Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Plusem takiego obrotu sprawy jest, że część komandosów się ujawniła i będzie wiadomo z kim się ma do czynienia od razu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no dobra ficuś, teraz za zadanie masz dojście gdzie w tym wszystkim jest iras, kto gotuje a kto sprząta

po wczorajszej akcji jak dowiedzialem sie ze istnieje gdzies grupka ludzi którzy poświęcają nam tyle czasu poczułem się jak tommy lee jones, ale nie w ściganym

KVy6Gm2.png

Opublikowano

dalej nie wiesz bo z konta lemonki pisze tutaj kilka osob xD

Opublikowano

To jak to w końcu jest? Wczoraj Ficek zaorał Lema? Lem zaorał całe forum? Całe forum Gejonly zaorało cały Internet?

Opublikowano

Okazało się, że bilderbergowie siedzą na ircu i pociągają za wszystkie sznurki

Opublikowano

To jak to w końcu jest? Wczoraj Ficek zaorał Lema? Lem zaorał całe forum? Całe forum Gejonly zaorało cały Internet?

oni sami sie wszyscy oraja,  jedni siedza na ircu i spiskuja, a jeden kubot nie dosc ze tu na(pipi)al 4000 postow, to jeszcze siedzi na drugim forum i F5 caly dzien wciska, bo moze przypadkiem nowe posty irasa czy innego randoma sie pojawily. 

Opublikowano

napisal koles zmieniajacy nicka by sie wybielic na forumku i nie byc kojarzonym z szpataciarzem guantanamera xD

Opublikowano

Niczego nie zmienialem. Odblokowali moje stare konto, po co siedziec na alterze. Idz na gamejonly zobacz moze cos o tobie napisali.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

oni sami sie wszyscy oraja, jedni siedza na ircu i spiskuja, a jeden kubot nie dosc ze tu na(pipi)al 4000 postow, to jeszcze siedzi na drugim forum i F5 caly dzien wciska, bo moze przypadkiem nowe posty irasa czy innego randoma sie pojawily.

Powiedział koleś, który wrzuca do ignora wszystkich posiadaczy Xboxa kek

Opublikowano

siedzenie w cw z xbotami w ignorze, pewnie jak gra w fife to ustawia na 2 pady a gra sam, w gran turismo odpala practice i ciągle jest na pierwszym miejscu

Edytowane przez kermit

Opublikowano

oni sami sie wszyscy oraja, jedni siedza na ircu i spiskuja, a jeden kubot nie dosc ze tu na(pipi)al 4000 postow, to jeszcze siedzi na drugim forum i F5 caly dzien wciska, bo moze przypadkiem nowe posty irasa czy innego randoma sie pojawily.

Powiedział koleś, który wrzuca do ignora wszystkich posiadaczy Xboxa kek

no jak ktos sie irytujacy to dostaje ignora, nie latam za jego wszystkimi postami, jeszcze (pipi)a po innych forach

Opublikowano

Masz mnie na ignorze a i tak odslaniasz moje posty aby na nie odpowiedziec.

Fuck logic xD

Czy ten alter z gejonly ma juz trupia czaszke czy mam dzwonic po Colina? :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zróbcie komisję śledczą złożoną z laureatów nagrody Bezbeki 2015, która to komisja dokona czystki etnicznej  :daddy:  :shotgun:

Opublikowano

Tej, ale co to w ogole jest to gameonly? Jakis serwis o grach? Serio pytam bo pierwsze slysze.

Opublikowano

Utopia.

Opublikowano

Portal pomocy społecznej

Opublikowano

ja myslalem ze oni z neo plus, tego gameonly w ogole nie kojarze

Opublikowano

To są bardzo chorzy ludzie, nie wiem nawet czy wypada się śmiać

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Neo Plus :dynia:

Opublikowano

Gazetka swietna przez ostatnie kilka lat dużo lepsza niż pe

Opublikowano

Oj chyba sie pogniewamy. :shotgun:
Opublikowano

Byli z ps3site, byli z n+, teraz z gejmonly. Jeszcze tylko rozjedziemy tych z pclab i cda i bedziemy forum master race.

Opublikowano

Asy z pclaba i cda nigdy by się nie zbłaźnili posiadając jakąkolwiek konsolę w domu, a co dopiero zakładając konto na forum o konsolach

Opublikowano

Gazetka swietna przez ostatnie kilka lat dużo lepsza niż pe
Nie śmieje się z tej gazety, sam ją nieraz kupowałem i czytałem, ale jakoś zawsze wydawało mi się, że to stare PE było jednak lepsze.
Opublikowano

Neo bylo spoko, no i nie ograniczali sie tylko do psx'a.  Jak chcialem o nintendo poczytac to ich kupowalem.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.