Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Noty Dog

Uncharted -> Uncharted 2 - Uncharted 3 -> The Last of Us

U3 fabularnie i ogólnie gameplayowo było dla mnie gorsze niż pierwsza część - ciągłe strzelanie, wybijanie tabunów wrogów ala rambo, a końcówka to w ogóle DAfuq. Lara zjadła Nathana gameplayowo - fakt gra wydana półtora roku później, ale zjadła :P  Trochę śmieszne, że pani archeolog wychodzi szybciej niż nowe Uncharted, a przecież cykl developerski ma krótszy niż gra ND, no ale jak się zwalnia pracowników przez wewnętrzne spory  :whistling:

Mam nadzieję, że nie odwala czegoś takiego w czwórce. 

TLoU się nie liczy w tej wyliczance. 

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Silent hill 3 lepszy o 2 oczka od 2ki?!?!?@?

Zreszta z reszta tez ciezko sie zgodzic, chyba nie zalapales o co mi chodzilo :(

Wiedzmin 1 7/10

Wiedzmin 2 9/10

Wiedzmin 3 11/10

Ale co ocena gier ma do tego, ze redzi jedyne czym do tej pory sie popisali to gra w trzech odslonach na podstawie czyjejs prozy. No ku.rwa oni nawet lore nie musieli wymyslac xD

Opublikowano

Beka z Bioware bo ich druga najlepsza gra jest na podstawie filmow? :kaz:

Zrobic dobra gre, to cos wiecej niz zrobic dobra fabule, redzi mieli tylko swiat i postaci, cala reszta jest ich, jakos z superbohaterow tylko batman doczekal sie dobrej gry. Skoro nie trzeba wymyslac to kazdy superbohater powinien miec hiciora na koncie. 

Opublikowano

Jezeli gry na podstawie polskich ksiazek tak dobrze wychodza to co myslicie aby kolejna czesc Far Cry bazowala na Pustyni i w Puszczy?

Opublikowano

Jezeli gry na podstawie polskich ksiazek tak dobrze wychodza to co myslicie aby kolejna czesc Far Cry bazowala na Pustyni i w Puszczy?

Imo lepsza baza bedzie Tomek w krainie kangurow
Opublikowano

Albo Murzynek Bambo to moze Polygon sie nie przyczepi :kaz:

Opublikowano

Niech zrobia cyberpunka 2077 i odkupia winy. Poki co zadna to swieta krowa, a moda na lokalny patriotyzm przy akcjach z paczami i 26oma klatkami to beka wnusiu. Nagle najbardziej niedorobiona czesc sagi dostaje najwieksze peany a redzi to polskie valve :yao: . Dziwnym zrzadzeniem losu najwieksza laske cdrowi robi sie teraz kiedy w3 wyszedl na wszystkie plastikowe pudelka pod telewizorami. I jak zwykle konsolorze na kolanach i z pelnymi ustami. Podwojnie :kaz:

Opublikowano

U3 fabularnie i ogólnie gameplayowo było dla mnie gorsze niż pierwsza część - ciągłe strzelanie, wybijanie tabunów wrogów ala rambo, a końcówka to w ogóle DAfuq. 

lol w trójce było właśnie najmniej strzelania w skali całej serii, jedynka jest pod tym względem najgorsza. po prostu słabo ją pamiętasz. 

Silent hill 3 lepszy o 2 oczka od 2ki?!?!?@?

Dla mnie 3 była dużo lepsza niż 2

na pewno nie pod względem scenariusza i art designu.  :pope:

#Team :doom:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
redzi jedyne czym do tej pory sie popisali to gra w trzech odslonach na podstawie czyjejs prozy. No ku.rwa oni nawet lore nie musieli wymyslac xD

Ojej, nie wymyslili sami swiata, o rety, zrobili genialna serie na podstawie czyjejs prozy (przy okazji mocno ja rozpowszechniajac na swiecie), nieudacznicy. :yao:

Opublikowano

No dokladnie. Ta ikona powstala przeciez po tym jak Obama ukonczyl dwojke - :obama:

Opublikowano

flereinformationerlogitechs_1461534_650x

Tylko dla PS4 i PS3 :banderas: Bóg docenia moje dobro dla bliźnich.

Opublikowano

Nie czaję, ale ok

Opublikowano

łacz dogsy uciągnie?

Opublikowano

Nie czaję, ale ok

na tym się gra w samochodówki

Tylko ktore jesli nie bedzie dzialac z PC

Opublikowano

Nie czaję, ale ok

Nadal nie rozumiem tego fragmentu "Bóg docenia moje dobro dla bliźnich."

Opublikowano

Nie czaję, ale ok

Tylko ktore jesli nie bedzie dzialac z PC

Project Cars

DriveClub

Asseto Corsa

Gran Turismo 7

Opublikowano

Nie czaję, ale ok

To dragi. 

Opublikowano

Nie czaję, ale ok

Jestem duzym fanem wyscigowek i bardzo ucieszylo mnie to zdjecie, pan jest dobry dla mnie to wszystko.

Opublikowano

Gran Turismo 7

:empathy:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Z tą kierownicą ciekawi mnie trochę czy... wraz ze sterownikami do niej, PS4 dostanie też sterowniki do starszych kierownic Logitecha.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Tylko sterowniki dedykowane. :kaz:

Opublikowano

flereinformationerlogitechs_1461534_650x

Tylko dla PS4 i PS3 :banderas: Bóg docenia moje dobro dla bliźnich.

Ciekawe na ile to finalne, bo drugi prototyp bardziej mi się podoba (ładniejsze logo i nielakierowana blacha).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.