Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Poszedl ban na 24h na twitchu xd

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale mnie teraz kusi, żeby kupić PlayStation 4, kochane Sony.

eirqbjjgqd.jpg

Dół: naniesione poprawki.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Zamiast RP powinno być RiP. XD

Opublikowano

(pipi)a 10gb pacz do drivecluba 23godziny sciagania na necie 50mega, nie no faktycznie ten psn na ps4 rakieta :dynia:

Opublikowano

No na XO żaden problem. Ściągałem Wieśka i szło maxem. 

Opublikowano

Uncharted Collection bez multi ... to jest zbyt śmieszne 

Ciekawe co na to Nobody(uncharted-2-najlepsze-muli-generacj)likeyou xD

xD

że co gurwa? 

Opublikowano

no coś tam zawsze chwaliłeś, że jak się grało bez huda na hardzie to można było fajne przewroty robić i skillowe multi, filmiki nawet wrzucałeś

Opublikowano

W sumie U2 miało bardzo przyjemne multi ;] 

(do momentu, w którym ND spier... je pewnym patchem)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

co ty masz z tym hudem to ja nawet nie. 

bardzo fajne, skillowe multi z możliwością przyebania z rpg zza biodra podczas skoku z 10 m bez aim assist, ale do taktycznego podejścia mp tlou i jego gunplayu nie ma startu

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ja w ogole nie wiem po co sony pobiera oplaty za granie online jak nie potrafi nawet przerzucic multi z poprzedniej generacji? XDD MS to przynajmniej online pcha do kazdej gry i jakos to mu wychodzi, nawet w takim Ryse przyjemnie sie mordowalo kolejne hordy wrogow a przeciez najlepsze dopiero przed nami (Halo 5 czy Gearsy). W ten sposob sie tworzy wlasnie community, a u Sony juz to widze jak klapy tlumacza Fankowi gdzie ma isc w remasterze sami odswiezajac pchli targ czy juz nie mozna kupic uzywki ponizej 100.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Współczuję ściągać gry 30 GB ze sklepu

Na STEM żaden problem, na XBOX pewnie też nie.

na GOG.com i Rockstar Social Club też zawsze mam max na moim łączu 40Mbit

GTA V - 60GB ściągało mi się 3h.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

U mnie Xone tak ściąga dane z sieci, że jak pobieram grę z Marketplace, to przeglądarka na laptopie z trudem strony otwiera ;)

Opublikowano

U mnie XO tak pobiera ze az sasiadka siedzi z zapalona gromnica przy oknie ale to pewnie ta moc chmury tak dziala.

Opublikowano

No na XO żaden problem. Ściągałem Wieśka i szło maxem.

Składeczka?
Opublikowano

XDD Ty expert to masz pojecie.

Opublikowano

Moje ps4 chyba właśnie umarło... nawet Wieśka nie dokończyłem :( 

Opublikowano

Bóg Hirai pokarał cię za herezje, które tutaj szerzyłeś. Sam jesteś sobie winien!

Opublikowano

To sobie SONY zbiera

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Bóg Hirai pokarał cię za herezje, które tutaj szerzyłeś. Sam jesteś sobie winien!

Teraz niech Bóg Hirai da mi moc aby ją zreanimować...albo Sony dostanie kopas w dupas po wsze czasy.

Konsolka dała właśnie znak życia po 20 minutach załapała, ale wyje (pipi)a niczym kombajn na pełnych obrotach. Rozkręcę, wyczyszczę i położę nową paste może pomoże. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Moje ps4 chyba właśnie umarło... nawet Wieśka nie dokończyłem :(

nie szanujesz marki, nawet mi cie nie żal
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.