Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w duecie latwiej wbic

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

(pipi)a fickek platyna w bloodborne i diablo 3 zajmuje tysiące godzin daj mu spokój xD

Opublikowano

A ty co yeti tak bronisz jurasa? Zakochałeś się w nim czy co? hehe

Najlepszy trolling na forumie przecież, nikomu tak dupa nie pęka jak o Lema. Dajecie się robić jak dzieci, za każdym razem jak sutek czy inny pionek płacze o PSN Id Lema, cały IRC skręca się ze śmiechu. A Ficuś rutkowski już jest memem.

Opublikowano

To niezłe śmieszki się na tym ircu(lol) zbierają w takim razie

Opublikowano

Rzeczywiście boki zrywać kolego observer hehe

Opublikowano

lem to wytlumacz prosze czemu masz identyczny avatar, level psn i identyczne gierki jak juras - dosc sporo osob czeka na wyjasnienia ;)

wyedytowac to jaka nazwa sie wystwietla jako wlasciciel konta w dashu konsoli to przeciez 20sekund roboty xD

konto na youtube z ktorego wrzucales filmik tez stworzony na predce i dziwnym trafem calkowicie inne niz te z ktorego Lem wrzucal z imienia i nazwiska te swoje smieszne recenzje gierek z x360

alterek albo z jurasem jestescie rodzinka i sobie gracie razem w domu na jednym ps4 w te swoje pare gier jakie kupiliscie xD

Może dlatego, geniuszu, że ja nie mam nagrywarki, a share z dasha nie łapie i Jurek mi ten filmik nagrał? Nawet się pytał czy ma na moim koncie zrobić, ale mu mówię "zrób na swoim tylko zmień imię i nazwisko, zobaczymy czy się któryś złapie". No i się złapał :*

(pipi)a fickek platyna w bloodborne i diablo 3 zajmuje tysiące godzin daj mu spokój xD

Tysiące może nie, ale Jurek konsolę kupił z Bloodborne i już trzecią dużą grę ciśnie. Ficek Pięć Platynek beki z niego nie powinien kręcić.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

ALE DIGITAL FOUNDRY NAPISALO ZE POLECAJO WERSJE NA PS4 WIEC JAK WY MOZECIE TAK OCZERNIAC TEN CUDOWNY SPRZET ZA KTORYM JURAS, IRAS I LEMONKA IDA NA KRUCJATE Z ZIELONYM ROBACTWEM?

bo wówczas nie było locka na 30 fps i skoki z 40 do 25 to była jeszcze większa choynia, a do bagien które występują po 8-10h gry nie doszli?  :dog:

Opublikowano

Może dlatego, geniuszu, że ja nie mam nagrywarki, a share z dasha nie łapie i Jurek mi ten filmik nagrał? Nawet się pytał czy ma na moim koncie zrobić, ale mu mówię "zrób na swoim tylko zmień imię i nazwisko, zobaczymy czy się któryś złapie". No i się złapał :*

castle_popcorn_gif_by_namgis-d5wuzdn.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

xD xD gameonly jak oprogramowanie patriotow, funkcjonuje jako jeden byt, na ircu szpiedzy z krainy wiecznych deszczowcow knuja plany jak podbic nasze CW, sekta normalnie  xD xD

Opublikowano

przypomina mi to walke na bazy za szczyla :pawel:

Tylko ze my mamy w (pipi)e ich chuyowa baze z guwna :pawel:

Opublikowano

To niezłe śmieszki się na tym ircu(lol) zbierają w takim razie

IRC fajna rzecz, tez uzywalem jakos w 2002 roku. Dzis wole normalnie posiedziec i po ludzku pogadac w party na pc/ps4 :dunno:

Opublikowano

xD xD gameonly jak oprogramowanie patriotow, funkcjonuje jako jeden byt, na ircu szpiedzy z krainy wiecznych deszczowcow knuja plany jak podbic nasze CW, sekta normalnie  xD xD

No już, już. Minie kilka miesięcy i wszyscy zapomną, jak "ZDEMASKOWAŁEŚ JURASA".

Póki co możesz się z xbotami ptaszkami dotykać, bo oni regularnie żyją w urojonym świecie :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

tamta baza składa się z jednostek autystycznych - jak nie jesteś wyznawcą sony i nie wielbisz jego ekscelencji kaza hirai to cię wypie/rdalają z piaskownicy.

Opublikowano

Świetny diss na te gówniaki Dawidzie.  :pawel:  :lapka:

Opublikowano

pewnie teraz na szybko obmyslaja kto ma drivecluba by przeslac na pw fotke lemonce jak z pudelkiem pokazuje mi przed lapkiem fakensa jako ostateczny dowod, ze to nie alter xD

masakra jaka wyscie sekte tam zrobili xD jak jechowy normalnie, rozplanowani, porozrzuceni na rozne fora, to eurogamer, to psxextreme, milion kont, alter kont, przebieglych planow, byle tylko rozglaszac swiadectwo playstation  

Opublikowano

ciekawe jak wyglada drzewko decyzyjne :obama:

Opublikowano

Świetny diss na te gówniaki Dawidzie.  :pawel:  :lapka:

już widzę te print screeny na gejonly połączone z bulem dópy 

Opublikowano

tamta baza składa się z jednostek autystycznych - jak nie jesteś wyznawcą sony i nie wielbisz jego ekscelencji kaza hirai to cię wypie/rdalają z piaskownicy.

Czyli jak mam plejke i powiem jedno krytyczne słowo poparte argumentami to jestem zdrajca?  :frog:

Zresztą Le.. przepraszam Juras już wczoraj nazwał mnie farbowanym posiadaczem ps4  :sir:

Ciekawe jakby mnie nazwali gdybym miał plejke i łanka. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

tylko czekac az w kominiarkach na zlot wbiegna w nocy bo ktos obrazil playstation w CW

Opublikowano

tylko czekac az w kominiarkach na zlot wbiegna w nocy bo ktos obrazil playstation w CW

No chcialbym zobaczyc jak wyskakuja na niektorych ludzi z forumka, to bylby ciekawy widok. Tak to sobie mniej wiecej wyobrazam: https://youtu.be/V06FnHYVg-o?t=4m52s

Swoja droga JESLI juras nagral ten filmik to... wychodzi na to ze lemanski dalej nie ma PS4? :reggie:

Opublikowano

boże dlaczego oni wybrali sony  :pechowiec:

Opublikowano

Tak macie bardzo wyjebane, że całymi dniami tam siedzicie stalkując wpisy, sygnatury,ksywy, konta na YT.

Tak macie bardzo wyjebane, że praktycznie codziennie od kilku miesięcy dopytujecie się PSN Id użytkownika GO.

Tak macie niesamowicie wyjebane na forum GO, że najbardziej plusowanym wpisem na w tej edycji CW jest wpis o tym, co Ficuś wyczytał na Gameonly.

:pawel:

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.