Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja odwrotnie, na świat post apo mam mega głoda, po dragon age 3, wiedzminie 3 + dlc pod koniec roku - mialbym przesyt zapowiedzią kolejnego elder scrolls (ktore i tak questami nigdy nie da rady dorównać geraltowi, mogą srać grafą, światem na miliard planet ale robią questy na 1 kopyto)

za to na nowego fallouta czekam nakręcony że hej  :wio:

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jedynka i dwojka Fallouta sa genialne, trojka mnie zawiodla i nie skonczylem, new vegas nie ruszalem, jesli czwortka to bedzie powtorka z trojki w lepszej grafie to w dobie wieska3 krzyz na droge temu tytulowi, niemniej trzymam kciuki bo w czasach kiedy gralem na pc uwielbialem ta serie

Opublikowano

XONE jest cichutki, mega mi się to podoba, z wypowiedzi wyżej wnioskuję, że ps4 wyje jak stara prostytuta. Może na E3 zapowiedzą taka cichą jak One? ;)

Stara prostytutka . Taka z wieloletnim doświadczeniem? ,nawet nie kwiknie 

Opublikowano

Zresztą kij z Bethesdą. Skończyli się na Morku.

Dawać mi co nowego od Rockstar, najchętniej RDR2. :ohboy:

Opublikowano

Fanem F3 się nie stałem. Po Wieśku wymagania mam mocno wygórowane, więc na razie bez podjarki. Bardziej niż Fallout ucieszyłbym się zapowiedzią nowego Elder Scrolla.

O właśnie, wolałbym nowe Elder Scrolls, problem jednak w tym, że Bethesda prawdopodobnie znowu przygotuje grę w swoim stylu, a ta seria wymaga gruntownego remontu.

Opublikowano

Mnie też Fallout nie grzeje, ale taki Dishonored 2  :fsg:

Opublikowano

Mnie też Fallout nie grzeje, ale taki Dishonored 2 :fsg:

Nowy Deus Ex w tym roku i jest :banderas:

meh.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jedynka i dwojka Fallouta sa genialne, trojka mnie zawiodla i nie skonczylem, new vegas nie ruszalem, jesli czwortka to bedzie powtorka z trojki w lepszej grafie to w dobie wieska3 krzyz na droge temu tytulowi, niemniej trzymam kciuki bo w czasach kiedy gralem na pc uwielbialem ta serie

Szkoda ze NV sobie odpusciles bo jest tak z 30x lepszy od 3jki.

Opublikowano

ps3 juz nie mam wiec bedzie ciezko, slyszalem jednak sporo dobrego o tej czesci i chocby ten fakt daje mi jakis cien nadziei, ze ten rpg od GG ktory rezyseruje koles od NV bedzie czyms wiecej niz sliczna wydmuszka

Opublikowano

Ja ostatnio mam taki niedosyt RPG i grałbym tylko w ten gatunek, więc oby jak najwięcej tego wychodziło. Wiedźmin 3 tylko rozpalił mój apetyt na więcej, ale problem w tym, że prawdopodobnie długo nie powstanie nic lepszego od niego.

Dlatego tym bardziej ciekawi mnie jakich zmian dokona Bethesda w tym nowym Falloucie.

Opublikowano

Maciek a grałeś w Pilarsy, Divnity lub Wasteland?

Opublikowano

Maciek a grałeś w Pilarsy, Divnity lub Wasteland?

Miałem przerwę od Pillarsów, bo Wiedźmin, ale właśnie do nich wracam ;) 

Divinity i Wasteland dalej są na mojej liście życzeń. Z tym, że mam większą ochotę na rozbudowane RPG w 3D - w stylu Wieśka czy Skyrima.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

macio tu sie pisze - "no zagralbym w divinity i wasteland ale to nie jest nawet grafika"

Opublikowano

macio tu sie pisze - "no zagralbym w divinity i wasteland ale to nie jest nawet grafika"

:/ Czasem się zapominam, że to CW.

Opublikowano

Ciekawe czy Divinity na ps4 będzie trzymać 30fps czy nie da rady jednak

Opublikowano

i tak typowy konsolomaniak rzuci grę w kąt po prologu, turowe rpg bez autocelowania i na 50h? :reggie:

Opublikowano

jest plota ze na terenach bagnistych bedzie stale 15fps i i tak znajda sie tacy ktorzy nam beda probowali wmowic: "ja tam zadnych dropow nie widze, moja wersja jest chyba w porzadku" 

Opublikowano

dopoki bedzie 1080p to moze byc nawet 19fps - i tak DF napisze ze to najlepsza wersja :reggie:

Opublikowano

i tak typowy konsolomaniak rzuci grę w kąt po prologu, turowe rpg bez autocelowania i na 50h? :reggie:

Konsolomaniak to pewnie nawet tego nie kupi jak zobaczy, że tam nie ma grafiki

Opublikowano

Konsolomaniak to pewnie nawet tego nie kupi jak zobaczy, że tam nie ma grafiki

Wiadomo tylko uncharted

Opublikowano

ino

Opublikowano

kasia pisze o unczarted po zobaczeniu okladki

Niszczator gamingowych światów 2016. Jeśli faktycznie gra zadebiutuje w marcu, to GOTY będzie już znane po trzech miechach.

wiec ja mu wierze

Opublikowano

akurat chyba z wszystkich studiow wewnetrznych sony to naughty dog i ich gry mozna brac w ciemno, gwarancja jakosci

szuruburu przywoluje summona buldupera i (pipi)burze jakie to kapiszony w samograjowym uncharted sa passe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.