Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Serio te kolekcja Drejka 279PLN? Ktoś pisał przecież, że na PSN 219 to jak tu drożej w pudełku (nie pasuje do obecnych trendów)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wiem wiem też nie mam problemu z pobieraniem na XONE, myślałem bardziej o SONY, kumpel się żalił, że transfer jest mega kijowy, aż mi go żal

Opublikowano

Przecież gra jest na polskim PSN za 249 złotych. W sklepie na pewno będzie do wyrwania kilka dyszek taniej. To 280 jakaś pokraka wyssała sobie z brudnego palca chyba.

Opublikowano

Konsolka dała właśnie znak życia po 20 minutach załapała, ale wyje (pipi) niczym kombajn na pełnych obrotach. Rozkręcę, wyczyszczę i położę nową paste może pomoże.

Jak już się trzeba bawić w takie zabiegi to nie lepiej przestać się oszukiwać i po prostu złożyć PC?

Opublikowano

Bez multi to nawet za 149zł taki komplet gierek, które można na ps3 wyrwać za grosze byłby nie teges.

Takie coś powinno do Plusa lądować dla tych co ten paździerz opłacają.

Opublikowano

Timbaland nagrał kawałek z Aaliyah na temat konsol

Opublikowano

blagam spencer doyeb konkretnie na e3 by obudzic tych skosnych krawaciarzy w sony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

blagam spencer doyeb konkretnie na e3 by obudzic tych skosnych krawaciarzy w sony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak nie zaczniecie kupowac najlepszej konsoli tej generacji to nawet konfa z samymi eksami nic nie da :(

Opublikowano

Spokojnie, jak Spencer doyebie to niektórym klapki pospadają :P

Opublikowano

Ficus pamietaj ze zawsze sluze pomocna dlonia przy zakupie Xbona :lapka:

Opublikowano

@haven

ale wiesz że Ficuś ma po prostu nadzieję że Sony po otrząśnięciu doyebie konkretnymi exami jak w latach 08-09, 11, 13?  :Coolface:  :lapka:

Opublikowano

No na XO żaden problem. Ściągałem Wieśka i szło maxem.

Składeczka?

Ja pier.dole. Nie wierzę, że możesz być tak głupi. Skoro kupowałem bundla to chyba logiczne, że miałem kod w zestawie. Nosz ja pier.dole x2

W dodatku konsolę mam po WIFI i ściągało maxem. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Otworzyłem sonke o ja (pipi)e tam się plastik stopił (albo nie wiem co to jest jakiś klej czy coś) w kilku miejscach DAFUQ

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Tak nobody wiem :lapka:

Opublikowano

logiczne na xone, w bundlach na ps4 pudeleczka ;)

co do konsol w przyszlosci, spokojnie ps4 na pewno nie sprzedam ale e3 dosc sporo moze namieszac w kategorii xbox w serduszku i pod tv choc nawet jak bedzie miazga to najwczesniej pod choinke z tomb raiderem ;)

Opublikowano

no w sumie nie tylko on. :< 

Opublikowano

Ficek no ale expert dawał mi linka do tej oferty, z której kupiłem więc fail podwójny. :yao:

Opublikowano

logiczne na xone, w bundlach na ps4 pudeleczka ;)

co do konsol w przyszlosci, spokojnie ps4 na pewno nie sprzedam ale e3 dosc sporo moze namieszac w kategorii xbox w serduszku i pod tv choc nawet jak bedzie miazga to najwczesniej pod choinke z tomb raiderem ;)

Bierz śmiało XONE, tomb rider , Forza , halo to wszystko w tym roku , pewnie coś jeszcze król ma w rękawie ;)

Opublikowano

na halo mam wyyebane, juz milion razy pisalem, ze nawet na pozyczonym x360 probowalem sie przekonac i tragedia

forzy tak ale tylko horizon lub jak zrobia jeszcze jakiegos arcadowca, nie jestem duzym fanem symulatorow

Opublikowano

Otworzyłem sonke o ja (pipi)e tam się plastik stopił (albo nie wiem co to jest jakiś klej czy coś) w kilku miejscach DAFUQ

pics-or-didnt-happen_zps1e83c171.png

Opublikowano

No na XO żaden problem. Ściągałem Wieśka i szło maxem.

Składeczka?

Ja pier.dole. Nie wierzę, że możesz być tak głupi. Skoro kupowałem bundla to chyba logiczne, że miałem kod w zestawie. Nosz ja pier.dole x2

W dodatku konsolę mam po WIFI i ściągało maxem. :lapka:

Myślałem że pudełko dali w bundlu, bo jak sam pisałeś DL dostałeś na płycie.

Boże nie wierze że jesteś tak głupi żeby tak pomyśleć.

Opublikowano

Kur.wa DL było dołączone z dobroci sklepu jako osobna paczka w tekturce razem z goldem. 

Nie ma bundla, w którym jest W3+DL w opakowaniu konsoli. Są oficjalne tylko z W3. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ficek no ale expert dawał mi linka do tej oferty, z której kupiłem więc fail podwójny. :yao:

Przecież sam pisałeś że nie załapałeś się bo cały zestaw został wyprzedany :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pisałem też, że ponownie wystawili ofertę. 

Chyba przez tydzień zeszło ze 100 konsol wtedy. Momentalnie schodziły. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pisałem też, że ponownie wystawili ofertę. 

Chyba przez tydzień zeszło ze 100 konsol wtedy. Momentalnie schodziły. 

wybacz, nie przyszło mi na myśl że M$ może dawać gre w kodzie a nie pudełka jak konkurencja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.