Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja jade na jednej ale gadanie i obrazanie sie bo skrytykuje "firme matke sony" albo jakiegos klapa to przeciez paranoja xD

zrobmy jeszcze podzial na oboz i stado lewo recznych i prawo recznych, na okularnikow i bezokularnikow - i chronmy sie w stadach i obgadujmy reszte bo to tez przeciez rodzina xD

Opublikowano

In before "Sprzedam Bloodborne, raz instalowany, raz grany, konto jak nowe" :yao:

Opublikowano
Na neogafie cos tez dzis widzialem,ze sony na e3 ma zapowiedziec ps4 1tb bez napedu ;) Wiec czy tego chcecie czy nie,raczej ps5 bedzie nastawione tylko na cyfrowki.

Nowy model z dyskiem 1TB jest faktem, ale brak napędu wyssałeś sobie z brudnego palca.

Opublikowano

Na neogafie cos tez dzis widzialem,ze sony na e3 ma zapowiedziec ps4 1tb bez napedu ;) Wiec czy tego chcecie czy nie,raczej ps5 bedzie nastawione tylko na cyfrowki.

Nowy model z dyskiem 1TB jest faktem, ale brak napędu wyssałeś sobie z brudnego palca.

Ssij :cebula: alterze

It's 300 grams lighter, uses 200 less mA, and uses 20 less watts according to the other image. Those line up practically perfectly with the specs of a disc drive. 

Opublikowano

A będzie wersja która da radę wyświetlać gry w 30 fps?

Opublikowano

PS3 zjechało z 380 na 190 W, ale jak nowa re.wizja PS4 ma o 20 W mniejszy zasilacz, to Sony robi model bez napędu.

:notsure:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Przypominam że Sony już raz odchudziło jedną konsolę i zrobiło wersję bez napędu, chyba na tyle dobrze do dziś pamiętają jak to się skończyło, że nie będą tego powtarzać.

Opublikowano

nie widze nic bo przeszkadza mi erekcja :/

błagam o teaser w stylu falloutowym <3 i nutką swingową

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

PSP Go fajnie wyglądało i miało ciekawą ergonomię ale z tym brakiem napędu to był samobój. 

Jezu, jak mi się już nie chce czekać za PS4. Wiedźmin 3 leży na półce a ja nie mogę w niego zagrać. Jak się wkurzę to zakupię białą wersję konsoli a tą gwarancyjną sprzedam.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Jakoś kilka rzeczy udało się utrzymać w tajemnicy aż do konfy, ale śr.aja się, zginie w tym zalewie pewnie. Jeszcze Dishononored 2 i jestem kontent z targów mimo, że jeszcze się nie zaczęły

Opublikowano

Cholera, nie lubię czegoś takiego :P 
Niby wszystko fajnie, wiem wcześniej, ale jednak taka bomba-niespodzianka na konferencji to najlepsze co może być ;)

Opublikowano

[*] :klapek:

0cxb.png

Opublikowano

Karolek mówił, że nikt nie gra w bijatyki na xboxie

Opublikowano

Bijatyki nikogo przecież.

:kaz:

Opublikowano

Ciekawe na jakiej konsoli będą grać w SFV.

:Coolface:

PC - community nie moze sobie pozwolic na granie w niedoyebane porty.

Opublikowano

Zwłaszcza na xbonie, gdzie nie można przegrać online.

Ciekawe na jakiej konsoli będą grać w SFV.

:Coolface:

PC - community nie moze sobie pozwolic na granie w niedoyebane porty.

Chyba sam nie wierzysz w to co napisałeś.

Poza tym, MKX już grywalne? Czy nadal...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.