Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Spoko expert my w przyszłym roku zbieramy na twój przeszczep. Wysłe ze dwa smsy o tresci pomagam nawet, znaj moj gest :sir:

Ja już nawet mam wypatrzoną jedną małpę w warszawskim zoo  :kaz:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Spoko expert my w przyszłym roku zbieramy na twój przeszczep. Wysłe ze dwa smsy o tresci pomagam nawet, znaj moj gest :sir:

Bluber, powaga, stać Cie na wiecej niz gimnazjalne teksty o przeszczepie mózgu, to nawet nie gimnazjum, zerówka albo podstawówka.

No to bystrych miales kolegow w podstawowce ze juz to zauwazyli.

aż kolki dostałem xDDDDDDDD

Opublikowano

aż kolki dostałem xDDDDDDDD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

W końcu klapy zobaczą co to znaczy dobra samochodówka. 

RIP Gran Turismo

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W końcu klapy zobaczą co to znaczy dobra samochodówka. 

RIP Gran Turismo

Nie wywoluj iziego z lasu.

Opublikowano

cdp przed dlugim weekendem dzis dostalo dobry powod do beki 71minut temu xD

Opublikowano

cdp przed dlugim weekendem dzis dostalo dobry powod do beki 71minut temu xD

I tak sprzeda się 100 razy lepiej niż wiedźmin. 

Opublikowano

ffxv stalo sie wreszcie materialne to ta gierka tez moze jesli faktycznie projekt nie wylecial do kosza, a to co zlepili na ps3 zakopali i zaczeli od nowa

nic mnie w tych czasach nie zdziwi - szczegolnie w sony

Opublikowano

Microsoft/Phil Spencer to appear at PC Gamer/AMD's PC gaming show at E3

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1056476

A rok temu mówił tak w wywiadach, że E3 nie jest dla PC gamingu

http://www.rockpapershotgun.com/2014/06/17/microsoft-pc-games-e3/

“E3’s a retail show. It’s a retail show, it’s a console show, so it didn’t really feel like the right place for us to talk about Windows, but Windows and gaming on Windows is critical to Microsoft’s success. For us, E3 is a console show and an Xbox show, and for us as Microsoft, Xbox is our gaming brand, and it’s the thing we can fill an arena like this, we get millions of people to watch us on TV and we show our games and it’s a brand that people care about.”

:reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

kon trojanski blacharzy - powtarzam od dawna 

Opublikowano

Halo 5 i Forza 6 na PC confirmed.

Opublikowano

Halo 5 i Forza 6 na PC confirmed.

Watpie. Raczej TR,Sunset Overdrive i moze Gears of war Remastered.

Opublikowano

Pewnie tez QB zostanie oficjalnie potwierdzone na PC. Ehh szkoda, tak fajnie sie zapowiadalo a tutaj znowu tylko krasnale i samochody :frog:

Opublikowano

Halo 5 i Forza 6 na PC ( only on W10 )confirmed.

@ fixed nie zapominaj o najważniejszym.

Opublikowano

Asseto Corsa na PS4, i mam Xboxa kupic dla Forzy 6?

:bitchplease:

Opublikowano

Assetto Corsa bez sceny moderskiej xD Z samej grupy Drift Community na fejsbuku do pobrania przez simsync jest około 30 aut i z 10 czy 15 tras + masa skinów a to tylko rzeczy dla fanów jezdzenia bokiem. Z podstawowym contentem AC nie wytrzyma próby czasu.

Exact będziesz jeździł na padzie?  :dynia:

Edit: swoją drogą ciekawe co na to Polyphony ze swoim smiesznym "real driving simulator" :D

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Najlepiej wyjść z domu i korzystać z pięknej pogody. PS4 jest wtedy cichutka a Ty się dobrze bawisz, czego nie można zagwarantować jak będziesz obcować z exami 6/10.

Reaven? Zawsze szanowałem. Kiedy jedziemy na jakie dziwki?

Za miesiąc powinienem być po sesji, może wpadnie jakiś przelewik w nagrodę od taty, można iść świętować :cool::lapka:

Opublikowano

Assetto Corsa bez sceny moderskiej xD Z samej grupy Drift Community na fejsbuku do pobrania przez simsync jest około 30 aut i z 10 czy 15 tras + masa skinów a to tylko rzeczy dla fanów jezdzenia bokiem. Z podstawowym contentem AC nie wytrzyma próby czasu.

Exact będziesz jeździł na padzie? :dynia:

Edit: swoją drogą ciekawe co na to Polyphony ze swoim smiesznym "real driving simulator" :D

Czekam na G29 ktore zapowiedzą podczas zapowiedzi GT na targach E3

Najlepiej wyjść z domu i korzystać z pięknej pogody. PS4 jest wtedy cichutka a Ty się dobrze bawisz, czego nie można zagwarantować jak będziesz obcować z exami 6/10.

Reaven? Zawsze szanowałem. Kiedy jedziemy na jakie dziwki?

Za miesiąc powinienem być po sesji, może wpadnie jakiś przelewik w nagrodę od taty, można iść świętować :cool::lapka:

Polecam Amsterdam
Opublikowano

To na pewno był Exact, miał pewnie urlop w pracy, to wyskoczył się zabawić z kolegami.

roz5262569.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No jednak są wyjątki, jak choćby Max Payne 3, ale tutaj pracowali mistrzowie z Rockstar, to inna sytuacja.

max payne 3 tez chuyowy

Opublikowano

Opel Corsa na konsolach? Cóż, symulatory nie dla mnie (co to za frajda hamować przed zakrętem?), ale życzę jm powodzenia, jak każdej pctowej gierce której twôrcy chcą wreszcie zarabiać. Powinni zadbać o jakieś super ficzery, bo jak się wchodzi na salony, to najlepiej z podarkami dla szlachty...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.