Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ciekaw jestem ilu z tych co łamali sobie nogi biegnąc do MM w dniu premiery po PS4, w jednej ręce mając siatkę z biedronki, a w drugiej nadgryzioną cebulę, ma ją do tej pory i gra na tym sprzęcie.

Patrząc na wyniki sprzedaży namówili jeszcze paru kolegów. Jak to mówią, nieszczęście lubi mieć towarzystwo ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

to chyba faktycznie niezle ćpanie tam mają.

Nadałby się tam expert

Opublikowano

to sie robi wiecej niz smieszne xD

http://gameonly.pl/forum/index.php?topic=12734.7840

Lem z gameonly wkleja posty z naszego forumka xD

czyli co? turbo alber? Lemonka i Juras to rodzenstwo? czy zaraz Lemonka powie, ze 100% zbieznosc gierek z jego dasha, avatar, level trofeow z tym Jurasa to czysty brudny przypadek?

we-need-to-go-deeper.jpg

Opublikowano

czyli co? turbo alber? Lemonka i Juras to rodzenstwo? czy zaraz Lemonka powie, ze 100% zbieznosc gierek z jego dasha, avatar, level trofeow z tym Jurasa to czysty brudny przypadek?

we-need-to-go-deeper.jpg

Deeper to już tylko kolonoskopia.

Opublikowano

dobra ficek możesz kupic xboxa po bombach spencera - zostanie ci wybaczone za dzisiejsze zasługi :banderas:

Opublikowano

dobra ficek możesz kupic xboxa po bombach spencera - zostanie ci wybaczone za dzisiejsze zasługi :banderas:

Jeszcze nic nie wynikło z tego odkrycia, bo Juras nadal żyje. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

kidnappa tez zyje ale co to za życie..

Opublikowano

Fickowi po dzisiejszym dniu nie pozostało nic innego, jak kupić xbona, bo został wygnany z Królestwa Niebieskiego. Nie ma miejsca dla judasza, mówi to 1 klapek forum.

Także Ficek, zegnamy i miłego zamawiania pizzy razem z botami :cool::lapka:

240px-Judas_Hangs_Himself_%28Judas_se_pe

Opublikowano

O ho, chyba słyszałem tchórza albo to jakieś halucynacje.

Ficek - dobra robota, trzeba niszczyć rakowe komórki na zdrowym ciele społeczności! 

Opublikowano

Ja też przejdę do obozu zielonych jeśli jeszcze raz spyerdoli mi się PS4. Za ten wadliwy egzemplarz to w sumie już powinienem to zrobić. Tyle lat grania na konsolach Sony, kupowania ich gier i tak mi dziękują?

Opublikowano

tak tlou to fajne multi, ale widzenie przez sciany je dysfalifikuje w starciu z gearsami

o kurfa, chciałbym zobaczyć jak postacie biegają po mapie jak poyebane zamiast skradać z głową by uniknąć wykrycia przez wallhack, a  i tak szukanie się nawzajem 8 graczy trwa połowę meczu.  :pawel:

A TERAS PORA NA STALKING

jest pięknie, godny następca pierwszych girsów w multi  :banderas:

:klapek: <odgłos zgniatanego robaka>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Co za dzień w CW :banderas:

Opublikowano

Gratki, cieniasie, bo idealnie dałeś się strollować. Biegaj dalej po internetach i krzycz na prawo i lewo, że Lem z GO to nie Lem z FPE :dynia: :dynia: :dynia:

Starh widzę taki odpał, że już na nikogo do Jurka per Lem pisze :kaz:

Opublikowano

Sytuacja Ficka to raczej:

La_conversi%C3%B3n_de_san_Pablo_(Murillo

Nawrócenie św Pawła, jakbyście nie wiedzieli ignoranci

Opublikowano

Colin ale taki profilaktyczny permbanik dla lema, dało by się załatwić?

Ja mogę ci załatwić bana ale w realu 9 czerwca w łodzi.

:shotgun:

Opublikowano

A ty co yeti tak bronisz jurasa? Zakochałeś się w nim czy co? hehe

Opublikowano

pawcio, nie wtrącaj się smarku jak starsi rozmawiają.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

lem to wytlumacz prosze czemu masz identyczny avatar, level psn i identyczne gierki jak juras - dosc sporo osob czeka na wyjasnienia ;)

wyedytowac to jaka nazwa sie wystwietla jako wlasciciel konta w dashu konsoli to przeciez 20sekund roboty xD

konto na youtube z ktorego wrzucales filmik tez stworzony na predce i dziwnym trafem calkowicie inne niz te z ktorego Lem wrzucal z imienia i nazwiska te swoje smieszne recenzje gierek z x360

alterek albo z jurasem jestescie rodzinka i sobie gracie razem w domu na jednym ps4 w te swoje pare gier jakie kupiliscie xD

Opublikowano

Colin ale taki profilaktyczny permbanik dla lema, dało by się załatwić?

Ja mogę ci załatwić bana ale w realu 9 czerwca w łodzi.

:shotgun:

Jakiś zakład? :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.