Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

czyli xboty nie biorą na premierę? to ja chyba też nie :confused:

Ja tam jestem Destiny zachwycony i kupiłem już limitkę :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cala prawda o Destiny ? :teehee:

6657_9722_53a071db645e77.70176323.jpg

Ja sie jaram, biore w premiere, nawet jesli jest to spyerdolina master chiefa :D.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja też biorę Destiny na premierę, prawdopodobnie limitkę, więc spokojnie Mazzeo, będzie z kim grać :)

W ogóle z tego Maciomaniaka to straszna chorągiewka jest, grał przez całe życie na Playstation, a teraz kupił xone i mu się bardziej spodobał, szok. Myślę, że powinniśmy przestać mu odpisywać na posty, szkoda gadać z taką marionetką ;( Nie wspominam już nawet o tym, jakie ten człowiek głupoty bredzi, taka sama grafika na xone, jak na o 50% mocniejszym ps4 xDDDD Be be beczunia.

Maciek, przyznaj się, to mefedron daje takie efekty czy może jakiś inny dolalacz ? ;D

Edytowane przez terror

Opublikowano

W ogóle z tego Maciomaniaka to straszna chorągiewka jest, grał przez całe życie na Playstation, a teraz kupił xone i mu się bardziej spodobał, szok. Myślę, że powinniśmy przestać mu odpisywać na posty, szkoda gadać z taką marionetką ;( Nie wspominam już nawet o tym, jakie ten człowiek głupoty bredzi, taka sama grafika na xone, jak na o 50% mocniejszym ps4 xDDDD Be be beczunia.

Maciek, przyznaj się, to mefedron daje takie efekty czy może jakiś inny dolalacz ? ;D

Wyjdzie Uncharted i sprzedam Xboxa One, kupie PS4 i to PS4 będzie najlepsze, zobaczysz :(

Opublikowano

I napiszesz ze wszystkich trollowales przez prawie dwa lata. Tzw. syndrom Czezkiego.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jesli mam byc szczery to chcialbym zeby gry konsolowe mialy opcje:

30 fps - better graphics

60 fps - worse graphics

Serio, cieszylbym sie tym wyborem w kazdej next-genowej grze.

W (pipi)e mam to ze cienie beda troche gorszej jakosci, 60 fps jest dla mnie znacznie wazniejsze w grach.

PC ma i to i to.

#therealtruegamingplatform

Opublikowano

Ja też biorę Destiny na premierę, prawdopodobnie limitkę, więc spokojnie Mazzeo, będzie z kim grać :)

to na bank jest dopamina :D

Opublikowano

A my sie dziwimy ze gry coraz czesciej prowadza nas za raczke nie puszczajac az do samego konca ...

Obejrzalem cale, takiej beki, B E K I (pipi)a, dawno nie mialem ogladajac kogos jak gra.

(od 3 minuty sie zaczyna, ogladajcie nawet jak w MENU glownym lami xD)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wybaczam, w końcu użytkownik x-boxa....

"Do you really want an explanation for every danger you could encounter?"

Padłem. 

Opublikowano

Co jest najlepsze w tej całej akcji z podkręcaniem grafiki na rzecz animacji za pomocą jednego przycisku? Kompromis. Już rok po starcie nowej generacji, a patrząc przez pryzmat multiplatform od samego początku. Mocy nie starcza nawet na podbijanie grafiki gierek sprzed dekady (Halo, które wygląda jak gierki z X360 w wyższej rozdziałce, czyli raczej mało nextgenowo...) i to nawet jeżeli za pracę biorą się spece od wizualiów  (Pieski). Ukryta moc z tych laptopowych podzespołów przydałaby się już, natychmiast, a przecież dzięki łatwiutkiej architekturze, te gierki powinny wyglądać dużo, dużo lepiej niż na PC wartego 5 kafli (tyle się człowiek o tym naczytał 1,5 roku temu). Beka XD

"nie wiem co piszę, ale napiszę!"

Opublikowano

Siema, wpadłem tylko na chwile, bo znalazłem idealny avatar dla Macia.

32520602122302603048664.jpg

Trzymajcie się, spadam na serwery Destiny!

Edytowane przez YETI

Opublikowano

I napiszesz ze wszystkich trollowales przez prawie dwa lata. Tzw. syndrom Czezkiego.

:D

a co sądzicie o gaminglive.tv ?  ruszyło o 18 naszego czasu

Opublikowano

Widzieliście ten teaser gry Media Molecule? Właśnie dlatego lubię niektóre studia Sony, bo potrafią zrobić coś chorego i niezwyczajnego. Czy czasem przesadzają z samograjnoscią? Owszem, ale coś za coś.

Kojarzy mi się trochę ze starymi, brytyjskimi reklamami Sony z lat 90tych.

Opublikowano

Lata 90te ...

Zlota era CGI :teehee:

{spoilers from 90's}

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To ze cos sie sprzedaje, nie znaczy ze jest dobre.

Zalezy od punktu widzenia. Zdecydowanie lepiej dla gry i tworcow by gra sie dobrze sprzedawala

Opublikowano

Uncharted jest dobrym przykładem. Prostacka gierka, dla prostych fanów Indiany. Wszystko się zgadza.

Opublikowano

Co do gaminglive.tv , nie przebije się przez Twitcha, ale jako ciekawostka bądź alternatywa, czemu nie...

Opublikowano

Uncharted jest dobrym przykładem. Prostacka gierka, dla prostych fanów Indiany. Wszystko się zgadza.

A to nie Ty wczoraj narzekałeś na rozpoczęcie się kolejnej już wyliczanki, która część GTA jest najlepsza? A dzisiaj sam zaczynasz kolejną, tym razem o Uncharted? Okej.

Opublikowano

Dobry marketing i byle (pipi) się dobrze sprzeda.

Nie do końca tak to działa, ja bym powiedział nawet że wzrasta świadomość konsumencka. Po prostu nie ma obiektwnych kryteriów by stwierdzić że coś jest dobre. 

Opublikowano

Nie do końca tak to działa, ja bym powiedział nawet że wzrasta świadomość konsumencka.

Ta, oczywiście, że wzrasta. Wszyscy nagle się budzą, twierdzą, że nie lubią tasiemców, że megakorporacje wszystko niszczą, że DLC to zło, a pifpafy za mocno dominują rynek. Oglądają trailer kolejnego Call of Duty, jadą po grze równo... a w dniu premiery i tak lecą kupić, podobnie jak kolejne Watch_Dogs, Assasin's Creed, Battlefield czy Uncharted.

Opublikowano

Można zestawiać ostatniego tasiemca od ND obok WD, COD, BF, czy AC, ale nie można odmówić mu że przynajmniej od strony technicznej nie ma tu mowy o sytuacji "rok w rok to samo z drobną kosmetyką". To typowa niższa klasa, ale służąca temu co w grach najważniejsze, czyli funowi z rozgrywki. O odcinaniu kuponów w przypadku ND mówić nie można. Nie po ich ostatniej produkcji. Nie po zapowiedziach ich dwóch zupełnie nowych, jeszcze nie ujawnionych IP w niedalekiej przyszłości.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A u3 to co było? Nie mam pojęcia po co ta gra powstała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.