Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No już się tak nie napinaj Adasiu. Przypadkiem ci umknęło, że to nie ja zacząłem temat lania po gębach?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O kur.wa czy oni mówią, że spędzają wolny czas na komentowaniu na czacie tego co dzieje się w okolicach gównianego tematu? Współczesny świat mnie przeraża

Opublikowano

Pierdu pierdu, a tu ten sam beton, który modyfikuje filmiki z Hitlerem dla beki. Zostaliście zaorani i teraz zaczęło się szukanie wyjścia z sytuacji.

Opublikowano

O kur.wa czy oni mówią, że spędzają wolny czas na komentowaniu na czacie tego co dzieje się w okolicach gównianego tematu? Współczesny świat mnie przeraża

Grają tylko na konsolach Sony, czego się spodziewałeś.

Opublikowano

Chyba trzeba zmienić nazwę tematu z "console wars" na "forum wars"

Atmosfera niczym jak za zimnej wojny, przydałby się snejk.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Forum gejonly na zlocie

15683.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Stulejarze siedzą na IRCu komentująć to co dzieje się na jakichś forach o gierkach, obmyślają metody internetowej walki na forach z "przeciwnikiem", ekscytują się tym co ktoś tu pisze po czym planują akcje żeby nie zostać zdemaskowanym. Jeszcze gdyby mieli te 15-16 lat ale przecież taki Observer coś kiedyś pisał o potomstwie? Czy mi się wydaje?  :dynia: Kim wy musicie być w prawdziwym życiu, o ja yebie

To jest też dobre

Kulturystów i czarne pasy na GO mamy również, a szczerze mówiąc jestem rozczarowany, że Ficek jeszcze mojego zdjęcia z klatą na wierzchu nie wygrzebał :[

:obama:  :obama:  :obama:

Nie no wierzymy ci, same charakterne chłopaki te twoje ziomki pewnie. Ciężko trenują żeby godnie reprezentować bojówkę GameOnly. Strach z tobą pisać jak masz taką sztywną ekipę za plecami, forum o gierkach to poważna sprawa i trzeba teraz ważyć każde słowo.

Jeszcze zarzucanie Ficusiowi, że robi jakieś dochodzenie chociaż ten obejrzał filmik i sprawdził konto jurasa co zajęło mu pewnie z 5 minut.

iras to w ogóle ma ponad 3 dychy, a to największy schizol i chciał bić po buzi za obrażanie sony xd

Kiedyś na pewnym forum też się posprzeczali, a potem takie kwiatki wychodziły:

https://www.youtube.com/watch?v=sckrBTZE4eY

Jak ogólnie można się lać o jakieś internetowe spinki na forum o grach wideo, to ja nie wiem :obama:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Co by nie mowic typek po lewej ladnie na poczatku zlapal goscia za obie konczyny a potem mu muke sprzedal i na glebe. Szkoda ze wtedy sie walka nie skonczyla bo byloby pieknie zaorane a tak wyszla beka, szczegolnie pod koniec. ^_^

Opublikowano

Jak się ma mały penis to tak się kończy :pawel:

Opublikowano

Czyli co, jakas banda kolesi, siedzi codziennie na ircu + swoim forumku w 5 osób, 24/7 notują i obserwuja co pisza JACYS goscie, na JAKIMS innym forum, w JAKIMS dziale, który interesuje 10% społeczności tego fora albo i mniej, potem robia sobie z tego jaja, wklejaja obrazki, przygotowuja mistery plan przez kilka miesiecy jak zrobic żarcik zeby wkrecic jednego usera, a potem smieja sie przez caly dzien w swoim wąskim gronie i tak w kółko?

:dafuq: :dafuq: :dafuq:: :dafuq: :dafuq: :dafuq:

A Ty myślisz że Ficusiowi ile to zajęło?

lecimy dalej

http://psnprofiles.com/Juras

co kolega ma ograne na ps4 - witcher3, diablo3, bloodborne, pier solar

co widzimy na filmiku "lemonki" w "lemonkowym dashu" ps4 - withcer3, diablo3, bloodborne i pier solar

od 2 miesiecy wam gadalem, ze Lem z gameonly to nie Lem z psxextreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pierdu pierdu, a tu ten sam beton, który modyfikuje filmiki z Hitlerem dla beki. Zostaliście zaorani i teraz zaczęło się szukanie wyjścia z sytuacji.

Zostaliście zaorani :dynia: 

Czytam dzisiaj CW, czytam komentarze na fanpejdżach konsol, czytam komentarze pod wpisami na portalach growych, a potem wchodzę na Gameonly i mam ochotę zrobić tylko jedno. 

89110-Barney-shoots-himself-gif-NPH-Cavx

Opublikowano

exact znowu nie umie czytać, gejonli ma jakieś majaki z niedożywienia i okazało się, że są prawdziwymi nolifami w walce o pier.dolony kawałek plastiku pod telewizorem.

I jeszcze jakiś szpiegujący random pisze coś o zaoraniu. :dynia:

Opublikowano

lepszej laurki gejonly nie moglo zrobic z tym zbiorczym kontem lema gdzie kazdy z 5 uzytkownikow tamtego forum dorzuca cegielke obmyslajac calymi dniami na ircu jakby tu obronic playstation w CW

a ci jeszcze sa z tego dumni xD przeciez to jest skrajny objaw choroby i tego co konsole i zbyt duzo wolnego czasu moze robic z czlowiekiem, potegowany przez bul dupy bo iras, juras, boban itp byli tez tutaj i zostali zbanowani

najlepsze jest to, ze wielu normalnych uzytkownikow tamtego forum ucieklo z tego powodu albo im wtyd za ta grupke

jeszcze gadanie ze sie wywodze z gameonly xD konto zalozylem chyba 4 lata po tym jak zalozylem je tutaj, udzielalem sie aktywnie chyba z rok czy dwa, a postow nastukalem z 5% tego co tutaj xD

Opublikowano

boban :obama:

Pamiętam tego typa, to jest taki Mendrek 2.0. 

Opublikowano

Hm, czyli Ficuś jest z GO. Ciekawe czemu tak traktuje byłych kumpli, wygląda to jak ciekawa historia o zdradzie przyjaźni po latach. Może coś z tamtych wydarzeń z przeszłości pchnęło Ficusia do stania się krypto-botem?

Tak swoją drogą, to kurczę, tak czuję że jakbym zrezygnował z moderki, to on by pierwszy słał szpagaty na moją osobę... :(

Opublikowano

jak Lem zyje tak blisko z Jurasem, ze tamten mu filmiki nagrywa, przerabia, udostepnia, lewe konta tworzy na youtube itp to nie zdziwilbym sie, ze prawdziwy Lem utworzyl tu kiedys konto, a potem dal passy to niego Jurasowi by ten pisal w jego imieniu 

jeszcze mendolina mi pisze ze wywodze sie z gameonly jak konto zalozylem tam o wiele pozniej i mam malo postow xD

temat juras=lemonka zreszta wyszedl od dwoch uzytkownikow gameonly, ktorzy poprosili o dyskrecje bo im wstyd xD

Opublikowano

A moze oni to de facto jedna osoba, ale wtedy to psycha lvl hardcore, vo normalny czlek dostalby rozdwojenia jaźni :obama:

Opublikowano

Skończcie im poświęcać swój czas, nie śmiejcie się z ludźmi z autyzmem. Jak widzę jakie kwiaty potrafią pisać w Internecie to nawet Mendrej zaczyna mi sie wydawać całkiem w porządku.

Opublikowano

Zostaliście zaorani :dynia:

Czytam dzisiaj CW, czytam komentarze na fanpejdżach konsol, czytam komentarze pod wpisami na portalach growych, a potem wchodzę na Gameonly i mam ochotę zrobić tylko jedno.

89110-Barney-shoots-himself-gif-NPH-Cavx

Zrób, będzie w końcu spokój :)
Opublikowano

prosze co dostalem na psn miesiac temu xD - czyli co? misterny plan na ircu powstal juz miesiac wczesniej oczywiscie wszystko w imie playstation xD

gtsnX7w.jpg

Opublikowano

A myślałem, że kidnappa i jego urojony xbone był żenujący xD

Opublikowano

Powiało chłodem...

Opublikowano

O kurwa, kulturyści z czarnymi pasami obmyślają plany na ircu jak bronić plejstejszyn xD Życie pisze najlepsze scenariusze

Opublikowano

W ogóle jakie tutaj akcje się odstawiają - jakieś donosy od zewnętrznych informatorów, prywatne śledztwa, wendetty na dawnych towarzyszach, wypieranie się przeszłości...

War. War never changes.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.