Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Z tego samego powodu dla którego za rok pojawi się 10-ta gra z Halo w tytule, czy piąte Gearsy. Doczytaj zresztą 2 ostatnie zdania, a to pytanie straci sens.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie do końca tak to działa, ja bym powiedział nawet że wzrasta świadomość konsumencka.

Ta, oczywiście, że wzrasta. Wszyscy nagle się budzą, twierdzą, że nie lubią tasiemców, że megakorporacje wszystko niszczą, że DLC to zło, a pifpafy za mocno dominują rynek. 

Mówię zupełnie o czym innym. Rozumiem twój punkt widzenia i sam chętnie bym ,, poprzestawiał " sprzedaż wielu gier, ale tak po prostu na świecie jest.

Takie lub inne preferencje konsumenckie nie mają nic do rzeczy. Pewni ludzie grają w pifpafy a inni w fify, inni w mariana i tyle.

A jeśli chodzi o sprzedaż tasiemców, to w tym roku nieźle siadła z powodu next genów.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Widzieliście ten teaser gry Media Molecule? Właśnie dlatego lubię niektóre studia Sony, bo potrafią zrobić coś chorego i niezwyczajnego. Czy czasem przesadzają z samograjnoscią? Owszem, ale coś za coś.

Kojarzy mi się trochę ze starymi, brytyjskimi reklamami Sony z lat 90tych.

Chujowy jak nieszczęście. 

Opublikowano

jestem zdania ze grom by wyszlo na dobre, gdyby gracze jednak dojrzeli troche, gdyby nie poswiecali im tak duzo czasu. jesli majac ponad 25 lat na karku nie potrafisz wytrzymac tygodnia czy miesiaca bez gierek to znaczy, ze sytuacja jaka panuje obecnie na rynku jest w zasadzie po czesci twoja wina. 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Uncharted jest dobrym przykładem. Prostacka gierka, dla prostych fanów Indiany. Wszystko się zgadza.

A to nie Ty wczoraj narzekałeś na rozpoczęcie się kolejnej już wyliczanki, która część GTA jest najlepsza? A dzisiaj sam zaczynasz kolejną, tym razem o Uncharted? Okej.

Każda okazja dobra by się pośmiać z tej serii dla januszy gejmingu.

Opublikowano

Jest lepsze bo działa.

Aha, ktoś ostatnio pisał na forum jak to na XO nie nagrywa głosu, rzeczywiście wszystko działa :)

działa

http://xboxclips.com/video.php?uid=2533274827564892&gamertag=MaZZeoPL&vid=9d95048f-707c-497f-b716-01e34fb8e6ce

Ale problemy były, więc jak wyjeżdżasz z tekstem, że coś gdzieś nie działa to sprawdź czy na twoim podwórcu jest wszystko w porządku

kidnappa ma wywalone w Halo i nie interesuje go ta seria ale jednak trzaska posty w dziale Halo i często tam siedzi, piękny ból odbytu, logika sonybociarni    :turned:

idę pisać posty w temacie Fify o wykonaniu trawy...

Nie wiem skąd masz info, że czesto tam siedze, bo tak nie jest. A trzaskam posty bo ciekawi mnie serial o Halo tylko. A że robi go Ridley Scott to wzbudza on moje zainteresowanie i obawy jeszcze bardziej, bo patrzac na ostatnie dokonania tego reżysera serial może być niezłym kupskiem.
Opublikowano

Uncharted jest dobrym przykładem. Prostacka gierka, dla prostych fanów Indiany. Wszystko się zgadza.

A to nie Ty wczoraj narzekałeś na rozpoczęcie się kolejnej już wyliczanki, która część GTA jest najlepsza? A dzisiaj sam zaczynasz kolejną, tym razem o Uncharted? Okej.

Każda okazja dobra by się pośmiać z tej serii dla januszy gejmingu.

Wstydzilbys sie Ins! innych od Januszy wyzywac, majac Platynke Knacka w profilu ^^

O widze, nawet Assasyn na obu konsolach scalakowany - super seria kurtyzano!

Edytowane przez easye

Opublikowano

W Knacku jest więcej grania niż w anczarted i jest to tytuł zdecydowanie trudniejszy xD

Zresztą wypomina mi januszostwo Electroniczna Ameba srotfl

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Po prostu trzeba byc lekko niedorozwinietym, by smiac sie z gust innych ludzi (ktorzy lubia GTA, Uncharted, sportowki - w tym tak popularna pilke nozna), gdy samemu sie calakuje takie szroty...

Gdyby nie EA nie zrobil bys platynki w Mass Efect 3 na obu konsolach...  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Grasz w szroty od EA, kupiłeś dla nich next gena, kto tu jest niedorozwinięty xD

Opublikowano

Przeciez Ty nie masz bladego pojecia o pilce noznej, wiec o czym mam z Toba rozmawiac ? (ostatnia szpile odpaliles w 2009r ? )

Drugi Maciek z klanu nam sie odnalazl !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Platynki w Fifa 14, Need 4 Speed Rivals i Battlefield 4 huh musisz być z siebie dumny. Widzę, że coraz bliżej do platyny w Watch Dogs drogi januszu.

EAsye, czemu wcześniej tego nie dostrzegłem ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

FIFA 14, NFS Rivals i BF4 to swietne gry, w przeciwienstwie do Knacka ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

>kupic nextgena dla Fify

Opublikowano

Nie wymagam od Ciebie zbyt wiele hav3n, ale jezeli nie potrafisz zrozumiec, ze osoba ktora cale zycie grala w pilke (nie tylko na konsoli) - zaliczyla nie jeden wygrany truniej w PESa/FIFE kupila gre sportowa, to takze jestes na poziomie 6xKnack ^^

ahahahaha

Przeciez nie grałeś ani w FIFE, ani w Rivals - ale jak to mowia, kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołebiem. NIe ważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownice i będzie dumny z wygranej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Golab > easye 

Taki z Ciebie casual  :teehee:

Opublikowano

już już, nie denerwuj sie EAsye xD Odpal sobie meczyk w batelfildzie, zabij innego janusza i dzień będzie można uznać za udany.

PS. Rivals sprawdziłem na kompie.

Opublikowano

Nie wymagam od Ciebie zbyt wiele hav3n, ale jezeli nie potrafisz zrozumiec, ze osoba ktora cale zycie grala w pilke, zaliczyla nie jeden truniej w PESa/FIFE kupila gre sportowa, to takze jestes na poziomie 6xKnack

ahahahaha

Przeciez nie grałeś ani w FIFE, ani w Rivals - ale jak to mowia, kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołebiem. NIe ważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownice i będzie dumny z wygranej.

nie znalem tego z golebiem :D

Opublikowano

nie no nie wytrzymam zaraz

porozmawiajmy o czyms nie januszowym

ogrywam sobie etrian odyssey na nds. pełen oldschool i hardkor
90% forumka nawet nie słyszało pewnie, że coś takiego istnieje

typujcie nie januszowe gierki i pogadajmy o nich

#antyjanusze

Opublikowano

Nie no Easye te gry nie są świetne, ja np lubię COD'a ale w życiu nie napisałbym że jest to świetna gra xD to jest po prostu nasz niedorozwój growy że od czasu do czasu lubimy pograć w crapy lub inne gówniane gierki. Nazywanie ich super produkcjami na tle innych=dramat

Opublikowano

jrpg od atlusa zawsze na propsie

btw szkoda ze jaczes w tatralandii siedzi bo easye znowu wpada w rage mode, a ten jak nikt inny z forum potrafi go podpuscic :D

Opublikowano

Daleko mi do zdenerwowania.

Nie no Easye te gry nie są świetne, ja np lubię COD'a ale w życiu nie napisałbym że jest to świetna gra xD to jest po prostu nasz niedorozwój growy że od czasu do czasu lubimy pograć w crapy lub inne gówniane gierki. Nazywanie ich super produkcjami na tle innych=dramat

To Twoje zdanie - dla mnie na rynku nie ma lepszej symulacji pilki noznej niz FIFA, dawno przy zadnym FPSie nie spedzilem 180h jak przy BF4 (niby na tle czego mam go porownac, skoro to jedyna gra, ktora umozwilia potyczki na 64 osoby ze zniszczeniami i cala masa pojazdow), a NFS Rivals jest dla mnie jednym z najlepszych NFS jakie powstaly.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.