Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No siema, dalej z experta, bez zmian.

Opublikowano

Z frame pacingu

Opublikowano

Bluber bluber, kiedy Ty przestaniesz mylić pumex z mydłem?

Opublikowano

o, hej ficuś, wiedziałem że w końcu kupisz tego xboxa - znów żona czy samodzielny wybór?

Opublikowano

może dla odmiany pośmiejmy się z nintendo?

Opublikowano

Nintendroid :dynia:

Nie ma jeszcze nowej Zeldy na Wii U (czyli najważniejszego impulsu dla którego mógłbym się interesować zakupem ich za drogiego sprzętu), a Ci zapowiadają już następny plastik. Czyżby przyznanie się, że trochę zyebali ciągle zostając w tyle w kwestiach technicznych. A skoro na równą walkę szans nie ma i multiplatformy jakoś ich zbytnio nie interesują, to chcą się podpiąć pod rynek Angry Birdsów i Clash of Clansów?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

rayos jest juz dosc gnebiony, ma nawet wlasny temat w WKP :P

kermit - mam nadzieje, ze moj alter mi pozyczy konsole ;)

Opublikowano

kermit - mam nadzieje, ze moj alter mi pozyczy konsole ;)

2 dni myśle wystarczą żeby porobić questy we mgle i na bagnach

Opublikowano

Kermit odpisz mi w statusie o gpu do xbona

Opublikowano

Co do Xbona, to bardzo miłe zaskoczenie przy wypakowywaniu, mimo że klocek to widać że jakościowo z lepszych materiałów jest to poskładane, aha i taka pierdoła ale jednak, kabel HDMI ten który daje sony to chyba hurtem u pana Miecia po 1zł kupuje, aha i ta cisza :banderas: nie trzeba kupować headseta za 350zł żeby zagłuszyć odrzutowiec ;)

Opublikowano

Widocznie masz wadliwe ps4 skoro ci bardzo głośno chodzi. Moja pracuje jak ps3 slim.

Opublikowano

JEZU USPOKOJCIE SIE WYSTARCZY DLA WSZYSTKICH

Opublikowano

Jak ludzie zaczeli teraz masowo kupowac xbony to co bedzie po E3 :obama:

No, jest już was 1002.
Opublikowano

Widocznie masz wadliwe ps4 skoro ci bardzo głośno chodzi. Moja pracuje jak ps3 slim.

Jak by była wadliwa nie wytrzymała by tyle od premiery.

Poza tym nie wiem w jakim alternatywnym świecie żyjesz, bo głośnością PS4 do PS3 slimki brakują lata świetlne nie wspominając o XO

Opublikowano

Ale co, mam ci nagrać jak głośno chodzi moja ps4? Chodzi tak głośno ze w ogóle jej nie słychać, wyższy bieg wskakuje po dłuższym graniu, ale trwa to kilka minut i śmiało mogę to porównać właśnie do slimki na wysokich obrotach.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zleć ten film kumplom Lema.

Opublikowano

Ludzie myślą ze Xbox to swietna konsola traktują ja jak wycieczka do Amsterdamu, widza w oknie ładna kobietę imho Xbox jest ładny i dobrze wykonany, wchodza wiec do środka, widza duże cycki nie wypchane niczym rakotwórczym jak Wiedzmin, swietna gra, bawią sie nimi dobrze, ale ile mozna, czas zejść niżej, uruchomić inna gre, zdejmują majtki a tam ku.tas, bo 90% multiplatform to guwna rozmazane i brak dobrych exow, i koniec wycieczki do Ansterdamu a niesmak do końca zycia.

Opublikowano

To by wyjasnialo twoją nienawiść do xboxa expert.  :empathy: byłeś u specjalisty czy znów tabletek nie wziąłeś?

Opublikowano

Widać wycieczka się nie udała.

Już wiemy dlaczego jesteś na psychotropach o których ciągle zapominasz.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Widać wycieczka się nie udała.

Już wiemy dlaczego jesteś na psychotropach o których ciągle zapominasz.

expert chyba kiedyś przeżył taką traume

1623562_390979091069242_1554298764197491

Opublikowano

Chłopak kupił konsolę i gra, by zapomnieć...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.