Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ej, ja zawsze mialem w (pipi)e, nie interesuje sie, nie znam.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

pewnie teraz na szybko obmyslaja kto ma drivecluba by przeslac na pw fotke lemonce jak z pudelkiem pokazuje mi przed lapkiem fakensa jako ostateczny dowod, ze to nie alter xD

masakra jaka wyscie sekte tam zrobili xD jak jechowy normalnie, rozplanowani, porozrzuceni na rozne fora, to eurogamer, to psxextreme, milion kont, alter kont, przebieglych planow, byle tylko rozglaszac swiadectwo playstation  

a69a501dc2f4d625acd9c69a331cc119.png

Kontent? :s159:

No chcialbym zobaczyc jak wyskakuja na niektorych ludzi z forumka, to bylby ciekawy widok. Tak to sobie mniej wiecej wyobrazam: https://youtu.be/V06FnHYVg-o?t=4m52s

Kulturystów i czarne pasy na GO mamy również, a szczerze mówiąc jestem rozczarowany, że Ficek jeszcze mojego zdjęcia z klatą na wierzchu nie wygrzebał :[

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Observer szacun za rozpoczęcie tej mody na fotki z fakami w stronę postów użytkowników z gierką w tle xD

Opublikowano

Pewnie z forum gameonly :frog:

Ta moda :frog:

Opublikowano

Potwierdzam tą samą długość gimnazjalnego tłustego paluszka Lemonki z dawnego zdjęcia z konsolą.

Ugly-People-Unite-233.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

pewnie teraz na szybko obmyslaja kto ma drivecluba by przeslac na pw fotke lemonce jak z pudelkiem pokazuje mi przed lapkiem fakensa jako ostateczny dowod, ze to nie alter xD

masakra jaka wyscie sekte tam zrobili xD jak jechowy normalnie, rozplanowani, porozrzuceni na rozne fora, to eurogamer, to psxextreme, milion kont, alter kont, przebieglych planow, byle tylko rozglaszac swiadectwo playstation  

Prawdę mówiąc Ficek, to wydaje mi się że to nie tyle sekta co beka z Ciebie, bo Twoje gadanie o pokazywaniu PSNid było już mega nudne.

Opublikowano

Ex4ct zarzuca komus bycie nudnym, nie no to juz przesada.

Ale DriveCluba w to nie mieszaj!

Opublikowano
Tak macie bardzo wyjebane, że całymi dniami tam siedzicie stalkując wpisy, sygnatury,ksywy, konta na YT.

Tak macie bardzo wyjebane, że praktycznie codziennie od kilku miesięcy dopytujecie się PSN Id użytkownika GO.

Tak macie niesamowicie wyjebane na forum GO, że najbardziej plusowanym wpisem na w tej edycji CW jest wpis o tym, co Ficuś wyczytał na Gameonly.

może nie mieliby niektórzy tutaj wyjebane gdyby nie ekspansja autystycznych trolli z tamtego forum, którzy, tak jak sandniggery w europie, nie wnoszą nic wartościowego tutaj i są jedynie po to by robić syf? przez lata liczba osób tam piszących spadła do około 10 sztuk, bo gejmingowi terroryści pokroju jurasa i irasa skutecznie wytępili wszystkich, którzy mają inne zdanie niż sonowska partia ludowa.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na chwilę zmienię temat

W dziale PC Masta Blasta Race pojawił się ciekawy temat, widzę w nim potencjał po przeniesieniu do betoniarni

Dobra bawcie się dalej, dawno tak dobrego dnia w WC nie było :)

Opublikowano

Prawdę mówiąc Ficek, to wydaje mi się że to nie tyle sekta co beka z Ciebie, bo Twoje gadanie o pokazywaniu PSNid było już mega nudne.

Przecież ta miękka fujarka wyszła z GameOnly. Kiedyś normalnie z nami pisał, a teraz boi się odezwać i tylko forum z ukrytego stalkuje.

Opublikowano

Może dlatego, geniuszu, że ja nie mam nagrywarki, a share z dasha nie łapie i Jurek mi ten filmik nagrał? Nawet się pytał czy ma na moim koncie zrobić, ale mu mówię "zrób na swoim tylko zmień imię i nazwisko, zobaczymy czy się któryś złapie". No i się złapał :*

ja piardole patrzcie jaki geniusz zła i trollingu xD

db0.jpg

Opublikowano

Ładnie Lem zaorał całe forum. Jestem dumny, że pisuje na gameonly.

Nic dziwnego, ze jestes dumny, ty, observer i lem to chyba z jednego tylka wyszliscie.

Opublikowano

Ładnie Lem zaorał całe forum. Jestem dumny, że pisuje na gameonly.

Nic dziwnego, ze jestes dumny, ty, observer i lem to chyba z jednego tylka wyszliscie.
Uhh ale podjazd, ciężko będzie się po nim podnieść, poziom podstawówki już dawno za mną, nie dam rady zripostować.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Iras, Juras, Bobas, Lemas - jeden ch.uj

:reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czyli co, jakas banda kolesi, siedzi codziennie na ircu + swoim forumku w 5 osób, 24/7 notują i obserwuja co pisza JACYS goscie, na JAKIMS innym forum, w JAKIMS dziale, który interesuje 10% społeczności tego fora albo i mniej, potem robia sobie z tego jaja, wklejaja obrazki, przygotowuja mistery plan przez kilka miesiecy jak zrobic żarcik zeby wkrecic jednego usera, a potem smieja sie przez caly dzien w swoim wąskim gronie i tak w kółko?

:dafuq: :dafuq: :dafuq:: :dafuq: :dafuq: :dafuq:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Czyli co, jakas banda kolesi, siedzi codziennie na ircu + swoim forumku w 5 osób, 24/7 notują i obserwuja co pisza JACYS goscie, na JAKIMS innym forum, w JAKIMS dziale, który interesuje 10% społeczności tego fora albo i mniej, potem robia sobie z tego jaja, wklejaja obrazki, przygotowuja mistery plan przez kilka miesiecy jak zrobic żarcik zeby wkrecic jednego usera, a potem smieja sie przez caly dzien w swoim wąskim gronie i tak w kółko?

Potem wracają na forumka i

1556_castle_series.gif

Opublikowano

Od dawna wiedziałem, że gejonly to banda debili. xD

Jak widać obsi pięknie do nich pasuje. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Observer szacun za rozpoczęcie tej mody na fotki z fakami w stronę postów użytkowników z gierką w tle xD

Cieszę się że miałem wkład w rozwój tego zacnego forum.

Opublikowano

:dafuq: :dafuq: :dafuq:: :dafuq: :dafuq: :dafuq:

Prawie, prawie, ale pomyliły ci się fora i osoby. To Ficek dzisiaj biegał z obstrukcją po całym internecie, żeby udowodnić, że ja to nie ja, a reszta prawie szampana otworzyła po jego urojonym sukcesie.

Opublikowano

Stulejarze siedzą na IRCu komentująć to co dzieje się na jakichś forach o gierkach, obmyślają metody internetowej walki na forach z "przeciwnikiem", ekscytują się tym co ktoś tu pisze po czym planują akcje żeby nie zostać zdemaskowanym. Jeszcze gdyby mieli te 15-16 lat ale przecież taki Observer coś kiedyś pisał o potomstwie? Czy mi się wydaje?  :dynia: Kim wy musicie być w prawdziwym życiu, o ja yebie

To jest też dobre

Kulturystów i czarne pasy na GO mamy również, a szczerze mówiąc jestem rozczarowany, że Ficek jeszcze mojego zdjęcia z klatą na wierzchu nie wygrzebał :[

:obama:  :obama:  :obama:

Nie no wierzymy ci, same charakterne chłopaki te twoje ziomki pewnie. Ciężko trenują żeby godnie reprezentować bojówkę GameOnly. Strach z tobą pisać jak masz taką sztywną ekipę za plecami, forum o gierkach to poważna sprawa i trzeba teraz ważyć każde słowo.

Jeszcze zarzucanie Ficusiowi, że robi jakieś dochodzenie chociaż ten obejrzał filmik i sprawdził konto jurasa co zajęło mu pewnie z 5 minut.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.