Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Boże, betezda jakie kur.wa ściemniacze i rakowe jednostki. Robią grę na silniku z PSX-a i myślą, że jak powiedzą, że te eksponaty z 256 MB na grafę nie dostaną swojej wersji, to motłoch uwierzy :dynia:

Wasze GOTG Wieśmin 3 w plebiscytach na grę roku, zostanie rozjechane przez to kupsko :reggie:

Edytowane przez Majin Buu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Byłem, jakiś typ w sukience chodził po ulicy :/.

Wiem, smutne to jest.
Opublikowano

Opel Corsa na konsolach? Cóż, symulatory nie dla mnie (co to za frajda hamować przed zakrętem?), ale życzę jm powodzenia, jak każdej pctowej gierce której twôrcy chcą wreszcie zarabiać. Powinni zadbać o jakieś super ficzery, bo jak się wchodzi na salony, to najlepiej z podarkami dla szlachty...

Czyli mówisz, że jeżdzenie po burokach szanujesz i polecasz? 

Opublikowano

To na pewno był Exact, miał pewnie urlop w pracy, to wyskoczył się zabawić z kolegami.

roz5262569.jpg

Czy Ty chcesz ze mną piwo wypić czy nie?

Opel Corsa na konsolach? Cóż, symulatory nie dla mnie (co to za frajda hamować przed zakrętem?), ale życzę jm powodzenia, jak każdej pctowej gierce której twôrcy chcą wreszcie zarabiać. Powinni zadbać o jakieś super ficzery, bo jak się wchodzi na salony, to najlepiej z podarkami dla szlachty...

Czyli mówisz, że jeżdzenie po burokach szanujesz i polecasz?
Tam sie wcale nie hamuje.
Opublikowano

FH2 jak grałem w demo, to akurat model jazdy był ok, za to klimat januszowj imprezy mnie odrzucił. Idealny model jazdy dla mnie to Ridge Racer czy też Outrun. Motorstorm Apocalypse i Arctic Edge też były fpytę.

Ogólnie lubię czysty arcade i blokowanie/spychanie przeciwników ;)

Opublikowano

Mendrek? Zawsze szanowałem.

Żryj gruz expert.

:problem:

Opublikowano

Mendrek? Zawsze szanowałem.

Żryj gruz expert.

:problem:

No szkoda zeby Janusz Janusza nie szanował.
Opublikowano

Skomentował janusz. :dafuq:

Opublikowano

To dlatego w Burnout Paradise masz całe pięć pucharków? W poprzednie części chociaż grałeś?

Opublikowano

Możemy się pościgać w jakaś grę grę jak chcesz to się zobaczy.
Opublikowano

To dlatego w Burnout Paradise masz całe pięć pucharków? W poprzednie części chociaż grałeś?
Nie miałem ekipy do grania.

Za to w Most Wanted bardzo się dobrze grało...

Opublikowano

No zdecydowany minus ogrywania czegos 15 lat po premierze to wlasnie brak ludzi do grania ;)

Opublikowano

Zależy od gry. W TTT2 zawsze od ręki mam z kim grać ;)

Opublikowano

WILD_WayToEagle_1407930432.jpg

To ta gierka f2p?

Nie, to gra Michela Ancela, twórcy Raymana i Beyond Good & Evil... tylko dla posiadaczy Nadkonsoli. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To na pewno był Exact, miał pewnie urlop w pracy, to wyskoczył się zabawić z kolegami.

roz5262569.jpg

Czy Ty chcesz ze mną piwo wypić czy nie?

Zawsze wszystko bierzesz do siebie? :/

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Z ust botów jest wszystko serio bo mocno spieci przed E3

Witamy Figaro

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A to bardzo dziwne, bo forumek kipiał od ilości osób, które grały w BP. Nawet teraz odpalając multi znajdzie się pełno osób do grania.

Opublikowano

Możemy się pościgać w jakaś grę grę jak chcesz to się zobaczy.

Ok, z racji, że nie gram w byle co to skoro w poniedziałek pewnie będę miał FH2 więc wyzywam Cie na pojedynek w burokach. :shotgun:

Opublikowano

Jakby to się sprawdziło to najlepsze targi od lat. :obama:

Opublikowano

Nie mogą skończy Quantum Break, a Alan Wake 2 zapowiedzą? Microsoft ma oryginalne poczucie humoru :dynia:

Opublikowano

Nie moga skonczyc Uncharted 4, a TLoU 2 zapowiedza :dynia:

Ladna lista zyczen, zwlaszcza podoba mi sie ''Nothing for Vita'' XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

>Nothing for Vita

Ok wierzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.