Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
:banderas:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jaranie sie paczami xD W sumie troche dziwne to niektorych zaskoczenie bo przeciez cdred juz w STYCZNIU zapowiedzieli, ze bedziecie miec pokazny season pass na pacze :dynia:

Opublikowano

Ja się czułem dziwnie kiedy balon Fizzco przeklinał i wyzywał mnie głosem słodkiego Szeregowego z Pingwinów z Madagaskaru :D

Sprzedaż nie była szałowa, ale mam nadzieję że MS ufunduje sequel. A jeśli nie oni, to jakiś inny wydawca, bo szkoda gdyby SO skończyło na jednej części.

Opublikowano

Zawsze lepsze niż to :kaz:

Idź stąd i nie przypominaj mi tego czegoś... zresztą zaraz po tym fragmencie dropnąłem to (pipi), bo nie mogłem grać w to dalej (single player).

Opublikowano

Ja się czułem dziwnie kiedy balon Fizzco przeklinał i wyzywał mnie głosem słodkiego Szeregowego z Pingwinów z Madagaskaru :D

Sprzedaż nie była szałowa, ale mam nadzieję że MS ufunduje sequel. A jeśli nie oni, to jakiś inny wydawca, bo szkoda gdyby SO skończyło na jednej części.

IP należy do Insomniac Games, więc może kiedyś rzeczywiście wyjdzie sequel (chociaż prawie na 100% MS ma first refusal right wpisany w kontrakcie, więc mogą robić problemy, jeśli zechcą)

Opublikowano

Ja nawet tego szrota nie skonczylem. ;f Rzadko kiedy zdarza mi sie czegos nie skonczyc jak juz zaczne grac, Killzone dosc predko dolaczyl do tego elitarnego klubu.

A SO ma (pipi)aty dubbing, prosze zmienic jezyk systemu w konsoli i bedzie prawilnie po angielsku

Opublikowano

Dlaczego trzeba zmieniać język w konsoli, nie rozumiem tego że nie ma opcji zmiany języka bezpośrednio w grze czy na XO czy PS4, oryginalna ścieżka dźwiękowa i napisy do wyboru to powinien być standard jeżeli gra jest lokalizowana

Opublikowano

26 klatek zamiast 20? O ku,rwa tylko grać.

XDdddddddD

Opublikowano

ale to nie lock tylko sporadyczne dropy jak np. w Gersach.

prawda? :kaz:

Opublikowano

ale to nie lock tylko sporadyczne dropy jak np. w Gersach.

Na gafie wprost ludzie piszą, że jest trochę lepiej, ale nie jest to na bank 26 fpsów na baganch tylko mniej...

I'm in Novigrad during nighttime and it was raining the game was below 20 for sure but now that the rain stopped it is much better

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Rozwiaz rebus:

:kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: :kaz: + 2

Opublikowano

Tam powinno być 30fpsow. Beka z partaczy w CDPR. No ale świętych krów nie tykamy. Prawilnie przypominam, ze gdyby za grą stało Ubi/EA to nikt by nie zwalał na konsole.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Redzi swieta krowa? Troche beczunia. Ekipa od jednego tytulu i jego dwoch sequeli.

Chociaz w sumie to wciaz lepiej niz Valve :dynia:

Opublikowano

Redzi swieta krowa? Troche beczunia. Ekipa od jednego tytulu i jego dwoch sequeli.

Ale kazdy sequel jest 2 oczka wyzej od poprzedniego, a to chyba sie jeszcze nikomu nie udalo :lapka:

Opublikowano

Tam powinno być 30fpsow. Beka z partaczy w CDPR. No ale świętych krów nie tykamy. Prawilnie przypominam, ze gdyby za grą stało Ubi/EA to nikt by nie zwalał na konsole.

Oczywiście, że EA/Ubi by się dostało bo jedyne co te firmy robią to słabe tasiemce, które z odsłony na odsłonę są coraz gorsze. W przypadku Wiedźmina mimo błędów mamy do czynienia z arcydziełem. Pozdrawiam :cool::lapka:

Mam 45h, a nawet nie wiem czy mam ogarnięte połowę gry. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale kazdy sequel jest 2 oczka wyzej od poprzedniego, a to chyba sie jeszcze nikomu nie udalo :lapka:

Blizzard i warcraft 1/2/3+FT

Blizzard i WoW - 2004,TBC i w końcu wotlk 

Bungie - Halo 1/2/3

Capcom - Residenty 1/2/3

ND - Crash 1/2/3

R* - GTA 3/4/5

Konami (Rip) Silent hill 1/2/3

Kon wróc jim'a MGS.... ale ta dwójka no kur mać

Edytowane przez Starh

Opublikowano

sutq masz marne 37% progressu :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Silent hill 3 lepszy o 2 oczka od 2ki?!?!?@?

Zreszta z reszta tez ciezko sie zgodzic, chyba nie zalapales o co mi chodzilo :(

Wiedzmin 1 7/10

Wiedzmin 2 9/10

Wiedzmin 3 11/10

Edytowane przez Copper

Opublikowano

@hav3n

:shieeet:

Opublikowano

Silent hill 3 lepszy o 2 oczka od 2ki?!?!?@?

Dla mnie 3 była dużo lepsza niż 2

Opublikowano

Noty Dog

Uncharted -> Uncharted 2 - Uncharted 3 -> The Last of Us

Niszczyciele

Gamingowych 

Swiatow 

:kaz:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.