Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mazzeo ma rację, halo kolekcja to akurat jakby sony wzięło trylogie crasha przerobiła ja graficznie, zrobiła wstawki nowe i jeszcze wrzuciła multiplayer, który w pierwszej części nie występował. A kapiszony będą podciagniete w 1080/60 i tyle.

Opublikowano

jedną grę przerobili i dodali spjerdolone multi - mesjasz remasterów xD

To, że zmazeo pucuje na kolanach lufe master czifa to wiadomo od dawna,ale żeby bluber propsował takie mainstreamowe kapiszony to zaskoczenie.

Opublikowano

Ja mam wyje.bane, ale kolekcja kapiszony to jest obok God of wara najdebilniejszy pomysł na remaster. Te gry nadal wyglądają bardzo dobrze, no ale łatwa kasa nie śmierdzi. Sony to wie target mają taki ustalony a wy jeszcze tego bronicie

Opublikowano

Dobrze ze konsole Nintendo maja wsteczna kompatybilnosc :) 

Opublikowano

:kaz:

Opublikowano

Cytat Jurasa  z pewnego forum

Przeglądając inne fora trafiłem przypadkowo na taki filmik:

youtube.com/watch?v=oAI6-tEaz-w&hd=1

Boty ładnie zaorane, propsy dla autora, kimkolwiek jest. icon_kult.gif

To kto leminusie zrobił w końcu ten filmik?

:yao:  :dafuq:  :dafuq:  :yao:

lol, to juz jest serio jakas choroba umyslowa - "propsy dla autora, kimkolwiek jest" :yao:

Opublikowano

jakas obsesje macie na punkcie tego lema, glowny temat cw od dluzszego czasu. 

Opublikowano

Wróćcie do nabijania się z eXperta.

Opublikowano

CGotSyfWcAAOuEv.jpg

dymania plejsteszonowców ciąg dalszy xD

Śmiej sie póki mozesz bo zaraz GOW Collection wychodzi.
Opublikowano

mnie tam bawi jak choroba psychiczna dwoch ludzi i ich "intrygi" kontynuowane sa przez nich na prawie kazdym forum konsolowym w polsce xD

ale fakt faktem, ze im dluzej bedziemy ciagnac temat tych dwoch i zwracac na to uwage tym oni beda sie dalej nakrecac w mysl malych dzieci co robia wszystko by ich ktos zauwazyl, jak sie ich permanentnie oleje to sie po prostu znudza

przy okazji chcialbym przeprosic kazdego z psxextreme kogo kiedykolwiek nieswiadomie obrazilem - jestemy tutaj ostoja normalnosci patrzac na to co w imie chinskich gierek robia gdzie indziej

Opublikowano

dymania plejsteszonowców ciąg dalszy xD

GoW collection ma dobre multi, a Uncharted jakie ma multi? Że padasz od jednego hita z kolby bo grasz pizdusiami? Beka.

Czekam na niekochanego i jego ścianę obrony. :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Soul ostatnio lepszy.
Opublikowano

Nie, jesteś jedyny, niepowtarzalny i nie do pobicia w tej kwestii. 

Opublikowano

Troche beka, licytowanie sie ktora konsola ma gorsze remastery, smutna ta generacja. 

Z drugiej strony, te remastery zazwyczaj robia jakies zewnetrzne studia, wiec nie ma to raczej wplywu na produkcje nowych tytulow. 

Opublikowano

Ekspert to niegrozna Panda, maskotka Sony. Jurasy/lamy to fanatycy, którzy nawet nie troluja - wojenki na forach ich życiowy cel. Pewnie teraz na ircu obmyslaja plan stworzenia altera Focusa aby się na nim zemścić :obama:

Także szanować eksperta, bo są gorsi  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie zapędzaj się z tym "collection", bo to tylko pierwsza część ma być. Odpowiednio upiększona (nie tylko podbita rozdzielczość), ale jednak.

Opublikowano

lol, to juz jest serio jakas choroba umyslowa - "propsy dla autora, kimkolwiek jest" :yao:

Starh trzeci dzień biega za Jurkiem na nikogo, pisząc do niego per Lem i przy okazji w postach innych Juras na Lem "poprawia", a Ficusia już czwarty dzień obstrukcja męczy. Okazy zdrowia psychicznego, nie?

Opublikowano

Mnie tez to bawi Lem, nie ma to jak wytykać innym choroby psychiczne samemu ciagle myśląc o tych osobach :dynia:

Opublikowano

Odwołuję swoje słowa, że nie ma cichych PS4.

Ponieważ nie zależy mi już na tym chu.jostwie z sony, ani kolekcjonersko, ani gwarancyjnie (zresztą jak nieużywana konsola miałaby się zepsuć do listopada) - postanowiłam poeksperymentować. Przestudiowałam miliony filmików na YT i moją uwagę zwrócił jeden bardzo prosty mod - wycięcie dziury z boku turbiny chłodzącej. Żeby sprawdzić czy to w ogóle może coś pomóc - usunęłam obudowę (na razie bez wycinania dziur). Odpaliłam BF4 kampanię i w czasie gry weszłam w XMB (to powodowało zawsze masakryczne wycie tej nędzy projektowej).

2zsboe9.jpg

Spodziewałam się, że będzie poprawa ale nie przewidziałam jak kolosalna. Moje PS4 dzisiaj zeszło z poziomem głośności do zielonego raju. Pozostaje dokładne wycięcie dziury i wstawienie ładnego grilla z boku obudowy.

Współczuję Wam niebiescy przyjaciele gamingu, Sony Was oszukało albo w najlepszym razie zignorowało plany projektantów układu chłodzenia bo nie wierzę, że to przypadkowy błąd - jednak reszta układu chłodzenia jest zrobiona bardzo dobrze. Myślę, że ta konsola miała stać w pionie w początkowych założeniach i z boku miał być grill. Ewentualnie z rozsądkiem wygrał marketing monolitu oraz ograniczania żywotności sprzętu, bo obstawiam, że z pełnosprawnym chłodzeniem konsola za długo by żyła.

Też się zastanawiam co z tym fantem zrobić. Moja konsola chodzi już tak głośno, że nie da się normalnie grać.

W grach typu TLoU gdy są cichsze momenty, przygrywa jakaś delikatna muzyczka, to zamiast delektować się świetnym dźwiękiem z kina domowego, to słyszę tylko ten potężny szum turbiny. O jakiejkolwiek grze wieczorem gdy trzeba przyciszyć zestaw audio nie ma nawet mowy... pozostają jedynie ogromne dobrze izolujące hałas zewnętrzny słuchawki :/ 

Opublikowano

Starh trzeci dzień biega za Jurkiem na nikogo, pisząc do niego per Lem i przy okazji w postach innych Juras na Lem "poprawia", a Ficusia już czwarty dzień obstrukcja męczy. Okazy zdrowia psychicznego, nie?

Ja bym to nazwal DETERMINACJĄ. :problem:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.