Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ME znam z praktyki tylko z dośc długiego dema ME2, chodziło okay, ale najwyraźniej to wyjątek na tle tej serii.

te hitboxy w Wieśku chyba spaczują, bo żałośnie to wygląda.

Nie ma co się srać o te hitboxy jest o niebo lepiej niż w wiesku 2 a jeśli chodzi o rpg to trójka ma jeden z najlepszych i najbardziej satysfakcjonujący systemów walki w grach rpg ever. Gorszy od Soulsów, Mon Huna i Dragon Dogma, ale z tych bardziej fabularnych a nie typowych action rpg to chyba top.

Lepszych w sensie "po jakimś czasie przyzwyczajasz się do ułomności tego systemu i nawet spoko się gra". Jeżeli hitboxy są zrąbane w grze opartej o tego typu system, to o najlepszości mowy być nie może. Założenia ma bardziej skompilkowane niż system np. Diablo, więc w teorii daje więcej satysfakcji, ale w praktyce ten system z Diablo działo dokładnie tak jak powinien, a ten z Wieśka nie.

Póki co nie miałem żadnego problemu z hitboxami także wiesz, w takim Bloodbornie lali mnie przez sciane czy oznacza to, że cała gra jest uber ch.ujowa i system walki do pieca? Diablo? Mehhhhhhhh

To bicie przez ścianę w Bloodzie jest tragiczne, ale jak już porównujemy... no nie ma czego porównywać w sumie. W Wieśku bicie przez ścianę to najmniejszy problem

Opublikowano

Przeczuwam, że na E3 Król tak zaora, że z PS4 zostanie tylko ten stopiony plastik jak u WIesławy...

Nie napalajmy się niczym Klapiszcza przed Playstation Experience z okazji 20-lecia, bo jeszcze będziemy tego żałować, gdy i tym razem zostaniemy w jakiś niespodziewany sposób załadowany w dupala. Po krawaciarzach wszystkiego można się spodziewać, bez względu na stronę i firmę w której się znajdują.

Opublikowano

Pse rozczarowaniem, min. pierwszy pokaz U4 i SFV jako eks. Pytam jeszcze raz, co tę boty cpają.

:pawel:

Opublikowano

No zawsze najlepiej ograniczac hajp, ja sie nie moge doczekac co pokaza z forzy 6, bo uwielbiam te serie, ale staram sie nie jarac na zapas bo jak znow nie dodadza pogody to bedzie beka roku.

Opublikowano

I to niby te bomby? XDD

U4, którego każdy się spodziewał i SF, które tak samo jak jakieś guilty gear gdzie na jednej kopii zagra połowa forum? :pawel:

Opublikowano

No przecież zostaliśmy rozjechani tamtą imprezą. Rozjechani falą uczucia politowania, która napływała z każdą kolejną minutą oglądania tego cyrku.

Opublikowano

I to niby te bomby? XDD

U4, którego każdy się spodziewał i SF, które tak samo jak jakieś guilty gear gdzie na jednej kopii zagra połowa forum? :pawel:

SF to nie gra o chłopcu walczącym łóżkiem i nie jest taką pedaliadą jak GG, więc sprzedaż będzie dobra.

Opublikowano

I to niby te bomby? XDD

SF to nie gra o chłopcu walczącym łóżkiem i nie jest taką pedaliadą jak GG, więc sprzedaż będzie dobra.

No, a dzień po premierze SFV na PT. :kaz:

Opublikowano

I to niby te bomby? XDD

No, a dzień po premierze SFV na PT. :kaz:

Może zakładzik o konto ?

Opublikowano

Pse rozczarowaniem, min. pierwszy pokaz U4 i SFV jako eks. Pytam jeszcze raz, co tę boty cpają.

Przeciez SF5 to multiplatforma moj ty fetorze, na dodatek PS4 dostaje najgorsza jej wersje :yao:

No faktycznie zaorales.

Opublikowano

Czezare to ich diler, wczoraj to ustaliłem.
Opublikowano

Przeciez SF5 to multiplatforma moj ty fetorze, na dodatek PS4 dostaje najgorsza jej wersje :yao:

No faktycznie zaorales.

Ultre na pc poprawiali ponad pół roku, więc nie był bym taki hej do przodu z tą jakością wersji pc.

Opublikowano

No zawsze najlepiej ograniczac hajp, ja sie nie moge doczekac co pokaza z forzy 6, bo uwielbiam te serie, ale staram sie nie jarac na zapas bo jak znow nie dodadza pogody to bedzie beka roku.

Jsk ma byc taka jak w FH2 to niech nie dają wcale.

No faktycznie zaorales.

Ultre na pc poprawiali ponad pół roku, więc nie był bym taki hej do przodu z tą jakością wersji pc.
On tylko troluje, jest świadom ze PC jest najgorszym wyborem do bijatyk, mimo GTXa 970 ktory juz jest stary.
Opublikowano

U Sony zobaczymy na 100% (realistycznie)

- Gameplay z U4

- Gameplay z Remastera uncharted 1-3

- Gameplay z Remastera GoW 3 :E

- Zajawkę nowej gry od GG - Gameplay z Until Down

- Jakąś zajawkę dodatków do DC?

- Cyferki sprzedaży

- Gameplay z Tway na ps4

- Gravity Rush 2

- Indyki

- No man sky

+

Jakieś multiplatformy

Opublikowano

Jaranie się czwartą częścią Uncharted, klapy plz

:pawel: :pawel: :pawel:

Opublikowano

- Gameplay z U4

- Cyferki sprzedaży

- Gameplay z Tway na ps4

- Gravity Rush 2

- Indyki

- No man sky

+

Jakieś multiplatformy

Gdzie TLG ja sie pytam
Opublikowano

Fanek jak się czujesz?

Opublikowano

Co tak spokojnie dziś? Klapy taktycznie łebków nie wychylają?

Ty sie dziwisz? Ja wcale...Ciezko pisac na forum majac oczy podpuchniete od placzu i załzawione do potęgi entej. Tak jak w kultowym serialu S-F pod tytulem "The Inveders" David Vincent wiedział,że najeźdzcy z kosmosu są wśród nas, tak klapy wiedza i czuja w moczu, ze cesarz Spencer na zblizajacych sie targach E3 wyjdzie na scene i po prostu najzwyczajniej w swiecie ich zaora, zabronuje, a te resztki co z niebieskiego plebejstwa  zostanie zasypie żrącą saletrą :cool::lapka:

Także tego...

Opublikowano

- Gameplay z U4

- Cyferki sprzedaży

- Gameplay z Tway na ps4

- Gravity Rush 2

- Indyki

- No man sky

+

Jakieś multiplatformy

Gdzie zdjęcia stopionej PS4?

Opublikowano

Czezare to ich diler, wczoraj to ustaliłem.

Za to twoj to lemonka i przez to z yetim masz największe ćpanie na forumie. :pawel:

Opublikowano

Fanek zealot sony a nie grał w żadne uncharted :pawel:

Opublikowano

- Gameplay z U4

- Cyferki sprzedaży

- Gameplay z Tway na ps4

- Gravity Rush 2

- Indyki

- No man sky

+

Jakieś multiplatformy

- Trailer/ gameplay GoW 4

- Trailer/ gameplay  GT 7

- Gameplay Hellblade

- Gameplay Rime

- Zapomniane Deep Down

i na pewno jeszcze coś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.