Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

laczna liczba wszystkich gier jakie ogral na ps4 po prostu miazdzy xD

itEbfsw.jpg

Jakbys sam posiwecil tyle czasu na calakowanie takich szpil jak Diablo i BB to zrozumialbys, ze ciezko znalezc czas na cos jeszcze.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

hav3n - grali pewnie pierwsze 10h gdzie wszystko hula cacy, a pozniej wszystko leci na ryj

byłem na skellige i kaer morhen i tam prawie ciągle jest 30fps

no ale i tak nie zmienia to faktu przy tym tytule, że gra lepiej działa na Xbox-ie

Opublikowano

hav3n - grali pewnie pierwsze 10h gdzie wszystko hula cacy, a pozniej wszystko leci na ryj

byłem na skellige i kaer morhen i tam prawie ciągle jest 30fps

no ale i tak nie zmienia to faktu przy tym tytule, że gra lepiej działa na Xbox-ie

A najlepiej na PC.. 

Opublikowano

to nie forum o złomiarzach kolego

Opublikowano

@izi

No zwłaszcza, że BB splatynował w tydzień. xD

Diablo w 2 miesiące, a konsolę miał znacznie wcześniej. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dziwne skoro cały czas rozmowa toczy sie o przewadze jednego złomu ( Xbone ) nad drugim złomem ( Ps4 ). 

Opublikowano

Dziwne skoro cały czas rozmowa toczy sie o przewadze jednego złomu ( Xbone ) nad drugim złomem ( Ps4 ). 

no musze przyznać ładnie odpisałeś!

Opublikowano

ciekaw jestem ilu z tych co łamali sobie nogi biegnąc do MM w dniu premiery po PS4, w jednej ręce mając siatkę z biedronki, a w drugiej nadgryzioną cebulę, ma ją do tej pory i gra na tym sprzęcie.

Opublikowano

Ficek :hi:

Opublikowano

to sie robi wiecej niz smieszne xD

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12734.7840

Lem z gameonly wkleja posty z naszego forumka xD

czyli co? turbo alber? Lemonka i Juras to rodzenstwo? czy zaraz Lemonka powie, ze 100% zbieznosc gierek z jego dasha, avatar, level trofeow z tym Jurasa to czysty brudny przypadek?

Opublikowano

to sie robi wiecej niz smieszne xD

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12734.7840

Lem z gameonly wkleja posty z naszego forumka xD

czyli co? turbo alber? Lemonka i Juras to rodzenstwo? czy zaraz Lemonka powie, ze 100% zbieznosc gierek z jego dasha, avatar, level trofeow z tym Jurasa to czysty brudny przypadek?

:dynia:

Po prostu leżę

A może Lem, Juras, drugi Lem to potrójny Alter i tyle?  :woot: W sumie to nawet dobra taktyka - takie stwarzanie pozorów  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

yqbDGsZ.jpg

widze ze dalej sie oszukujesz ze pogromczyni uncharted wyjdzie na ps4  :empathy:

Opublikowano

Nie ładnie napisałem :frog:

:dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Oni wszyscy są po jednych piniondzach. 

Opublikowano

ciekaw jestem ilu z tych co łamali sobie nogi biegnąc do MM w dniu premiery po PS4, w jednej ręce mając siatkę z biedronki, a w drugiej nadgryzioną cebulę, ma ją do tej pory i gra na tym sprzęcie.

nieśmiało podnoszę rękę:) to znaczy mam ale kurz zbiera i służy do odtwarzania gier przygodowych teltalle i life is strange :)

Opublikowano

Oba fora siebie warte, jedni jada na drugich a każdy ma konta pozakładane na obu forach :dynia:

Gdy Lem ora boty to oczywiscie bulwers, ale wyzywanie strych i personalne wjazdy na siebie tu na forum są ok.

Ficusiowi nalezy sie plus za zdemaskowanie, to nie ulega watpliwosci, beka z Lema że wstydzi się sam siebie.

Opublikowano

Oba fora siebie warte, jedni jada na drugich a każdy ma konta pozakładane na obu forach :dynia:

Gdy Lem ora boty to oczywiscie bulwers, ale wyzywanie strych i personalne wjazdy na siebie tu na forum są ok.

:dafuq:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Owszem kiedyś miałem tam konto, dawno temu, ale mieli ból dupki przez nikogo i pobanowali wszystkich z nikogo bez powodu. xD

Opublikowano

Nintendo's NX platform will use an Android OS

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1055078

Nina się chyba żegna definitywnie z rynkiem normalnych konsol. 

Trochę ich szkoda ;( Znaczy szkoda graczy, bo $ zarobią pewnie więcej niż teraz  :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

mogli chociaż Apple się sprzedać, przynajmniej by to działało.

Opublikowano

:blink::notsure:

d454a-hyde-laughing-o.gif?w=320&h=240

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.