Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem co jest bardziej zalosne, to ze z jednego konta pisze pare osob czy spiskowanie na ircu xD irc byl calkiem fajny pod koniec lat 90  jak jeszcze nie byly powszechne komunikatory lata przed gg ;d ale skad oni maja to wiedziec ?

ciekawe czy jak gadaja na ircu to wydaje im sie ze sa hakerami i utozsamiaja sie z neo z matrixa xDDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zostawcie te ameby z gameonly w spokoju, oni są juz straceni, całe forum pe potraktowalo ich ciepłym moczem z góry, a ci sa święcie przekonani, że to żółty deszcz. I ten żółty deszcz jest ich zwycięstwem na tym forum muehehe tacy to po żyją zawsze na wygranej pozycji.

Opublikowano

w sumie wstyd sie przyznac sam mialem tam konto xD ale tam jakos trafilem przez przypadek, wszystko za sprawa retro stronek od skizo

Opublikowano

Kiedyś sporo tam siedziałem i z tego co widze wiekszosc krzykaczy stad tez aktywnie tam sie kiedys udzialało.

Opublikowano

Mendrek by tam do ich składu pasował, no ale wtedy świat byłby zbyt piękny.

Opublikowano

Mendrek to ch.uj, expert z jego poziomem intelektualnym tam idealnie pasuje.

Opublikowano

Ficuś, szaczun dla Ciebie, że dajesz radę być w jednym obozie takimi typami, podsumujmy:

-pokrytyspermączeza aka bez honoru gość którego każdy post jest nie widzialny 

-Expert, qrva czy tu trzeba cokolwiek dodawać? xD

-Lem/Juras/Moldar ameby z GO, chyba więcej pisać nie trzeba

-Kasias, kolejny na grzany na to jakie SONY jest kochane, dając mu jednego porządnego ex;a na cały rok xD mało tego od samego rana walczy o Tomb Raider'a na PS4

itp.

A to dopiero początek listy, no nic Ficuś trzymaj się tam, pamiętam, że dla Ciebie jeszcze jakieś miejsce w zielonej krainie się znajdzie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie wiem co gorsze.

Rozmowa nt. gameonly.

Walka na klatki animacji w Jaśminie 3.

Suchary Huma.

:frog:

no nic Ficuś trzymaj się tam, pamiętam, że dla Ciebie jeszcze jakieś miejsce w zielonej krainie się znajdzie. 

Możecie go sobie już teraz nawet zabrać...

Opublikowano

A no i jak mogłem zapomnieć o Mendrku :/

Opublikowano
blablabla

I pisze to koleś, który z GameOnly uciekł z płaczem, bo mu kawałek plastiku obrazili :dynia:

W sumie to większości lokalnych botów GO kiedyś złamało psychikę. No i najwyraźniej Ficusiowi - pewnie dlatego się teraz z zielonymi identyfikuje. Jakaś grupa wsparcia skrzywdzonych przez GameOnly czy coś.

Opublikowano

W sumie to większości lokalnych botów GO kiedyś złamało psychikę. 

podaj nicki, bądz ficusiem gameonly

skoro botów jest 4, a matematyczna większość to 3 - to znaczy że jestem jedynym lokalnym botem który nie miał konta na GO?

Opublikowano

blablabla

I pisze to koleś, który z GameOnly uciekł z płaczem, bo mu kawałek plastiku obrazili :dynia:

W sumie to większości lokalnych botów GO kiedyś złamało psychikę. No i najwyraźniej Ficusiowi - pewnie dlatego się teraz z zielonymi identyfikuje. Jakaś grupa wsparcia skrzywdzonych przez GameOnly czy coś.

Wszyscy normalni poszli sobie w pizdu bo z amebami się nie da, uczono mnie, że w życiu takie warzywa się mija szerokim łukiem.

Opublikowano

Ficuś, Mazzeo, Daddy i Soul to przecież starzy wyjadacze z GO, tysiące postów nabite. Dopiero po pokazaniu specyfikacji XOne, jak zrozumieli ze wojna została przegrana, tak inne wyrzutki z innych forów musieli ze wstydem uciekać i znaleźli to forum, ostatni azyl zielonego stulejarstwa w internecie, gdzie mogą spokojnie głosic moc chmury.

Opublikowano

Mendrek przy expercie i karaluchach z go to spoko kolo. 

Opublikowano

Dokładnie. Przy nich to elokwentny koleś piszący sensowne posty.

Ps. Sony chuj

Opublikowano

Ps. Sony chuj

to forum jest takie zayebiste ze jak napiszemy prawde to autokorekta nie poprawia 

Opublikowano

xD

konto tu mam od 2004, tam od 2008, tutaj 15k postow, tam chyba z 1k z czego ostatni ponad 2 lata temu i to w temacie o vicie xD

jehowy normalnie xD

multikonto Lemonki, Juras tworzacy filmiki, konta na youtube i zdjecia za niego i zmieniacy dane w psn by wyszlo na filmiku, ze Lemonka ma 24lvl, jakies tajemnicze stowarzyszenia na ircu, donosy na psn od tych co wstydza sie za was z waszego forum

obraza experta,gunanamo i mendrka bo ch.uj ze alter - wazne, ze bronil slowo boze playstation

mindblowing normalnie jak gierki moga na(pipi) w glowie ponoc doroslych ludzi xD

wstyd dluzej kontynuowac tu rozmowe o tych amebach xD

Opublikowano

Drogi baloniku, jeśli to czytasz i dalej myślisz, że ja biorę to na serio to popatrz na takie ameby z gejonly i zastanów się jeszcze raz. Pozdrawiam Cie ciepło. :cool::lapka:

Opublikowano

gejonly to po prostu takie CW - tylko u nas to jeden bekowy temat, gdzie po wyzywaniu twojej starej, wanny, beki z autobusu, mozna sie spotkac na zlocie grając z rayosem w mario,

a u nich cw to cale forum i cale zycie, troche to straszne

Opublikowano

A moze oni to de facto jedna osoba, ale wtedy to psycha lvl hardcore, vo normalny czlek dostalby rozdwojenia jaźni :obama:

lem, juras, iras to jedna osoba, potrójna osobowość, nie śmiejmy się z chorych. 

Opublikowano

ficus jaki teraz dystansik, a codziennie (pipi)a porcja newsow w cw co tam lem z reszta bandy na gameonly napisal

Opublikowano

Szukam zieloengo brata z nagrywarka bo mam fajny pomysl na filmik jak zaorac forum gejonly. Chetnych prosze o kontak na kanale IRC #PS4mojezyciemojahistoria. Wymagane zaswiadczenie od lekarza o chorobie psychicznej albo rozdwojeniu jazni bo (pipi) nie wierze ze tacy ludzie chodza po tej planecie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

wstyd dluzej kontynuowac tu rozmowe

Od kilku miesięcy robisz z kumplami jakieś akcje jak 10 letni szpieg, stalkujesz konta na PSN, wpisy na innych forach, szukasz tropów, haków, Lem stał się centrum twojego życia na forum PE, a dopiero teraz ci przyszło do głowy, że to wstyd takie rzeczy robić w wieku 30 lat? xD

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Gratulacje dla tych którzy ich jeszcze bronią, shen, izi  już wiem czemu was nie lubię  :lapka:  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

nikogo nie bronie, ficus jest taki sam jak oni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.