Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@exact

Bo to klapy. 

Blubi jest mimo wszystko bardziej obiektywny niż Ty, dlatego jemu bardziej wierzę, a nie typkom, którzy się masturbują do gry w jej temacie. To chyba logiczne. 

To tak jakby zapytać yetiego o opinię na temat TLOU. Co by powiedział? MESJASZ, NAUGHTY DOG GENIUSZE, BOGOWIE 11/10 WOW

No kur.wa proszę Cie. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ostatnio pisiont godzin w wiedzmina 3 i dwie partyjki w Civ V na 17h i nie gram w gry :yao: mi jest głupio, że aż tyle gram

Opublikowano

do tego w 20 fpsach

Opublikowano

twitch.tv/daveczezky FORUMOWE GRANIE!

JEST YANO!

Opublikowano

Muzyke z eski wylacz, nic nie slychac xD.

Opublikowano

też masz czarny ekran i tylko audio?

Opublikowano

Dzisiejszy strim od Yaczesa:

three_monkeys_by_suridhondlavagu1.jpg

Opublikowano

Zamiast 4eczki wydadza pod koniec roku remasterka, tak jak pisalem kiedys :sir:

Pewnie stad ten "poslizg", zainspirowali sie kolekcja szefa kuchni i tez nazwali w podobny sposob.

Opublikowano

Piec, tak jak i ta kolekcja szefa kuchni. 

W ogóle wszedłem w komenty pod filmem i co chwile jakiś komentarz "wow, jak super, ogram bo nie miałem ps3". 

Jakby to kur.wa było ciężko kupić ps3 za grosze i ograć te gry oraz paręnaście innych. :facepalmz:

Co za januszolandia. 

Opublikowano

@exact

Bo to klapy. 

Blubi jest mimo wszystko bardziej obiektywny niż Ty, dlatego jemu bardziej wierzę, a nie typkom, którzy się masturbują do gry w jej temacie. To chyba logiczne. 

To tak jakby zapytać yetiego o opinię na temat TLOU. Co by powiedział? MESJASZ, NAUGHTY DOG GENIUSZE, BOGOWIE 11/10 WOW

No kur.wa proszę Cie. 

na podstawie czego oceniasz obiektywność?

Na podstawie gościa który nie lubi wyścigówek, nie gra w nic, woli hejtować, a Xboxa One widział w gazetce Media Marktu?

Opublikowano

Tak.

I CO TERAS?

Nie ma znaczenia, po prostu bardziej wierzę Blubciowi niż ludkom, którzy się masturbują w temacie o jakiejś gierce. 

Opublikowano

Stałeś się zwykłym botem sutek i tyle, bo pomimo moich zachwytów nad Forzą Horizon nie wierzysz mi bo wolę PS4 w tej generacji na chwilę obecną niż Xboxa One.

Opublikowano

ku chwale playstation najprawdopodobniej remaster 3 czesci uncharted beztrybu  multi tylko z beta multi u4

ino sony xD

Opublikowano

Ja zawsze byłem botem więc nie mogłem się nim stać. To było moje przeznaczenie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co nie znaczy, że nie czekam na gierki na PS4 jak U4. Szkoda, że tylko na U4. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lamiaca wiadomosc: bez multi w kolekcji anczarted :O

Opublikowano

wg mnie tak, to 100% klapow nie

Opublikowano

Będzie beka stulecia, jak ta kolekcja wyjdzie bez multi. 

Tym większa, jak jedyne co zrobią, to podbiją rozdzielczość i framerate. A już największa, jak będą to sprzedawać za 249 zł, czy więcej.

Opublikowano

Przynajmniej bedzie pewnosc ze servery PSN nie stanal w ogniu.

Opublikowano

DWIEŚCIE SIEDEMDZIESIĄT DZIEWIĘĆ POLSKICH ZŁOTYCH 

Opublikowano

Tym większa, jak jedyne co zrobią, to podbiją rozdzielczość i framerate.

Nie przeceniaj tak możliwości PS4, poprzedni remaster od ND już dawał możliwość obniżenia FPS w zamian za cienie, które nie wyglądają jak gó,wno :teehee:

Opublikowano

No to wszystko jasne... I chcą za to 249 zł.

Kolekcja Uncharted™: Kolecja Nathan Drake'a obejmuje wyłącznie kampanie jednoosobowe w grach Uncharted: Drake’s Fortune™, Uncharted 2: Among Thieves™ oraz Uncharted 3: Oszustwo Drake’a™.
Opublikowano

No i git. Ktos w ogole ogrywal te serie w multi? :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.