Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale ten interfejs to by mogli ogarnąć

Akurat interfejs był najlepszy w pierwszym Dark Souls i nawet jakby dali z identycznymi sprite'ami, to mi by pasowało. Ten w Bloodborne ma IMO trochę za małe, graficznie, paski zdrowia i staminy.

BB kolego miazdzy te z DSow, pod kazdym wzgledem, jest po prostu schludniej i masz wiecej ekranu na podziwianie swiata gry a nie te chorej wielkosci obrzydliwe KAFLE.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zainstalowałem patch 1.05 do wiedźmina i gra włączyła mi się bez moda naprawiającego kolorki w grze. Ja pier,dole jak to chu,jowo wygląda xD. Szybciutko zainstalowałem jeszcze raz moda i da się wreszcie na to patrzeć.

Trollowanie trollowaniem, ale zagrajcie sobie kiedyś w Wiedźmina 3 na komputerze. Taka gra nie zasługuje na 26 fpsów i kolory jak w Dragon Age II na ps3 u Karola.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zainstalowałem patch 1.05 do wiedźmina i gra włączyła mi się bez moda naprawiającego kolorki w grze. Ja pier,dole jak to chu,jowo wygląda xD. Szybciutko zainstalowałem jeszcze raz moda i da się wreszcie na to patrzeć.

Dałbyś jpgi z porównaniem, ragi.

Opublikowano

Spędzić ostatnie trzy godziny wyśmienicie bawiąc się przy Wieśku na konsoli, po czym wejść do CW i dowiedzieć się, że jednak było chujowo  :notbad:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dałbyś jpgi z porównaniem, ragi.

PC

Geralt_z_filmu.jpg

XO

gerald-of-rivia-killing-monsters-witcher

PS4

5517__9496__8._gerrard.jpg

Opublikowano

Beka z Was ze siedzicie 24/7 w CW i (pipi)enie o tym samym over 9000 :dynia:

Tymczasem szrot dostaje kolejnego remastera Natana Drejka. Banda zaglodzonych klapersow i tak poleci i kupi po raz drugi. To ile nadchodzi juz remasterow na tego szrota ? 5-6 :lapka:

Jak dobrze jest miec prawilnego next gena Xbaka i ogrywac wspaniale gierki na koncowke 2015 roku. TOMB RAIDER,FORZA 6,HALO5 :banderas:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Wyszedł kolejny patch do Wiedźmina na PS4. Tam, gdzie gra blokowała się na stałych 20 fps, teraz spada maksymalnie do 24-26 klatek - czyli tak jak na bonerze, a 1080p pozostało :banderas:

To jak długo boty cieszyły się lepszą wersją Wiedźmina? Tydzień? :kaz:

ja tu dalej widze dalej locka na 20fps w czasie walki w deszczu na bagnach ale pewnie z jurasem napisaliscie program co lepiej liczy klatki w gierkach niz jakies smieszne stronki w necie

http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_samps_ps4_1_04-34802_en.html

Opublikowano

W temacie jeszcze pisza o gorzej wygladajacym deszczu :kaz:

Opublikowano

a we wrzesniu drugi mesjasz, jezusku drogi jak ja sie jaram mgs5, to i W3 i wiara w wspolczesny gaming chwilowo przywrocona 

315518729.jpg

1431778215.jpg

1721012939.jpg

462738225.jpg

197355481.jpg

389116936.jpg

Opublikowano

Wychodza dwie fajne gry na rok - ficus odzyskuje wiare w gejming :kaz:

Opublikowano

dwie kandydatki do najlepszych gier ever - w3 juz na dzien dobry (a jeszcze nie skonczylem) bije wszystko w co gralem na ps3, mgs5 tez ma szanse byc najlepsza czescia serii i jedna z moich gier zycia

fajna gierka to MKX - nie ta kategoria 

Opublikowano

No póki co od premiery ps4 nie grał w żadną fajna aż do teraz to oszalał z radości. Dominacja jak za czasów ps2.

Opublikowano

Lemonirasjuras ma chyba jakiś lewy sprzęt do mierzenia tego fpsa w grach

http://www.gamersyde.com/hqstream_the_witcher_3_wild_hunt_samps_ps4_1_04-34802_en.html

Camera is completely smooth now (when the framerate is), but the performance drops are still just as bad in the bog, when there are a bunch of torches on screen, in rain + lightshafts, etc. Guess they haven't really worked on this yet. At least I very much hope they haven't, because if this is what they consider an improvement...

wa6jnp.jpg

Sama gra owszem działa płynniej (usunęli delay animacji przy poruszaniu się), oraz kamera chodzi płynniej. Zapomniałem dodać, że scenki działają lepiej (nie widać już takich spowolnień). 

Ale dalej trzeba czekać na następne fixy. Na łanie pewnie fpsy skoczą po patchu o 2 (jak na plejce) więc pewnie 30 będzie stałe na bagnach (wcześniej średnio 28).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja jestem ciekaw ile Wiesiek wyciaga fpsow na ps4 pod koniec gry bo sytuacja jest tam dosyc dynamiczna :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Czy oni nie przesadzaja z tymi Soulsami przypadkiem?. Ja wiem że seria genialna ale cos za szybka wychodza te kolejne czesci. A moge sie załozyc ze Bloodborne 2 tez pewnie powstaje powoli.

Opublikowano

Jak do pracy to iMac, jak do zabawy to konsola, PC to takie w sumie nie wiadomo co.

Jesli miałbym kupic dzis kompa to tylko nowego maca z mocna grafika, a taki kosztuje 4 konsole.

Opublikowano

Jeśli miałbym kupić samochód to tylko limitowaną edycję Mercedesa, wyprodukowanego ręcznie przez światowej sławy rzeźbiarzy, ale taki kosztuje miliony, więc wole chodzić pieszo 

Opublikowano

Tytuły zobowiązują.

Odnośnie Wieśka - czyli patch gówno naprawił w kwestii płynności na PS4?

Nawet mi Was nie żal, jak bardzo chujowe macie te Swoje konsolki. Ja w mojej wersji do pełni szczęścia potrzebuję już tylko WYPIERDOLENIA tych wszystkich świec z pobliża kierunkowskazów i NPC do których trzeba zagadać. :whyyy:

Poza tym GOTG :banderas:

biNuMhy.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Perfect Console - dokladnie!

:banderas:

Opublikowano

witcher 3 był fajny do jarania się nim miesiąc temu.

Opublikowano

Dawno nie było gry, która nawet po przejściu jej nadal przyciąga i nie pozwala się oderwać od robienia pozostałych pobocznych czynności/zadań . Że nie wspomnę o drugim podejściu do całości celem sprawdzenia innych wyborów fabularnych. Ostatnio takie rzeczy gry ze mną robiły za czasów PSX/Dreamcasta. :reggie:

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.