Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie oceniaj, nie znasz jego sytuacji.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

stalkuje xD to jeden z was mi miesiac temu napisal donos, teraz lemonka/juras wrzucil filmik gdzie byl lvl trofeow i avatar jurasa i to napisalem na forum i tyle xD - pol minuty roboty

na gameonly owszem ze wchodze - z 2-3 razy w miesiacu regulanie jak rozniez na inne bekowe miejsca w internecie, tak to poprawia humor, ze glowa mala, tam nawet korespondycjnie probowali pobijac nasze czasy w wyzwaniach forumkowych drivecluba, wojna na bazy normalnie jak za dzieciaka, teraz jeszcze wyszlo ze regulanie tworza plan panowania nad CW na jakims tajemniczym ircu xD

guantanamera na zawsze bedziesz ryzy

Opublikowano

4i493jf02q4c.jpg

:dynia: 

Ciężko mi uwierzyć w to co czytam - robisz (pipi) pod siebie na środku ulicy, a później wmawiasz, że zrobił je ktoś inny.

Opublikowano

15 fps w wiedźminie wbiło im ptsd i już oszaleli do reszty. Nawet dla takich sonozealotów to już zbyt wiele do udźwignięcia

Opublikowano

Ficus, ale jaki alter?

Ja widze tu wypowiadającego sie tylko Lema, ktory jak kazdy z nas czasem błyszczał a czasem był wyśmiewany, nagle rozwiązałeś mało istotna zagadkę a pucujesz sie tym jak gimb jakis.

Rozumiem, Mroka zdemaskować to tez alter, gość stara sie byc jak Daddy ale robi to tak nieudolnie ze az jest to denerwujące bo na Daddyego poprostu nie zwraca sie juz uwagi.

Srasz do własnego gniazda i tyle, kup sobie Xboxa i przynajmniej określ sie płciowo

Opublikowano

blablabla

I pisze to koleś, który z GameOnly uciekł z płaczem, bo mu kawałek plastiku obrazili :dynia:

W sumie to większości lokalnych botów GO kiedyś złamało psychikę. No i najwyraźniej Ficusiowi - pewnie dlatego się teraz z zielonymi identyfikuje. Jakaś grupa wsparcia skrzywdzonych przez GameOnly czy coś.

Wszyscy normalni poszli sobie w pizdu bo z amebami się nie da, uczono mnie, że w życiu takie warzywa się mija szerokim łukiem.

No wszyscy normalni, widać po tych betonowych wpisach. Podjazdy po GO a poziom klakierów PROSTO tylko gorszy.
Opublikowano

exact chyba pasy do irca dostał

Opublikowano

Nie mam nawet konta na gejmonly :rayos:
Opublikowano

aha zdemaskowac czerstwego mroka ze alter byloby spoko ale juz zdemaskowanie lemonki bohatera experta bo przeciez juz 10 razy pisales jaki to bohater co gasi boty bombami prawdy juz jest smutne bo sily playstation zostana oslabione w swietej bitwie konsol w najwazniejszym miejscu na swiecie - zrozumialem xD

Opublikowano

ciekawe czy na gameonly expert uwazany jest za zabawnego koleszke czy tak jak tutaj bezbek totalny ?

Opublikowano

Nie mam nawet konta na gejmonly :rayos:

To zakładaj. Myślę, że podłapałbyś wielu kolegów do kręcenia kółeczek w dc

Opublikowano

Dobra Moldar, idź sobie kupić 5 PS4, może to będzie w końcu ciche. 

Opublikowano

ciekawe czy na gameonly expert uwazany jest za zabawnego koleszke czy tak jak tutaj bezbek totalny ?

pewnie za jedynego obiektywnego xD

Opublikowano

Abstrach... Abstrahując od tej małej aferki, to wyobraziłem sobie takie Console Wars Live, gdzie na żywo można byłoby wcielić się w konsolowych wojowników i skonfrontować się z drugim obozem. Każdy obóz wyznaczyłby czterech zawodników, którzy braliby np. udział w trzech konfrontacjach: debata 1v1 w czterech rundach z każdym z osobna; freestyle'owa bitwa na rymy (3v3); wolna amerykanka (4v4, wszystkie chwyty dozwolone, oczywiście bez przemocy fizycznej). Wszystko byłoby nagrane i wrzucone na forum, gdzie userzy decydowaliby w ankietach o zwycięzcach.

Ofkoz potem można byłoby kulturalnie wypić razem piwo i zjeść lody ;)

Opublikowano

Ciągle wierzę, że dla experta jest jeszcze jakiś ratunek. :frog:

Opublikowano

FM6, może mu pomoże przejrzeć na oczy 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

robisz (pipi) pod siebie na środku ulicy, a później wmawiasz, że zrobił je ktoś inny

Dokładnie tak jest w tym temacie, przecież od tej kupy się zaczęło:

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-3987?do=findComment&comment=3444898

Nie od wpisu o PE na forum GO.

no bo to jest beka straszna, ze juras w zaciszu domowym przeistacza sie w lemonke, zmienia swoje dane w dashu by nagrac filmik, tworzy specjalnie konto na youtube by lemonka mogl wrzucic tu ten filmik (badz on sam wrzuca bo tez ma passy do konta), a reszta w napieciu czeka na ircu na to sie wydarzy xD

mnie to smieszy, a jednoczesnie przeraza

Opublikowano

Ciągle wierzę, że dla experta jest jeszcze jakiś ratunek. :frog:

Pod koniec lipca przekonamy się, gdy będziemy chlać piwsko.
Opublikowano

robisz (pipi) pod siebie na środku ulicy, a później wmawiasz, że zrobił je ktoś inny

Dokładnie tak jest w tym temacie, przecież od tej kupy się zaczęło:

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-3987?do=findComment&comment=3444898

Nie od wpisu o PE na forum GO.

Już nawet nieistotne od czego się zaczęło, ale cała ta "afera"... :dynia:

To co, kosy na zlocie :shotgun: 

Czekam do E3, aż CW wróci do porządku dziennego.

Opublikowano

ps4 :niedobrze:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

Opublikowano

wina developera, ac unity miało 22 fpsy

Opublikowano

tylko o 3fps mniej niz prawdziwe cinematic experience a wy juz drame robicie

Opublikowano

aha zdemaskowac czerstwego mroka ze alter byloby spoko ale juz zdemaskowanie lemonki bohatera experta bo przeciez juz 10 razy pisales jaki to bohater co gasi boty bombami prawdy juz jest smutne bo sily playstation zostana oslabione w swietej bitwie konsol w najwazniejszym miejscu na swiecie - zrozumialem xD

To teraz przypomnij mi kiedy Mroku zaorał kogos
Opublikowano

ciekaw jestem ilu z tych co łamali sobie nogi biegnąc do MM w dniu premiery po PS4, w jednej ręce mając siatkę z biedronki, a w drugiej nadgryzioną cebulę, ma ją do tej pory i gra na tym sprzęcie.

Ja biegłem i sprzedałem po około 6 miesiącach xD Kupiłem od razu XOne i gram na nim do tej pory ;) 

Pewnie PS4 jeszcze kiedyś kupię dla tych exów, ale nie wcześniej niż w 2018 roku :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.