Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Uncharted i goty w jednym zdaniu...  :notsure:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ficek tabletek nie dostał w tym miesiacu ;/

Opublikowano

Ja chce zobaczyć na E3 gameplay z Uncharted, który mnie zniszczy, jak pokaz Uncharted 2.

Opublikowano

Jak będę chciał pooglądać fajne pif paf, to pójdę jeszcze raz na Mad Maxa.

Tam przynajmniej nie trzeba klikać X co 5 sekund by coś się działo.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Oby był ciekawszy niż ostatnio bo znów mnie uśpią.

Opublikowano

no nie klika sie co 5 sekund X - sto razy bardziej oksyptowany jest tomb raider i jakos to nikomu nie przeszkadza, sama konstrukcja leveli tez nie odbiega od miejscowek z innych popularnych serii strzelanek tps z oslonami

jeszcze raz powtorze - lubie ten typ gier, uncharted2 w chwili premiery to byl po prostu mindlowing

Opublikowano

Przecież te gry to jeden wielki skrypt.

Z przerwami na pif paf.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

powiedzial czlowiek co na liscie ogranych gierek ma wiele codow, mp3, tomb raidera itp - tam nagle skrypty nie przeszkadzaja? przeciez no (pipi) taka beka byla z U3 i tego jak niby Drake co chwile cudem unika smierci, to jak niby opisac to co dzieje sie co chwile w skryptach w TR???!!!!

Opublikowano

Ale MP3 to Ty szanuj, ok? TR'a ograłem kilka razy świetnie się bawiąc.

I nigdzie nie napisałem, że mi taki typ gier się nie podoba. Jedynie z Pifczarted trochę się podśmiech.uje z pobudek czysto politycznych.

Opublikowano

No boty od kiedy tr to ex to jaranko xD Przypominam że poprzednia część to gierka na 7.

Opublikowano

rozumiem jak ktos taki typ gierek nie lubi i hejtuje kazdy twor ale nie kumam jak mozna jarac sie mp3, tr itp gdzie nie przeszkadzaja skrypty, a hejtowac za skrypty uncharted

mp3, tomb raider czy serie uncharted szanuje - wszystkie super, sam przeciez wiele razy pisalem, ze xone z exow ma jarajacego mnie nowego tomb raidera czy quantum break - lubie taki typ gierek bez wyjatku na polityke ;)

Opublikowano

Pawcio przecież u Was wystarczy 6.3 by gra była destruktorem zielonego plebsu.

Opublikowano

W móżdżkach botów z kapiszonów (Uncharted) i press X to Jason (Heavy Rain) zrobiła się jedna gra? :dafuq:

Opublikowano

no to znecaj sie nad orderem, a zostaw uncharted bo ten pierwszy to idealny przyklad jak mozna spiepszyc koncertowo wszystko procz grafiki w korytarzykowym szuterku

Opublikowano

Co Ci poradzę Ficek, że U4 kojarzy mi się z całkowitym olaniem Sony swoich odbiorców przez zabranie im w tym roku ostatniej porządnej gry, zwłaszcza w okresie gdzie MS przepuścić zmasowany atak na portfele graczy?

A w okresie premiery U4 konkurencja wypuści QB, który również zapowiada się świetnie.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale za to już w marcu 2016 mamy rozstrzygnięte GOTY, a może i GOTG. Niszczator gamingowych światów nadchodzi

Opublikowano

GOTG już wyszło.

I DF poleca grać w tą grę na PS4 :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

nic nie poradzimy - kazdego to rusza, ze jesli nie dowala krolikiem z kapelusza druga polowa roku wg sony to multiplatformy (tak jak pierwsza polowa roku to byla sahara exow na xone czyli identyczna sytuacja)

uncharted jak wyjdzie zakosi - multi potrafia robic dobre co udowodnili, dodanie smaczkow z tlou do singla tez troche rozrusza skostniala mechanike

Opublikowano

Więcej drabin? :ohboy::banderas:

Opublikowano

smiechlem ;)

Opublikowano

uncharted 4 bedzie druga po driveclubie grą jaką chyba wpisze na liste exow ps4 do ogrania pod koniec obecnej generacji, jak dobrze pojdzie obie bedą w plusie

Opublikowano

Konfa Sony na E3 będzie pewnie nudna jak flaki z olejem , jedynie właśnie Uncharted mnie ciekawi bo co jeszcze ? GT7 ?

Opublikowano

Na stronie głównej Fallouta się pojawiło

sHX9HPc.jpg

Chyba jednak current-gen only. :banderas:

Opublikowano

persona5 i nowy jrpg od level5 na wylacznosc

moze pokaza gt7 i rpg od GG

rime, no men sky

uncharted4

triliony indorow

last guardian (behehehe)

na wieksze niespodzianki nie licze, a tegoroczne exy, ktore tez tam pewnie beda czyli until down czy tearaway to brecht

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.