Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dokladnie - jezeli marketing Sony ssie, to co mozna napisac o MS, ktorego konsola po udanej 360tce obecnie na rynku w porownaniu PS prawie nie istnieje...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

easye doczepil do Halo 2, ale już nie bierze pod uwage faktu, że H3 i H4 śmigaja w 1080p/60fps. Troll trollem ale litości. 

Troche słabo to wygląda
14767314363_e021ca73db_b.jpg

tUQwohj.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za 9.99$ dadzą DLC z możliwością włączenia mgły, albo obniżenia jakości tekstur i odpalenia sobie lepszych cieni.

Edytowane przez ping

Opublikowano

easye doczepil do Halo 2, ale już nie bierze pod uwage faktu, że H3 i H4 śmigaja w 1080p/60fps.

Bo 3 i 4 nie jest remasterowana - ot dodadza tylko 1080 i 60 klatek - o ile jak pisze Maciomaniak tak bedzie. Poza tym jaranko 2 tytulami, przy ktorych spedziles milion godzin i nadal mozesz grac na 360tce. That Ins!

Edytowane przez easye

Opublikowano

dokladnie - jezeli marketing Sony ssie, to co mozna napisac o MS, ktorego konsola po udanej 360tce obecnie na rynku w porownaniu PS prawie nie istnieje...

Jeszcze bym dodał, że nie umiem zrozumieć, dlaczego M$ nie potrafi uczyć się od SONY nawet takich podstaw.

Przecież mogli zapowiedzieć, że na premierę rzucą 2 exy za free (np. Forza Horizon 2 i SO) dodać jeszcze kilka exów bez dat, bez ogólnego zarysu czym to ma być i od razu preordery poszybowałyby w górę. SONY od lat tak robi i radzi sobie całkiem nieźle, a M$ żyje z dnia na dzień.

Opublikowano

Rodzice Maciomaniaka, apeluje do was w imieniu forumowiczów. Odłączcie swojemu dziecku internet. Kupcie mu rower, rolki, piłkę i wyrzućcie go za drzwi niech się pobawi na podwórku.

Jeszcze bym dodał, że nie umiem zrozumieć, dlaczego M$ nie potrafi uczyć się od SONY nawet takich podstaw.

Przecież mogli zapowiedzieć, że na premierę rzucą 2 exy za free (np. Forza Horizon 2 i SO) dodać jeszcze kilka exów bez dat, bez ogólnego zarysu czym to ma być i od razu preordery poszybowałyby w górę. SONY od lat tak robi i radzi sobie całkiem nieźle, a M$ żyje z dnia na dzień.

Phantom Dust czy Scalebound mówisz że już daty premiery mają ? Ciekawe.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

easye doczepil do Halo 2, ale już nie bierze pod uwage faktu, że H3 i H4 śmigaja w 1080p/60fps.

Bo 3 i 4 nie jest remasterowana - ot dodadza tylko 1080 i 60 klatek - o ile jak pisze Maciomaniak tak bedzie. Poza tym jaranko 2 tytulami, przy ktorych spedziles milion godzin i nadal mozesz grac na 360tce. That Ins!

Dodanie 1080/60fps to jest wlaśnie remaster ... to po pierwsze. Po drugie z tego co widzę TLoU jest dokładnie to samo tylko dodali lepsze modele postaci. Po trzecie jaranko 4 (liczyć też nie potrafi?) najlepszymi multi na konsolach jest chyba zrozumiałe, nie ? No ale rozumiem, ze sługus EA moze tego nie ogarniać.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

60 spada do 55 - Sony i ich marketing. 30 spada do 27 - jakie spadki?

Maciuś dostarcza :lol:

@Moldar - no przecież wiem. Maciuś pytał jakie spadki.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Phantom Dust czy Scalebound mówisz że już daty premiery mają ? Ciekawe.

Drobne kroczki w dobrym kierunku.

Opublikowano

Kiedy brakuje argumentu, forumowicze czepiają się literówek... :(

Maciomaniak i argumenty :D

Opublikowano

Dodanie 1080/60fps to jest wlaśnie remaster ... to po pierwsze. Po drugie z tego co widzę TLoU jest dokładnie to samo tylko dodali lepsze modele postaci. Po trzecie jaranko 4 (liczyć też nie potrafi?) najlepszymi multi na konsolach jest chyba zrozumiałe, nie ? No ale rozumiem, ze sługus EA moze tego nie ogarniać.

O - widze kolejny, ktory nie grywa w pilke, ostatnim tytulem byla FIFA 09 i ma najwiecej do powiedzenia o serii. W (pipi)e mam remaster TLOU, podobnie jak inne gry, przy ktorych spedzilem miliard godzin i nadal moge grac na poprzedniej generacji. Nie kupilem Nextgena by grac w HALO 3,4 , czy HALO 1 po raz 3ci. Pozdrawiam!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, wiemy, że kupiłeś next-gena by grać w fife i battlefielda. Mistrz.

Opublikowano

60 spada do 55 - Sony i ich marketing. 30 spada do 27 - jakie spadki?

Maciuś dostarcza :lol:

@Moldar - no przecież wiem. Maciuś pytał jakie spadki.

No mnie właśnie chodziło o to, co Maciomaniak wrzucał.
Opublikowano

Tyle beczuni z samego rana.

#Onlyonplaystation

dokładnie, nie ma to jak zapach beczuni z sonybociarni o poranku, trailer H:MCC miażdży  :ninja:  kidnappie znowu spadały pomarańcze z regału z wrażenia.

Destiny ma zajebisty design świata, jak ktoś sądzi że gra nie odniesie sukcesu to żyje w świecie nintendo, takie watch dogs poszło w 5mln a Destiny to znacznie większy kaliber.

Opublikowano

To ze cos sie sprzedaje, nie znaczy ze jest dobre.

Opublikowano

Tyle beczuni z samego rana.

#Onlyonplaystation

dokładnie, nie ma to jak zapach beczuni z sonybociarni o poranku, trailer H:MCC miażdży  :ninja:  kidnappie znowu spadały pomarańcze z regału z wrażenia.

Destiny ma zajebisty design świata, jak ktoś sądzi że gra nie odniesie sukcesu to żyje w świecie nintendo, takie watch dogs poszło w 5mln a Destiny to znacznie większy kaliber.

Mowisz o tym trailerku CGI zmontowanym przez studencika pierwszego roku informatyki? Nic specjalnego, zresztą jestem hetero i nie jara mnie gejlo.

Opublikowano

Jaranie sie CGI powinno być karane, a przynajmiej wyśmiewane.

Opublikowano

Powiedz mi po cyzm ma mnie boleć dupa? Po jakiś trailerze Hejlo? Całe życie miałem wy(pipi)ane na tę serię i nie inaczej jest teraz. Wy to wszędzie musicie widzieć bul dupska, a sami chyba macie go najwięcej

Opublikowano

Niewiarygodne, jak bardzo boli cię dupsko. Będzie piekło jeszcze bardziej w 2015 roku, to będzie piękny widok :)

Opublikowano

Zapytam jeszcze raz, bo widać nie rozumiesz. Po czym ma mnie boleć dupa?

Niewiarygodne, jak bardzo boli cię dupsko. Będzie piekło jeszcze bardziej w 2015 roku, to będzie piękny widok :)

:D Powiedział koleżka, który nie potrafił zrobić porzadnej listy exów po obu stronach nie wpisując kilku gier po stronie PS4, a jak został zjechany przez całe forum wyskoczył z tekstem, że trollował :D

Powiedz nam jeszcze jakie to "ecord that" jest lepsze od funkcji share :)

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.