Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak serio, to zaczynam się zastanawiac czy przy kolejnej generacji nie kupie blachy. Pc dostaje coraz wiecej typowo konsolowych gier, mgs czy final fantasy zeby daleko nie szukać. No i na blaszce nie musze sie przejmowac wsteczna kompatybilnoscia i remasterami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To bardzo nieladnie ze nie wspierasz swego kochanego sony. :(

Opublikowano

juras ma nawet urzadzania do mierzenia fps w gierkach czy ty mateusz masz takie bystre oko?

Opublikowano

Wyszedł kolejny patch do Wiedźmina na PS4. Tam, gdzie gra blokowała się na stałych 20 fps, teraz spada maksymalnie do 24-26 klatek - czyli tak jak na bonerze, a 1080p pozostało :banderas:

To jak długo boty cieszyły się lepszą wersją Wiedźmina? Tydzień? :kaz:

pics-or-didnt-happen_zps1e83c1-544178e1b

Opublikowano

Na bagnach dalej bieda. W Novigradzie jakby trochę lepiej. Walka za pomocą igni gdy nie ma deszczu (nie na bagnach) jest znośna.  Trzeba "testować" dalej. 

Lemonka jak zwykle załamuje rzeczywistość.

Normalne, że najpierw łata się tą najbardziej s(pipi)oną wersję  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mateusz wajche przełóż.

Opublikowano

Wyszedł kolejny patch do Wiedźmina na PS4. Tam, gdzie gra blokowała się na stałych 20 fps, teraz spada maksymalnie do 24-26 klatek - czyli tak jak na bonerze, a 1080p pozostało :banderas:

:dynia:

Opublikowano

z pewnego forum odnośnie patcha w3

I dobrze, niech blacharze zostają królikami doświadczalnymi :D A my dostaniemy dopieszczoną łatkę. Tydzień to nie dużo :)

To nawet nie jest fanboizm, to rak mózgu  :facepalmz:

Lemon mówi o 26 klatkach i inni użytkownicy o:

Nie macie wrażenia, że po patchu jest więcej błędów? Trupy mi zastygają a teraz kamera uwiesiła się nad głową Geralta i nie mogę wejść w żadną interakcję :/ wiecie jak to naprawić?

Komu tu wierzyć  :reggie:

Na pewno nie Leirsaowi :pawel:   

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Czo te klapy jeden modli się o tomb ridera na ps4, drugi jara się, że dwa razy mocniejsza konsola uciąga grę jak słabsza

Opublikowano

a ta slabsza jeszcze nie dostala patcha 1.04, ktory tez poprawi na niej framerate xD

Opublikowano

A jak klapy czują się z Drive Clubem, który miał wyjsć w plusie jakoś w listopadzie? Przypominam, ze mamy czerwiec a oni cały czas piszą, ze przygotowują serwery pod grę w plusie. Dyskutujmy, czy można zostać bardziej wyruchanym w dupę?

Dostałem zye.bane fabrycznie PS4.

ZDJECIE ALBO CI NIE WIERZE!!!!!11111

#teamIRC

Ja mu wierze. Moja padła po 20 dniach. Nowa po wymianie chodzi tak jakby zaraz miała się spalić. Ten ostatni rzut, który teraz mamy w sklepach (5A) chyba jest jakiś wadliwy :/ 

Opublikowano

juras ma nawet urzadzania do mierzenia fps w gierkach czy ty mateusz masz takie bystre oko?

Urządzenie :dynia:

Napisałem program, który analizuje wideo z rozgrywki i zlicza brakujące klatki. Problem?

Czo te klapy jeden modli się o tomb ridera na ps4, drugi jara się, że dwa razy mocniejsza konsola uciąga grę jak słabsza

W rozdzielczości wyższej o połowę = jak słabsza :dafuq:

Opublikowano

o połowę  

:dafuq: :dafuq: :dafuq: :dafuq: :dafuq:

tumblr_n70l8bSqWy1qfpe3mo2_250.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Chlopaki skacza z radosci ze gra zamiast 20, ma 24 fpsy...najpotezniejszy next genowy sprzet :yao:

To juz nawet smieszne nie jest.

Opublikowano

Nowy model XO po E3 się szykuje - 1TB dysk, kontroler z wyjsciem 3,5 w bonusie z Halo MCC.

Cena niestety 100$ droższa niż zwyczajne pudło 

w eu:

EAN 885370898279
PVPR 449.99€ (IVA Incluido)
Idioma de caja EN/ES/IT/FR/DE
Fecha de lanzamiento 23/06/2015

:dafuq:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Mówiąc "nowy model" masz na myśli tylko większy dysk twardy czy jeszcze jakieś inne zmiany ? Mogliby wydać już jakąś slimkę :)

Opublikowano

Mam 300gb wolnego miejsca. Na co komu 1tb? :dafuq:

Opublikowano

Gdzieś trzeba trzymać te gigabajty ch.ujowych gierek i paczòw do nich

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

o połowę  

tumblr_n70l8bSqWy1qfpe3mo2_250.gif

No dokładnie o 44%. Przepraszam, że lekko zaokrągliłem!

Opublikowano

o połowę  

No dokładnie o 44%. Przepraszam, że lekko zaokrągliłem!

Na projektorze i 120 calach wyświetlanych przez niego pewnie by to było widoczne, ale na TV zwykły gracz różnicy nie zauważy. Poza tym większość gra, a nie dogląda pikseli...

Opublikowano

lemonka daj fote lub niech juras nagra filmik tego programu z odpalonym wieskiem3 po patchu 1.04 xD

Hum - akurat niestety roznica miedzy 900p a 1080p w ilosci pikseli to prawie 50%, czesty blad w CW i ogolnie w necie gdzie ludzie mmysla, ze to "tylko 180p" roznicy, polowa to by byla jakby gierka szla w 540p

problematyczna sprawa jest to, ze tej polowy liczby pikseli tak na prawde nie widac ale technicznie tak wklasnie jest :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.