Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ta generacja aktualnie jest na takim poziomie, że twierdzenie o wygraniu kogolwiek jest co najmniej absurdalne.

Przecież PS4 ma połowę rynku, xbąk nikogo oprócz usa.

No i ta liczba W3 na polski rynek... nikt tego guwna rozmazane bez gier nie chce.

Wojny żadnej nie ma, boty to tacy japońscy żołnierze na pacyfiku. Wojna dawno zakończona, a oni obłąkani w kilka osób siedzą jeszcze w tej dżungli, bo wydaje im się, ze jeszcze coś mogą ugrac.

:pawel:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na E3 był 30 sekundowy filmik naprędce zmontowany w kuchni Yoshidy, w którym jeden gość podawał drugiemu pudełko z grą. 30 sekund które wyrzuciło z Microsoftu Matticka wraz z jego wizją. No ale i tak to był moment w którym Sony wygrało przynajmniej 1/3 generacji...

no co by nie mowic o mendrku, to tutaj ma racje, dobre Sony nas uratowalo przed always online i grami przypisanymi do konta jak na stemie. 

Opublikowano

mnie tylko piecze, że mam szrota w domu na ktorym gry chodzą w 20 fpsach nic wiecej, a ty cały czas żyjesz przeszłoscią czy to dominacją jak za czasów ps2 czy e3 sprzed premiery konsol

Uwaga, podaje rozwiązanie twoich problemów... SPRZEDAJ.

Jakie bidulki, bluber, teddy i cała reszta bociarni. Kupili konsole Sony, którym tak gardzą, codziennie płaczą na forum jakie to guwno. Haha, miód na moje uszy, tak was microsoft urządził, tak was wydymał, ze nawet nie pozostawił wam wyboru. Nawet alfonsi nie traktują w takich sposób swoich dziwek. Piękna generacja.

Opublikowano

nie bo potem piszą takie ulungi, ze nie grałem to nie mogę sie wypowiadać 

Opublikowano

Wojna dawno zakończona, a oni obłąkani w kilka osób siedzą jeszcze w tej dżungli, bo wydaje im się, ze jeszcze coś mogą ugrac.

[emoji14]awel:

Jak pokazuje historia wojna się nie kończy póki są na polu żołnierze.

ZA TEMERIĘ!!!!!!!!!!

Opublikowano

@Yeti

A Ciebie jak SONY urządziło miał być Yeti król sedesów Orderek jaranko,  będzie 8/10 poleciał nawet zakładzik a tu SONY myk wielkiego kutacza prosto w dupala Yetiemu zasadziło, zakład przegrany i myk nie dość, że kutacz w (pipi)e to jeszcze nowa ksywa na forum, pokrytyspermączeza :kaz:

Yes, Rise of the Tomb Raider is a timed exclusive but that doesn't mean it's coming to PS4

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul, odstaw te białe i zielone.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

pokrytyspermączeza.

Opublikowano

pokrytyspermączeza.

Soul, ale nie musisz nam o tym mówić, bo każdy wie, ze w tym związku robisz za kobietę.
Opublikowano

przeciez zszedl z kolan ostatnio

Opublikowano

zwykła zmiana pozycji, aby tchnąć nowe życie w skostniały związek :kaz:

Opublikowano

Zszedł z kolan Czerstwego, ale kleknął na swoje. Taka niewielka różnica.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

a jak to się skończyło wszyscy wiemy

Opublikowano

no ladnie go zaorales, trzeba przyznac. 

Opublikowano

Zszedł z kolan Czerstwego, ale kleknął na swoje. Taka niewielka różnica.

:kaz:

A co ma piernik do wiatraka, nie muszę siedzieć na kolanach czezkiego, że by nazywać yetiego po imieniu  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie musisz ale widocznie lubisz i służy Ci to.

tumblr_m0y94ce0Zn1qe4shco1_250.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

:frog:

Opublikowano

Widzisz, tak Cię traktują tam wśród botów, Soul. Zwykła pogarda.

U nas każdy się lubi, nieważne czy to ten czy tamten klap, no może poza Ficusiem, bo on głównie na swoich narzeka, ale poza tym małym incydentem, to u nas nie spotkasz takiego traktowania. A i przy okazji będziesz miał lepszą konsolę ;)

Opublikowano

Na E3 był 30 sekundowy filmik naprędce zmontowany w kuchni Yoshidy, w którym jeden gość podawał drugiemu pudełko z grą. 30 sekund które wyrzuciło z Microsoftu Matticka wraz z jego wizją. No ale i tak to był moment w którym Sony wygrało przynajmniej 1/3 generacji...

no co by nie mowic o mendrku, to tutaj ma racje, dobre Sony nas uratowalo przed always online i grami przypisanymi do konta jak na stemie. 

“This is a digital era, and core users who are core digital native will move to PS4 from PS3 because it has better network features, and that has an impact on PS3 sales.

I’d like to add about profit and cost, that when I buy downloadable Dragon Quest, it’s faster, we can get it earlier, and it’s gonna be actually fun, so people are moving from packaged to downloadable purchases.”

Yes, it will have an impact on higher profits, but each region has a different situation regarding users. Of course, in terms of streaming, the US is the most advanced, and there’s an accelerating shift to streaming from physical packaged (purchases), but other regions are different. There is a shift, but the pace of shifting is different depending on the region.”

Na neogafie cos tez dzis widzialem,ze sony na e3 ma zapowiedziec ps4 1tb bez napedu ;) Wiec czy tego chcecie czy nie,raczej ps5 bedzie nastawione tylko na cyfrowki.
Opublikowano

moi, twoi, wasi, nasi, nasz oboz, tamten oboz xD

piekna beke by mieli szefowie korporacji czytajac te bzdury jak dla starych chlopow temat wyboru slusznej konsoli to najwazniejszy temat w zyciu, jakies stada, ugrupowania, ukryte po ircach plany - a ci dalej tworza te budzetowe kawalki plastiku byle tylko doic hajs z naszych kieszeni bo po to prowadza ten biznes xD

Opublikowano

Widzisz, tak Cię traktują tam wśród botów, Soul. Zwykła pogarda.

U nas każdy się lubi, nieważne czy to ten czy tamten klap, no może poza Ficusiem, bo on głównie na swoich narzeka, ale poza tym małym incydentem, to u nas nie spotkasz takiego traktowania. A i przy okazji będziesz miał lepszą konsolę ;)

nóż w plecy wbity.

Opublikowano

moi, twoi, wasi, nasi, nasz oboz, tamten oboz xD

piekna beke by mieli szefowie korporacji czytajac te bzdury jak dla starych chlopow temat wyboru slusznej konsoli to najwazniejszy temat w zyciu, jakies stada, ugrupowania, ukryte po ircach plany - a ci dalej tworza te budzetowe kawalki plastiku byle tylko doic hajs z naszych kieszeni bo po to prowadza ten biznes xD

Najlepsze to są te asy co jadą tylko na jednej platformie od urodzenia i by pobili za obrazę ich kawałka plastiku.

Opublikowano

Na neogafie cos tez dzis widzialem,ze sony na e3 ma zapowiedziec ps4 1tb bez napedu ;) Wiec czy tego chcecie czy nie,raczej ps5 bedzie nastawione tylko na cyfrowki.

Nie mogę się doczekać, fani Sony będą wniebowzięci xD

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, fani Sony będą wniebowzięci xD

"sony idzie z duchem czasu", "kto dzisiaj korzysta z płyt? xD", "i tak prawie każdą grę mam cyfrową bo nie chce mi się odsprzedawać", "dobrze, ceny gier zrównają się z pecetowymi i będziemy mieli mnóstwo promocji i wyprzedaży :)"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.