Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Rok temu M$ miał dobrą konferencję, pokazał co będzie grane pod koniec roku SO/FH2/Halo MCC, zaprezentował multiplatformy z których część działa lepiej na ONE (Wiesiek 3/Ac Unity) pokazał co ciekawego na nasz czeka w przyszłości /Halo5/Scalebound/Crakdown 3 itp

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pod względem wtop, to chyba MS nie ma sobie równych. W zeszłej generacji wypuścił konsolę fabrycznie wadliwą, skazaną na co najmniej jedną wizytę w serwisie, a "szczęśliwcy" wysyłali ją nawet po kilka razy. W tej generacji wypuścił konsolę z założeniami skleconymi na szybkensa, bo poprzednia próba przepchnięcia patologii spotkała się z największym hejtem w branży ostatnich lat (stąd opóźnienie w premierach, wałki z Kinectem, a konsola ustępuje mocą Playstation).

Opublikowano

XD Mendrek prosze przestań.

Opublikowano

Pod względem wtop, to chyba MS nie ma sobie równych. W zeszłej generacji wypuścił konsolę fabrycznie wadliwą, skazaną na co najmniej jedną wizytę w serwisie, a "szczęśliwcy" wysyłali ją nawet po kilka razy. W tej generacji wypuścił konsolę z założeniami skleconymi na szybkensa, bo poprzednia próba przepchnięcia patologii spotkała się z największym hejtem w branży ostatnich lat (stąd opóźnienie w premierach, wałki z Kinectem, a konsola ustępuje mocą Playstation).

IT'S RIIIIIIDGE RACER

Opublikowano

pewnie niedługo będzie miała premierę.

Tak sobie pewno powtarzasz przy każdej zapowiedzi Sony.

Opublikowano

No patrz a mój x360 miał 8 lat i dawał radę

Opublikowano

Spoko karolek wział na raty w prodevencie ps3 w 2011 to już wtedy mało awaryjne ps3 były

Opublikowano

A że nadal spłaca, to nieprędko zobaczymy u niego PS4.

Opublikowano

jak poprosi lema to mu juras nagra jak przechodzi jakas gierke na ps4

Opublikowano

PS3 z początku produkcji były równie niedorobione co X360 z tym, że lubiły padać tuż po zakończeniu tej śmiesznej gwarancji od Sony.

Z obecną generacją sprzętu Sony też są niezłe jaja. Miesiąc temu kupiłem najnowszy dostępny egzemplarz PS4 (data code 5A) i po 20 kilku dniach konsola zdechła. Dostałem nowy egzemplarz, który po 30 minutach gry przypomina startujący prom kosmiczny, a nie konsole do gier.

Opublikowano

IT'S RIIIIIIDGE RACER

Tvtvtvtv, sports, tvtvtvtv, cal of duty, tvtvtvtv, dog, tvtvtvtv, xbox go home.

Ps. Teraz jeszcze będą zakrzywiac rzeczywistość, ze x360 nie był najbardziej awaryjną konsolą. No ale tu się już pisało, ze pierwszy xbox miał lepsze eksy już ps2, więc nic już mnie nie zdziwi.

xDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

IT'S RIIIIIIDGE RACER

63%

Edytowane przez Hum

Opublikowano

IT'S RIIIIIIDGE RACER

Giant enemy crab appeared

Opublikowano

PS3 z początku produkcji były równie niedorobione co X360 z tym, że lubiły padać tuż po zakończeniu tej śmiesznej gwarancji od Sony.

Z obecną generacją sprzętu Sony też są niezłe jaja. Miesiąc temu kupiłem najnowszy dostępny egzemplarz PS4 (data code 5A) i po 20 kilku dniach konsola zdechła. Dostałem nowy egzemplarz, który po 30 minutach gry przypomina startujący prom kosmiczny, a nie konsole do gier.

Mam ten sam problem. Xbox One chodzi mega cichutko, zaś PS4 wchodzi na obroty premierowej X360. Konsola jest głośniejsza niż moja wysłużona PS3 slim... Czekam na rew/izję sprzętową z wyprowadzonym zasilaczem na zewnątrz i poprawionym chłodzeniem - w nocy nie da się grać...

Opublikowano

Crab i ridge racer przynajmniej dotyczyły gier, a pierwszy pokaz xzlomu dotyczył tego, w jaki sposób przegrać generację przed jej startem. Bo oprócz tvtvtvtv, to bylo dmr i always online. Piękny raczek nieboraczek z tego microsoftu. Dymanko na graczach lv 99, a niektórzy stali jeszcze za tym murem.

To była piękna konferencja, po której temat Xone wylądował w działa Region Filmowy.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Crab i ridge racer przynajmniej dotyczyły gier, a pierwszy pokaz xzlomu dotyczył tego, w jaki sposób przegrać generację przed jej startem. Bo oprócz tvtvtvtv, to bylo dmr i always online. Piękny raczek nieboraczek z tego microsoftu. Dymanko ba garażach lv 99, a niektórzy stali jeszcze za tym murem.

To była piękna konferencja, po której temat Xone wylądował w działa Region Filmowy.

:kaz:

naje.bany to domu

Opublikowano

Uśmiałem się na tamtym e3 jak na dobrej komedii  :kaz:

Opublikowano

Czopek prawdy zadziałał, bo dupsko zapieklo. :fsg:

mnie tylko piecze, że mam szrota w domu na ktorym gry chodzą w 20 fpsach nic wiecej, a ty cały czas żyjesz przeszłoscią czy to dominacją jak za czasów ps2 czy e3 sprzed premiery konsol 

Opublikowano

Tvtvtv to nie było e3, no ale dla klapków rzeczywistość zawsze zakrzywiona

Opublikowano

Jeżeli Yeti żyje przeszłością, to aż boję się pomyśleć czym poza kebabami z cebulą żyje taki Mendrek.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Na E3 był 30 sekundowy filmik naprędce zmontowany w kuchni Yoshidy, w którym jeden gość podawał drugiemu pudełko z grą. 30 sekund które wyrzuciło z Microsoftu Matticka wraz z jego wizją. No ale i tak to był moment w którym Sony wygrało przynajmniej 1/3 generacji...

Opublikowano

Ta generacja aktualnie jest na takim poziomie, że twierdzenie o wygraniu kogolwiek jest co najmniej absurdalne.

Opublikowano

Po nadchodzącym E3 z Sony może być już tylko gorzej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.