liczba wszystkich gier jakie ogral na ps4 po prostu miazdzy xD

itEbfsw.jpg

Opublikowano

O (pipi) ale zaorane, to mój profil jest w (pipi) na wypasie przy tej biedzie  ja przynajmniej lizną jakieś exy,a tu, no cóż  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ty się Soul lepiej nie wychylaj ;)

PS. Nie dosyć, że na deskach, to Ficek go jeszcze dobił na dobranoc.

Opublikowano

bo rodzina jest w zyciu najwazniejsza, a ta internetowa to ten forumek ;)

Opublikowano

Jakie to słodkie. :s159:

Opublikowano

Ja już jestem prześwietlony,  także luzy rajtuzy. 

Opublikowano

ps4 :niedobrze:

Opublikowano

Tym razem na bagnach w "sierocincu" byla mgla tak jak na PS4, dalej buttery smooth cinematic 20 :lapka:

Opublikowano

s2z7dy.png

290u6p5.jpg122d8hu.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

(pipi)a jaki żal .. taki sprzęt a framerate jak z wczesnego 486 ... 

Opublikowano

Przynajmniej gry sa zoptymalizowane i o nic sie nie martwie :sir:

Cytat z PPE.

"po co mi 2k po co mi 4k, wystarczy full hd a nawet czasami i 720p, po ci 60 klatek ( tylko w wysigach, akurat na konsolach jest tyle) 30 klatek zupelnie wystarczy, po co ultra wysokie detale, srednio-wysokie w zupelnosci wystarczą, dlatego mam konsole i nie podniecam sie ze mi spadnie kilka klatek bo i tak sie dobrze bawie"

kisne :dynia: :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Tylko grać sie nie da przy tylu fpsach.. 

Beka z konsolowych wieśniaków. 

Opublikowano

yqbDGsZ.jpg

Opublikowano

ALE DIGITAL FOUNDRY NAPISALO ZE POLECAJO WERSJE NA PS4 WIEC JAK WY MOZECIE TAK OCZERNIAC TEN CUDOWNY SPRZET ZA KTORYM JURAS, IRAS I LEMONKA IDA NA KRUCJATE Z ZIELONYM ROBACTWEM?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przynajmniej gry sa zoptymalizowane i o nic sie nie martwie :sir:

Cytat z PPE.

"po co mi 2k po co mi 4k, wystarczy full hd a nawet czasami i 720p, po ci 60 klatek ( tylko w wysigach, akurat na konsolach jest tyle) 30 klatek zupelnie wystarczy, po co ultra wysokie detale, srednio-wysokie w zupelnosci wystarczą, dlatego mam konsole i nie podniecam sie ze mi spadnie kilka klatek bo i tak sie dobrze bawie"

kisne :dynia: :dynia:

Nie ma większych podludzi niz konsolarze srsly. 

Tak być łojonym w dupsko i jeszcze bronić korpo-złodzieji to normalnie choroba psychiczna. 

Opublikowano

ZA KTORYM JURAS

Juras na innym forumku jak podlinkowałem moda do W3 poprawiającego grafikę tak oto odpisał:

Powiedz mi, ty trolujesz czy co? Bo nie wiem czy warto odpisywać. Weź se nasycenie kolorów zredukuj na tv, uwal jasności, dodaj kontrastu i będzie podobnie. /mody/

Edytowane przez Starh

Opublikowano

O widze Kasiasa juz piecze xD

Opublikowano

Miałem to samo pisać. Dzisiaj lata po forum i ciągle pisze o wersji PS4 nowego TR. xD

Opublikowano

Miałem to samo pisać. Dzisiaj lata po forum i ciągle pisze o wersji PS4 nowego TR. xD

O czym?

Opublikowano

No właśnie. xD

Opublikowano

Piękny ból d.upy o nic  nie znaczącego, kulawego klona Uncharted, który odziedziczył po serii ND wszystkie nowotwory, które trawią gaming :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.