Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

expert jak chcesz za darmo wypróbować wieśka na ps4 wejdź do tego tematu i szybko scrolluj posta - doznania powinny być identyczne

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ludzie myślą ze Xbox to swietna konsola traktują ja jak wycieczka do Amsterdamu, widza w oknie ładna kobietę imho Xbox jest ładny i dobrze wykonany, wchodza wiec do środka, widza duże cycki nie wypchane niczym rakotwórczym jak Wiedzmin, swietna gra, bawią sie nimi dobrze, ale ile mozna, czas zejść niżej, uruchomić inna gre, zdejmują majtki a tam ku.tas, bo 90% multiplatform to guwna rozmazane i brak dobrych exow, i koniec wycieczki do Ansterdamu a niesmak do końca zycia.

tumblr_n70by54PPk1s4y6x8o3_250.gif

Opublikowano

Widocznie masz wadliwe ps4 skoro ci bardzo głośno chodzi. Moja pracuje jak ps3 slim.

No to sporo jest tych wadliwych PS4, Moldar chyba ze 4 kupił zanim udało mu się trafić na tą cichą  :kaz:

Opublikowano

Widocznie masz wadliwe ps4 skoro ci bardzo głośno chodzi. Moja pracuje jak ps3 slim.

No to sporo jest tych wadliwych PS4, Moldar chyba ze 4 kupił zanim udało mu się trafić na tą cichą  :kaz:

To byłby dobry diss gdyby jeszcze ktokolwiek wiedział kto to jest ten moldar

Opublikowano

Znowu te bajki o cichych PS4... Nie istnieje taki egzemplarz na świecie i koniec gadki. Może następna generacja PS4 z nową litografią układów zejdzie z decybelami ale póki co nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

JA mojej w ogole nie slysze, ale moze to kwestia tego ze gram na sluchawkach,

Opublikowano

cicha ps4 to wylaczona ps4

a tak na powaznie ja na moja nie narzekam(co nie znaczy, ze jej nie slychac) ale mam juz pare ziomkow z ps4 i szczegolnie jednemu wyje niesamowicie nawet w glupim pes2015 - wiec cos w tym jest, ze sa egzemplarze cichsze i glosniejsze

Opublikowano

Jesteś chyba jedyną osobą na świecie, której PS4 pracuje tak cicho w takim razie.

Konsola jest głośniejsza od Xone i to bardzo wyraźnie, a na najwyższych obrotach to prawdziwy odrzutowiec.

Opublikowano

ja znalazlem sposób na glosną ps4 - otwieram okno w salonie wtedy zagłuszają mi szumy konsoli dzwięki dochodzące z ulicy, do tego wietrze pokoju od razu dwa w jednym

Opublikowano

Najlepiej wyjść z domu i korzystać z pięknej pogody. PS4 jest wtedy cichutka a Ty się dobrze bawisz, czego nie można zagwarantować jak będziesz obcować z exami 6/10.

Opublikowano

Ta i moze jeszcze zar.uchac?

Raven nie poznaje Cie.

Opublikowano

JA mojej w ogole nie slysze, ale moze to kwestia tego ze gram na sluchawkach,

To ją...włącz, to usłyszysz :yao:

Opublikowano

Ja ze swoją PS4 nie miałem raczej problemów. Za to ze starym xboxem 360 premium, to miałem jazdy. Wył jak odkurzacz :)

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

XONE jest cichutki, mega mi się to podoba, z wypowiedzi wyżej wnioskuję, że ps4 wyje jak stara prostytuta. Może na E3 zapowiedzą taka cichą jak One? ;)

Opublikowano

moja ps4 day one wyła jak odrzutowiec, do tego ten trzaskający plastik jak sie nagrzała xd

Opublikowano

mi ani razu plastik nie strzelil w ps4, za to w ps3 40gb fat strzelal mi za kazdym razem jak gralem dluzej niz godzine w jakas gre

Opublikowano

Przyznam szczerze ze moja tez z każdym miesiącem chodzi głośniej i głośniej, żadne prowo, mowie powaznie.

Nie ma co porównywać pod katem pracy, Xbox jest cichszy.

Wszystko o czym mowilem sie zgadza.

PS4 to ulepszony X360 a Xbox One to PS3

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

To byłby dobry diss gdyby jeszcze ktokolwiek wiedział kto to jest ten moldar

ameba z gameonly.

Opublikowano

Najlepiej wyjść z domu i korzystać z pięknej pogody. PS4 jest wtedy cichutka a Ty się dobrze bawisz, czego nie można zagwarantować jak będziesz obcować z exami 6/10.

Reaven? Zawsze szanowałem. Kiedy jedziemy na jakie dziwki?

Opublikowano

Jak tam nastroje przed zapowiedzią Fallout 3 Remaster Edition? Maści naszykowane?

Opublikowano

troche dziwne ze juz dzis chca do(pipi)ac zapowiedzia fallout 4 - biorac pod uwage ze maja miec konfe na e3, no chyba ze dzis teaser na ktorym praktycznie nic nie pokażą i zapowiedź pokazu gameplayu na e3 - to mialo by sens

tak czy wspak biorę tę gierę jak klapy gumki do gałek na allegro

Edytowane przez kermit

Opublikowano

troche dziwne ze juz dzis chca do(pipi)ac zapowiedzia fallout 4 - biorac pod uwage ze maja miec konfe na e3, no chyba ze dzis teaser na ktorym praktycznie nic nie pokażą i zapowiedź pokazu gameplayu na e3 - to mialo by sens

Zrobią to samo co MS z TR w poniedziałek ;)

Opublikowano

Bankowo, będzie pewno to samo, co przy Tomb Raiderze - potwierdzenie prac nad tytułem, a gameplay trailer, albo pure gameplay na E3 ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Fanem F3 się nie stałem. Po Wieśku wymagania mam mocno wygórowane, więc na razie bez podjarki. Bardziej niż Fallout ucieszyłbym się zapowiedzią nowego Elder Scrolla.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.