Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Heroes of the storm na konsole? Nope :P

To samo AW 2 dla one - Remedy nie ma ludzi na dwa projekty. 

ale jedno się zgadza

"Nothing for vita"  :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma Last Guardian wiec fake. Przypominam prawilnie ze na 99% w tym roku cos powiedzia, JurasoLemoIras tak pisal, a ja mu wierze.

Opublikowano

Nawet autystyczny down z porażeniem mózgowym pozna, że ta lista to głupoty. Po co w ogóle ją tu wrzucać?

Edit: Chociaż widzę, że sutek dopuszcza jej prawdziwość. No cóż...

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nie mogą skończy Quantum Break, a Alan Wake 2 zapowiedzą? Microsoft ma oryginalne poczucie humoru :dynia:

Pewna firma od kilku lat nie może skończyć Guardiana, a zapowiada nowe gierki

i zapowiada

i zapowiada

i nadal nie ma w co grać

Opublikowano

zaczyna sie rzucanie randomowymi listami gier z prezentacji xd

Opublikowano

Heroes of the storm na konsole? Nope :P

To samo AW 2 dla one - Remedy nie ma ludzi na dwa projekty. 

Ale dlaczego myślisz, że jak zapowie to wyjdzie za pół roku? Pewnie znowu gdzieś za 3 lata, a mogą pokazać krótki teaser z Alanem i logiem. Gra zapowiedziana? Zapowiedziana. 

Opublikowano

-Hearthstone Xbox One

-Metroid 6 na PS3

-Tekken 2 Ouya

Opublikowano

-Star Citizen 2 Kickstarter Campaign

-Agent (PS4 exclusive)

Opublikowano

>Resident Evil 7

>appears to be a scifi setting

9loybNL.png

Opublikowano

Brak Gran Turismo 7 na liście - fake

Ale i tak najlepszy jest Kinect 2 :dynia:

Opublikowano

Brak Gran Turismo 7 na liście - fake

No w to akurat jestem w stanie uwierzyc :dafuq:

Opublikowano

Halo 5 i Forza 6 na PC confirmed.

Byłbym wniebowzięty. Sonowskie exy są tak chu.jowe przez co sprzedałem PS4, ale tych kilka gierek na XBona nie pozwala mi pozbyć się sprzętu. Byłbym bardzo szczęśliwym człowiekiem gdyby topowe exy MS pojawiały się również na komputerku.

Spencer, nie dogonicie już w kwestii sprzedaży tej konsoli dla januszy,  nie ma sensu trzymać exów tylko na jednej platformie. Do it.

Opublikowano

A myślałem, że zapowiedzą  GOTG- Knac 2  :kaz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

pozdro Figaro, good to be back

Opublikowano

Cytat Jurasa  z pewnego forum

Przeglądając inne fora trafiłem przypadkowo na taki filmik:

Boty ładnie zaorane, propsy dla autora, kimkolwiek jest. icon_kult.gif

To kto leminusie zrobił w końcu ten filmik?

:yao:  :dafuq:  :dafuq:  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

firma od Fallout jest na tyle uczciwa, że od razu zaprezentowali wersje po downgrade

Opublikowano

Prędzej Uncharted wyjdzie na PC niż Forza albo Halo 5.

Opublikowano

Prędzej Uncharted wyjdzie na PC niż Forza albo Halo 5.

:dynia:

Przy obecnej sytuacji MS, 2mniejszej ilości sprzedanych konsol i widząc ze knur to koń trojański to niebylbym tego taki pewien.

Opublikowano

Cytat Jurasa  z pewnego forum

Przeglądając inne fora trafiłem przypadkowo na taki filmik:

Boty ładnie zaorane, propsy dla autora, kimkolwiek jest. icon_kult.gif

To kto leminusie zrobił w końcu ten filmik?

:yao:  :dafuq:  :dafuq:  :yao:

przeciez leming nawet sam tutaj napisal ze zrobil mu to juras i sie tego nie wyparl bo go poprosil o to bo sam nie ma nagrywarki, a zmiana danych w dashu byla elementem masterplanu opracowanego na ircu gdzie teraz maja z tego beke, a ja dorobilem sie mema

taka chyba byla oficjalna wersja gejonly xD

nasza moderka nic nie zrobila, juras/lem dalej w amoku pomimo tego, ze konto z ktorego tu pisza jest zbiorowe, rozdwojenia jazni, skrajny przypadek jak mozna na powaznie traktowac wojny konsol i do czego mozna sie posuwac byle tylko wybronic swoj chinski badziew, beka w najlepsze

pewnie ten post co cytujesz to tez element kolejnego tajnego planu sonowskich illuminatow z irca, proponuje olac dzieci bo puki ich nie zrobimy to ci dalej bede ciagli ta swoje dziecinade

Opublikowano

Odwołuję swoje słowa, że nie ma cichych PS4.

Ponieważ nie zależy mi już na tym chu.jostwie z sony, ani kolekcjonersko, ani gwarancyjnie (zresztą jak nieużywana konsola miałaby się zepsuć do listopada) - postanowiłam poeksperymentować. Przestudiowałam miliony filmików na YT i moją uwagę zwrócił jeden bardzo prosty mod - wycięcie dziury z boku turbiny chłodzącej. Żeby sprawdzić czy to w ogóle może coś pomóc - usunęłam obudowę (na razie bez wycinania dziur). Odpaliłam BF4 kampanię i w czasie gry weszłam w XMB (to powodowało zawsze masakryczne wycie tej nędzy projektowej).

2zsboe9.jpg

Spodziewałam się, że będzie poprawa ale nie przewidziałam jak kolosalna. Moje PS4 dzisiaj zeszło z poziomem głośności do zielonego raju. Pozostaje dokładne wycięcie dziury i wstawienie ładnego grilla z boku obudowy.

Współczuję Wam niebiescy przyjaciele gamingu, Sony Was oszukało albo w najlepszym razie zignorowało plany projektantów układu chłodzenia bo nie wierzę, że to przypadkowy błąd - jednak reszta układu chłodzenia jest zrobiona bardzo dobrze. Myślę, że ta konsola miała stać w pionie w początkowych założeniach i z boku miał być grill. Ewentualnie z rozsądkiem wygrał marketing monolitu oraz ograniczania żywotności sprzętu, bo obstawiam, że z pełnosprawnym chłodzeniem konsola za długo by żyła.
Opublikowano

o_O

gdzie niby ta dziura? xD

Opublikowano

Piszę wyraźnie, że na razie przetestowałam jak konsola chodzi bez obudowy zakrywającej turbinę. Dziurę dopiero wytnę bo przecież nie będę używać konsoli bez obudowy. Wycina się ją tak, żeby turbina miała czym oddychać. Oczywiście w grę wchodzi wyłącznie pionowa praca konsoli.

Edytowane przez Wieslawa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.