Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na e3 pewnie zapowiedza jako gre na lipiec.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja pamiętam że drive club miał być day one na premiere ps4 w europie odrazu w plusie :obama: a tu jeszcze nie ma

Opublikowano

No nie ma nie ma, wersja z plusa wyszla w pudelku, a zwykla wychodzi w ramach season passa, przeciez nie zrobia dema z dema :(

Opublikowano

No nie ma nie ma, wersja z plusa wyszla w pudelku, a zwykla wychodzi w ramach season passa, przeciez nie zrobia dema z dema :(

mówisz jak jest

Opublikowano

Kruku polecam zamiast dotów hearthstone'a. Już tłumacze zasady:

-masz hajs, masz lepsze karty

-wygrywasz

Polecam :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Dzień dobry.

Ten temat zostanie zamknięty za 10 dni.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A jak klapy czują się z Drive Clubem, który miał wyjsć w plusie jakoś w listopadzie? Przypominam, ze mamy czerwiec a oni cały czas piszą, ze przygotowują serwery pod grę w plusie. Dyskutujmy, czy można zostać bardziej wyruchanym w dupę?

Dostałem zye.bane fabrycznie PS4.

Opublikowano

A jak klapy czują się z Drive Clubem, który miał wyjsć w plusie jakoś w listopadzie? Przypominam, ze mamy czerwiec a oni cały czas piszą, ze przygotowują serwery pod grę w plusie. Dyskutujmy, czy można zostać bardziej wyruchanym w dupę?

Dostałem zye.bane fabrycznie PS4.

ZDJECIE ALBO CI NIE WIERZE!!!!!11111

#teamIRC

Opublikowano

A to niby czemu? Serio, kupiłem zestaw gracza (czyt. frajera w moim przypadku) i konsola przegrzewała się po kilku minutach i wyłączała. Teraz muszę czekać na nową z łaski kochanej firmy Sony.

Opublikowano

Dzień dobry.

Pozdrawiam.

chcesz przez rurkę jeść?

Opublikowano

Dzień dobry.

Pozdrawiam.

ZDJECIE ALBO CI NIE WIERZE!!!!!11111

#teamIRC

Opublikowano

Dzień dobry.

Pozdrawiam.

Żądam powołania komisji sejmowej w tej sprawie!

Opublikowano

bluber smieje sie z tych co kupili drivecluba a sam kupil drivecluba...chyba, ze znowu dziewczyne wyslal po zakup by sie koledzy z forum nie smiali, ze nie widzial deszczu 

Opublikowano

DriveClub bardzo spoko. Model jazdy wymiata - podobnie jak grafa. Jest trudny i to mi się w nim podoba. Szkoda tylko, że w podstawce furek mało dali i trzeba dokupić w DLC.

Opublikowano

Driveclub podobno spoko, ale nie mialem cierpliwosci czekac az go naprawia. Idzcie w (pipi) z tym internetem w konsolach, bez niego gry chociaz wychodziły gotowe.

Opublikowano

W Niemczech nawet PC pudełkowa wersja w3 sprzedała się lepiej niż na XO.

Trochę szkoda, bo silna pozycja jednej platformy nigdy nie jest dobrym zjawiskiem.

Germany:
Week 22, 2015 - Individual Formats (Units)

Top 50

PS4 - 17

XBO - 1

Edytowane przez Starh

Opublikowano

są dwie przyczyny, pierwszza taka że xbone słabo się sprzedaje, druga to taka że boty wolą na(pipi) 500h w halo albo inne titanfall

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Selekcja naturalna b.dobra, mniej konkretniej lepiej, więcej gorzej (pipi)owiej, pozdrawiam. 

Opublikowano

driveclub to najgorszy z najgorszych przypadkow, z cala sympatia do tej gierki, ktora ostatecznie jest na serio fajnym racerem ale w calej nowozytnej historii konsol chyba nikt (a przynajmniej ja nie pamietam) nie wydal tak spier.dolonego exa na premiere

beka z tych co maja konsole na jakich wsiach, nie maja neta i sa zmuszeni grac tylko w wersje z buildem pudelkowym

Opublikowano

Na premierę też online nie działał - największa porażka Sony w dziejach.

Opublikowano

a408377aca47b188d724193a889a77ad.jpg

Opublikowano

bluber smieje sie z tych co kupili drivecluba a sam kupil drivecluba...chyba, ze znowu dziewczyne wyslal po zakup by sie koledzy z forum nie smiali, ze nie widzial deszczu

Pożyczyłem nie jestem frajerem :lapka:

Opublikowano

Wyszedł kolejny patch do Wiedźmina na PS4. Tam, gdzie gra blokowała się na stałych 20 fps, teraz spada maksymalnie do 24-26 klatek - czyli tak jak na bonerze, a 1080p pozostało :banderas:

To jak długo boty cieszyły się lepszą wersją Wiedźmina? Tydzień? :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

xEyCZ3U.jpg

Pisałem, Wiesiek 3 na ONE w 900p jest ostrzejszy od tego w 1080p, no ale nie dla klapów to nie problem oni tu guwna rozmazanego nie widzą, wszystko ostre jak żyleta xD

Kolekcja Drejka bez multi za 249, klapersy to już dupki mają jak wiadro, luzy jak w hip hopie, każdego dnia dymanko od sony w gratisie xD

Ej, ale jak używasz mojego screena to możesz szanuj prawa autorskie, co. Bo wyślę na ciebie Ragusa.  :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.