Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
:D Powiedział koleżka, który nie potrafił zrobić porzadnej listy exów po obu stronach nie wpisując kilku gier po stronie PS4, a jak został zjechany przez całe forum wyskoczył z tekstem, że trollował :D

Ohh, no tak, to na pewno dlatego, dokładnie :) Zostałem zjechany przez CAŁE forum (czyt. klapów).

Każdym postem udowadniasz jak bardzo piecze. Cieszy mnie to :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A skąd mam wiedzieć po czym tak cie piecze kidnappa ? Piszesz te przepełnione bólem posty i tak można wywnioskować.

Opublikowano

Jest lepsze bo działa.

Aha, ktoś ostatnio pisał na forum jak to na XO nie nagrywa głosu, rzeczywiście wszystko działa :)

:D Powiedział koleżka, który nie potrafił zrobić porzadnej listy exów po obu stronach nie wpisując kilku gier po stronie PS4, a jak został zjechany przez całe forum wyskoczył z tekstem, że trollował :D

Ohh, no tak, to na pewno dlatego, dokładnie :) Zostałem zjechany przez CAŁE forum (czyt. klapów).

Każdym postem udowadniasz jak bardzo piecze. Cieszy mnie to :)

To dlaczego tak się spiąłeś i wyskoczyłeś z tekstem że trollowałeś jak zdałeś sobie sprawę że głupoty piszesz i nie masz racji?

Opublikowano

To dlaczego tak się spiąłeś i wyskoczyłeś z tekstem że trollowałeś jak zdałeś sobie sprawę że głupoty piszesz i nie masz racji?

Temat to CW - gdybym napisał coś takiego w dowolnym innym temacie na forum, byłoby co innego. Wszystko, co tutaj ktokolwiek wrzuca, należy dzielić przez 2, albo przez 4.

W innych tematach potrafię komplementować gry na PS4, te konsole i generalnie wypowiadam się w innym tonie :)

Ciekawa tabelka :) tylko ktoś zapomniał uwzględnić GTA IV i Shenmue 2.

kb0zxtacb1xq.png

Opublikowano

Kiedy brakuje argumentu, forumowicze czepiają się literówek... :(

Maciomaniak i argumenty :D

Niewiarygodne, jak bardzo boli cię dupsko. Będzie piekło jeszcze bardziej w 2015 roku, to będzie piękny widok :)

Prawde napisał, jestes zwykla choragiewka i nikt tutaj nie bierze twoich postow na serio.
Opublikowano

Jesli mam byc szczery to chcialbym zeby gry konsolowe mialy opcje:

30 fps - better graphics

60 fps - worse graphics

Serio, cieszylbym sie tym wyborem w kazdej next-genowej grze.

W (pipi)e mam to ze cienie beda troche gorszej jakosci, 60 fps jest dla mnie znacznie wazniejsze w grach.

Opublikowano

Prawde napisał, jestes zwykla choragiewka i nikt tutaj nie bierze twoich postow na serio.

Wolę mieć wybór, dokonać go świadomie i przekonać się na własnej skórze, co jest lepsze i co mi bardziej odpowiada :)

Opublikowano

Kiedy brakuje argumentu, forumowicze czepiają się literówek... :(

Maciomaniak i argumenty :D

Niewiarygodne, jak bardzo boli cię dupsko. Będzie piekło jeszcze bardziej w 2015 roku, to będzie piękny widok :)

Nie wiadomo czy 2015 roku microsoft będzie produkował x.g.ó.w.n.o skoro mimo obniżki ceny sprzedaje się gorzej od WiiU 

Opublikowano

kidnappa ma wywalone w Halo i nie interesuje go ta seria ale jednak trzaska posty w dziale Halo i często tam siedzi, piękny ból odbytu, logika sonybociarni    :turned:

idę pisać posty w temacie Fify o wykonaniu trawy...

Opublikowano

Co jest najlepsze w tej całej akcji z podkręcaniem grafiki na rzecz animacji za pomocą jednego przycisku? Kompromis. Już rok po starcie nowej generacji, a patrząc przez pryzmat multiplatform od samego początku. Mocy nie starcza nawet na podbijanie grafiki gierek sprzed dekady (Halo, które wygląda jak gierki z X360 w wyższej rozdziałce, czyli raczej mało nextgenowo...) i to nawet jeżeli za pracę biorą się spece od wizualiów  (Pieski). Ukryta moc z tych laptopowych podzespołów przydałaby się już, natychmiast, a przecież dzięki łatwiutkiej architekturze, te gierki powinny wyglądać dużo, dużo lepiej niż na PC wartego 5 kafli (tyle się człowiek o tym naczytał 1,5 roku temu). Beka XD

Opublikowano

Te konsole mają w sobie ogromny potencjał i nie jest to tylko "zwykła, laptopowa architektura". E3 2015 będzie pierwszym pokazem prawdziwej mocy obydwu konsol, więc zamiast wyrokować, po prostu cierpliwie poczekaj.

Xbox One ma o wiele bardziej skomplikowaną architekturę od PS4, silniki graficzne muszą być pod nią dostosowane, żeby pokazały pazur, ale i PS4 ma w zanadrzu jeszcze mnóstwo do zaoferowania.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Założę się, że jakby nikt tego nie napisał, to żaden gamingowy janusz nie zobaczyłby tych 'paskudnych' cieni przy 60fps'ach. 

Opublikowano

Janusze by nie zauważyli tych cieni bo graliby w 30klatkach by mieć bardziej filmowy expirjens.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Janusze by nie zauważyli tych cieni bo graliby w 30klatkach by mieć bardziej filmowy expirjens.

true, 60fps'ów rozyebałoby im mózgi. 

Opublikowano

Co jest najlepsze w tej całej akcji z podkręcaniem grafiki na rzecz animacji za pomocą jednego przycisku? Kompromis. Już rok po starcie nowej generacji, a patrząc przez pryzmat multiplatform od samego początku. Mocy nie starcza nawet na podbijanie grafiki gierek sprzed dekady (Halo, które wygląda jak gierki z X360 w wyższej rozdziałce, czyli raczej mało nextgenowo...) i to nawet jeżeli za pracę biorą się spece od wizualiów  (Pieski). Ukryta moc z tych laptopowych podzespołów przydałaby się już, natychmiast, a przecież dzięki łatwiutkiej architekturze, te gierki powinny wyglądać dużo, dużo lepiej niż na PC wartego 5 kafli (tyle się człowiek o tym naczytał 1,5 roku temu). Beka XD

I w przypadku Halo 2 i TLOU zapewne rozchodzi się o to że gry pisane stricte pod stary sprzęt komplikują sprawy z przenoszeniem na nowy. Stąd takie kwiatki.

Opublikowano

Te konsole mają w sobie ogromny potencjał i nie jest to tylko "zwykła, laptopowa architektura". E3 2015 będzie pierwszym pokazem prawdziwej mocy obydwu konsol, więc zamiast wyrokować, po prostu cierpliwie poczekaj.

Xbox One ma o wiele bardziej skomplikowaną architekturę od PS4, silniki graficzne muszą być pod nią dostosowane, żeby pokazały pazur, ale i PS4 ma w zanadrzu jeszcze mnóstwo do zaoferowania.

Jasne, że będą piękne gierki, ale nie tak miało być, że komuś nie wystarczy mocy/czasu już na samym początku.Miało samo się programować. Rozumiem, że sprzęt za 2 tysie nie wygra z tym za 5, przynajmniej w kwestii multiplatform, ale w przypadku exów powinna być żyleta (właśnie dzięki banalnej architekturze) a tutaj nawet mocniejsze PS4 się dławi.

Opublikowano

No nie - w sumie nie musisz mi wierzyc kogo znam w stolicy - Maciomaniak ma rzetelniejszych insiderow ! Niedlugo wszystkie multiplatformy beda wygladaly lepiej na Xbox One - sprawdzone info! :teehee:

20120310162435!Watch-out-we-got-a-badass

Wracając so Destiny pograłem wiecej i multi jest kiepskie, przez te złote pistolety, fioletowe kule itd

Singiel / coop bdb ale nie przekonał mnie na tyle by brać na premiere, bardziej mnie ciągnie żeby ograć metro redux w tym czasie.

Opublikowano

Jasne, że będą piękne gierki, ale nie tak miało być, że komuś nie wystarczy mocy/czasu już na samym początku.Miało samo się programować. Rozumiem, że sprzęt za 2 tysie nie wygra z tym za 5, przynajmniej w kwestii multiplatform, ale w przypadku exów powinna być żyleta (właśnie dzięki banalnej architekturze) a tutaj nawet mocniejsze PS4 się dławi.

Architektura nowych konsol nie jest banalna. Są zbliżone do PC (i stąd może takie przekonanie), ale tylko z wierzchu wyglądają na proste do ogarnięcia. GPU Xboxa One i PS4 to zmodyfikowane jednostki, w dodatku w żadnym wypadku nie korzystają z pełni mocy (aktualnie), a ich odblokowanie zajmie jeszcze trochę czasu.

Opublikowano

Zamiast Destiny lepiej wziac nowe Borderlands.

Opublikowano

Wracając so Destiny pograłem wiecej i multi jest kiepskie, przez te złote pistolety, fioletowe kule itd

Singiel / coop bdb ale nie przekonał mnie na tyle by brać na premiere, bardziej mnie ciągnie żeby ograć metro redux w tym czasie.

Ja mam takie same odczucia ale w  sumie to i dobrze. Tyle gier wychodzi pod koniec roku, bedzie czas zeby ograc je wszyskie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja na premiere wezme :) Spodziewalem sie po prostu ze gra bardzo mnie wciagnie i bede mial ograniczony czas na inne gry. Mylilem sie.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.