Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No bo bardzo nieładnie zwłaszcza, że to było wiadomo od bardzo dawna. 

Ty januszu. :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Otworzyłem sonke o ja (pipi)e tam się plastik stopił (albo nie wiem co to jest jakiś klej czy coś) w kilku miejscach DAFUQ

Daj fotki, wiele osób z forum pewnie chce zobaczyć jak wygląda PS4 od środka ;D

Opublikowano

Pod komiec roku biorę raty w prodevencie i biorę ps4. Zastanawiaj się nad takim zestawem:

-TLOU HD

-GTA V HD

-Uncharted 1 HD

-Uncharted 2 HD

-Uncharted 3 HD

-God of War 3 HD

-Witcher 3 Wild Hunt Kickstarter beta 0.03 20 fps edition

Dobrze dobrze?

xEyCZ3U.jpg

Nadkonsola czeka na Ciebie, Ragi.

Opublikowano

we wrzesniu mgs5, jak demko swietnie wyglada w full hd i chodzi w 60fps na ps4 to glowa mala, jak ktos ma awersje na pc i posiada xone i jara go ta seria (jest w ogole ktos taki?) to serdecznie wspolczuje tego jak fox engine dziala na tym sprzecie

czyzby 2015 tak czesto hejtowany przeze mnie przyniosl mi dwie najlepsze gry zycia? oby oby :)

Opublikowano

forzy tak ale tylko horizon lub jak zrobia jeszcze jakiegos arcadowca, nie jestem duzym fanem symulatorow

Tak tylko informacyjnie, bo mi tam wisi czy kupisz kiedykolwiek Xone, ale w Forza Motorsport są tak rozbudowane opcje asyst, że można grać albo w topowy konsolowy symulator albo w racera dla totalnych casuali albo ustawić 5 odcieni szarości pomiędzy.

Opublikowano

No model jazdy w burokach jest świetny, dlatego je kupiłem. :banderas:

Opublikowano

Suteq a Plantsy juz masz?

Opublikowano

Przecież ja miałem od pierwszego dnia, to Colin miał ściągnąć. 

Opublikowano

Jak Persona wyjdzie w tym roku to chyba bedzie najlepszy growy rok ever, Bloodborne, Wiedzmin 3, Forza 6, TR 2, Halo 5, MGS V i Persona 5, ja (pipi)e  :fsg: 

Opublikowano

Przecież ja miałem od pierwszego dnia, to Colin miał ściągnąć. 

To gramy jak tylko Geralt pozwoli :banderas:

Opublikowano

plantsy  :dynia:

Opublikowano

fajne te plantsy, dopóki nie zagrałem nie rozumiałem jaranka. takie 8/10

Opublikowano

Zazdrościsz bo z toba nikt nie chce grać.

@hav3n

Czyli nigdy. Tak jak myślałem, obiecanki cacanki. Z Horizon pewnie będzie tak samo. :reggie:

Opublikowano

Jak cos rowniez moge pograć w gierki z wami

Btw

Sony jest najbardziej żałosna firma na świecie haha świetny lineup w tym roku ma ps4

Gry z ps3 i vity xD

Ciekawe czy na e3 zapowiedzą killzona i uncharted z vity xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Zazdrościsz bo z toba nikt nie chce grać.

@hav3n

Czyli nigdy. Tak jak myślałem, obiecanki cacanki. Z Horizon pewnie będzie tak samo. :reggie:

Wszelkie zazalenia prosze slac do panow z CD Projekt Red ze zrobili taka GOTG gre :reggie:

Opublikowano

Pier.dolisz. 

Opublikowano

ja jeszcze do niedawna sypałem 10-tkami za gry, których jednym z największych atutów była fabuła i postacie (vide MGS jako GOTG V gen., To The Moon, 10- itp.

czy gdybyście wyrzucili z Wieśka wszystkie te łapiące za serduszko motywy, postaci i ogólnie rzecz biorąc motywy fabularne na rzecz czystego gameplayu, też byłaby to dla was gra na "10"?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@niekochany

Oczywiście, że nie. 

Gdyby w Dark Souls nie było świetnego lore to też bym nie dał 10. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dla fanow Sagi to jest minimum jakies 15/10. Jezeli ktos nie gral w poprzednie gry to moze 12/10, brak przeczytania ksiazek to 9/10. a brak jakiejkolwiek wiedzy i zainteresowania gatunkiem RPG to pewnie 8/10.

Dla klapow mozna jeszcze dodac locka na 20fps przy bagnach i brak textur w Novigradzie wiec pewnie jakies 7/10 i znaczek zyebanego portu wiec caly czas ''bardzo dobra'' gra jakich na PS4 jest wiele  :reggie:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja nie czytalem sagi, nie gralem w poprzednie czesci, baaa...nawet rpg nie lubie. A od dnia premiery w nic innego nie gram i boje sie,ze do premiery batmana nie skoncze tak kozackiej gry jakim jest wiedzmin.

Opublikowano

Dla fanow Sagi to jest minimum jakies 15/10. Jezeli ktos nie gral w poprzednie gry to moze 12/10, brak przeczytania ksiazek to 9/10. a brak jakiejkolwiek wiedzy i zainteresowania gatunkiem RPG to pewnie 8/10.

niektórzy fani action/rpg na tym forum narzekali na system walki i problemy z dowolnym zmienianiem i lockowaniem na grupkach przeciwników, za wzór podając DS, czy BB. i nie były to żadne klapy :reggie: 

Opublikowano

Ja w ogóle nie lockuję przeciwników. Ot wyprowadzam atak w konkretną stronę i przeciwnika. A system walki jest świetny. :banderas: 

Opublikowano

Po co sie lockowac jak Geralt robi dokladnie co mu kazesz i ciachasz kogo chcesz :reggie: i tak trzeba odciagac przeciwnikow bo juz 3 wrogow na najwyszym poziomie trudnosci jest prze(pipi)ana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.