Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten Rime to mega niewiadoma jest. Trailery kapitalne ale prawie nic o tej grze nie wiadomo. A Last guardiana napewno nie bedzie. Oni to pewnie klepia od poczatku totalnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na stronie głównej Fallouta się pojawiło

sHX9HPc.jpg

Chyba jednak current-gen only. :banderas:

czyli jak tylko current gen to znowu pozostaje nam sie modlic ktora konsola dostanie mniej falujacy framerate xD

Opublikowano

persona5 i nowy jrpg od level5 na wylacznosc

moze pokaza gt7 i rpg od GG

rime, no men sky

uncharted4

triliony indorow

last guardian (behehehe)

na wieksze niespodzianki nie licze, a tegoroczne exy, ktore tez tam pewnie beda czyli until down czy tearaway to brecht

Będzie jedna z gorszych konferencji z takim zestawem gier :P

Opublikowano

Na stronie głównej Fallouta się pojawiło

sHX9HPc.jpg

Chyba jednak current-gen only. :banderas:

pierwsza z przodu jest wersja na xbona, czyli kolejne goty w najlepszej wersji na konsole mesjaszy

Opublikowano

kto co lubi - ja lubie japonszczyzne wiec p5 czy jrpg od level5 to mocne punkty ale tez twierdze, ze microsoft bedzie miec lepsza konfe czy nawet moze bethesda

aaa jeszcze wypadaloby cos pokazac z deali z capcom czyli deep down i sf5

Opublikowano

oszalales? wystrzelac sie z najlepszych exow przed koncowka roku?

Opublikowano

Ten Rime to mega niewiadoma jest. Trailery kapitalne ale prawie nic o tej grze nie wiadomo. A Last guardiana napewno nie bedzie. Oni to pewnie klepia od poczatku totalnie.

TLG całkowity reset zaliczyło ponad dwa lata temu i w tym roku na 99% coś pokażą.

Opublikowano

Multiplatformy przecież całkowicie zjedzą ten line-up PS4 w tym roku. 

No nic, jeszcze godzina i 10 minut i wreszcie będzie coś z tego Fallouta ;) 

Opublikowano

TLG całkowity reset zaliczyło ponad dwa lata temu i w tym roku na 99% coś pokażą.

:dynia: to sie nigdy nie skończy, oni ciągle mają nadzieje

Opublikowano

jedna multiplatforma co wyszla 2tyg zjadla juz wszystko co wyszlo i wyjdzie w tym roku - takie moje zdanie, ewentualnie jeszcze mazzeo bedzie miec raj pod koniec roku z halo5 i tyle, nic dziela redow w tym roku wg mnie nie pobije, jeszcze w dniu premiery W3 bylem pewny, ze MGS5 przeskoczy ale im dalej w las w W3 tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze nawet kojima moze kleknac przed polakami

Opublikowano

rime zrobione przez firme, która wypusciła tego gó.wnianego indyka deadlight - czego tutaj oczekiwać?

Opublikowano

Ale wciąż lepiej te multiplatformy ogrywać na najpotężniejszej konsoli na rynku, a nie wygłupiać się z budżetowym pecetem zamkniętym w obudowie od magnetowidu...

Opublikowano

Ale wciąż lepiej te multiplatformy ogrywać na najpotężniejszej konsoli na rynku, a nie wygłupiać się z budżetowym pecetem zamkniętym w obudowie od magnetowidu...

Ja tam wolę te multiplatformy ogrywać na jeszcze potężniejszym PC ;)

Opublikowano

jeszcze bluber po e3 na nowo przez chwile bedzie kochac ps4 bo maja pokazac duze rozszerzenie do bloodborne

Opublikowano

kurde może faktycznie macie racje i ludzkie oko nie widzi roznicy powyżej 20fps, bede sie musial przekonac u kumpla

Opublikowano

Też ciągle wierzę. SotC to wybitna gra, lepsze czekanie na nią niż na konferencję Microsoftu z takimi masakratorami jak TR, QB czy Halo 5.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Ja tam wolę te multiplatformy ogrywać na jeszcze potężniejszym PC ;)

Dla mnie PC to wciąż narzędzie do pracy - nie potrafię na tym grać, nawet jak podepnę do niego porządny kontroler (tutaj wciąż ten od X360/XBone miażdży wszystko co powstało), a sprzęt zostanie podciągnięty pod telewizor.

Opublikowano

Quantum Break nie spodziewałbym się na E3, zostawią to pewno na Gamescom, bo gra i tak wyjdzie w przyszłym roku. 

Opublikowano

Powinni też coś w temacie gyrosów pokazać :obama:

Opublikowano

No pokażą, pokażą. Remaster pierwszej części.

Opublikowano

Z multiplayerem, które mieli i wypluwa wszystkie multi na plejstejszyn. :banderas:

Trend świetnie pokazuje, że konsole plejstejszyn są do gier single, a xbox do multiplayer. 

Chyba czas aby kupić SO i wydać obiektywną opinię, na którą Ficek czeka. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak jak wy macie nadzieję, ze kiedyś dostaniecie next genowo wyglądające grę na to guwno rozmazane, gdzie każda multiplatforma ma niemal o połowę mniej pikseli.
Opublikowano

Ps4 dla baronow, ktorzy cenia dobra fabule w grach, xbox dla januszy co nabijaja 500h w halo i cod. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.