Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jeti sobie zrobil przerwe na napisanie posta w cw, widocznie jego gddr5 wlasnie wczytuje te polowe wiecej pixeli wiec ma czas na herbate

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

TLG całkowity reset zaliczyło ponad dwa lata temu i w tym roku na 99% coś pokażą.

:dynia: to sie nigdy nie skończy, oni ciągle mają nadzieje
Tak jak wy macie nadzieję, ze kiedyś dostaniecie next genowo wyglądające grę na to guwno rozmazane, gdzie każda multiplatforma ma niemal o połowę mniej pikseli.
... A ja słyszałem, że zrobili Cię w chu.ja, a teraz odejdź w zdrowiu, Ty i Twoje wielbłądy.

Pozdro dla kumatych.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale po tym E3 będzie ból dupy, forumek chyba eksploduje. 

Opublikowano

Z jakiegoż powodu?

Opublikowano

Z jakiegoż powodu?

Z powodu dominacji Króla Spencera to oczywiste .

Opublikowano

ja licze na dobrą beke jak co roku, zawsze czacik i podszywanie się pod klapersów, ostatnio pamietam, że byłem yetim i mnie stunik propsował heheh

Opublikowano

:dynia:

Ja ofc oglądam konfę Bethesdy oraz MS bo interesuje mnie lineup.

Potem EA i Ubi dla beki. Już czuję te 30 minut o sportówkach. XDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ubi jakby zapowiedziało nowe przygody Jade to wybaczyłbym im te grzechy popełnione w ostatnich latach.

Opublikowano

WILD_WayToEagle_1407930432.jpg

Opublikowano

EA i ich goty nowy NFS, mesjasz serii i totalny uber restart :fsg:

not

Opublikowano

Ten Nfs nowy mocno przypomina z opisu i traileru Carbona. A ten był naprawde świetny.

Opublikowano

Ubi jakby zapowiedziało nowe przygody Jade to wybaczyłbym im te grzechy popełnione w ostatnich latach.

I co? Nagle to by była dobra gra? :reggie:

Ludzie, to, że teraz jakaś firma zrobi wam kontynuację waszej ulubionej gry sprzed 10 lat to nie znaczy, że będzie dobra, bo branża się zmieniła. Niektórzy dalej żyją przeszłością. :/

BC3 jakby wyszło to byłoby zyebane na maksa. 

Opublikowano

Ten Nfs nowy mocno przypomina z opisu i traileru Carbona. A ten był naprawde świetny.

hehe carbon i świetny 

Opublikowano

No jednak są wyjątki, jak choćby Max Payne 3, ale tutaj pracowali mistrzowie z Rockstar, to inna sytuacja.

Opublikowano

no Carbon był świetny. z 6 razy go zaczynałem, bo save padał albo nie działał po reinstallu windowsa :yao:

Carbon

świetny

:yao:

Opublikowano

Jedyne, co było świetne w Carbonie to ten pomysł na drifty po górzystych, wąskich uliczkach.

Opublikowano

no Carbon był świetny. z 6 razy go zaczynałem, bo save padał albo nie działał po reinstallu windowsa :yao:

Carbon

świetny

:yao:

Spoko tutaj na forum mają nawet jaranko rivalsem czy coś, zazwyczaj klapki

Opublikowano

Thisiswaiting nabiera nowego wymiaru dzieki botom :dynia:

Wszystko zaczęło sie od " do jesieni wszystkie multiplatformy beda takie same"

A teraz juz jest "jak król spencer..... To zobaczycie! "

Przekazałbym wam 1% podatku ale rozliczam sie w Irlandii.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Lepsze to niż ciągłe powtarzanie "byle do E3, Sony zrzuci atomówki!" i tak od kilku lat ;)

Opublikowano

Teraz przynajmniej nie ma hajpu na konfe Sony to moze bedzie odwrotnie i pokaza cos w stylu Bloodborna jak rok temu. Ale znajac zycie to wszystko powycieka przed targami.

Opublikowano

Spoko expert my w przyszłym roku zbieramy na twój przeszczep. Wysłe ze dwa smsy o tresci pomagam nawet, znaj moj gest :sir:

Opublikowano

Spoko expert my w przyszłym roku zbieramy na twój przeszczep. Wysłe ze dwa smsy o tresci pomagam nawet, znaj moj gest :sir:

Bluber, powaga, stać Cie na wiecej niz gimnazjalne teksty o przeszczepie mózgu, to nawet nie gimnazjum, zerówka albo podstawówka.
Opublikowano

I kto to pisze. xD

Opublikowano

Bluber, powaga, stać Cie na wiecej niz gimnazjalne teksty o przeszczepie mózgu, to nawet nie gimnazjum, zerówka albo podstawówka.

No to bystrych miales kolegow w podstawowce ze juz to zauwazyli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.