Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No ale prosze was, typ pelen sliny niczym pitbul rzucil sie na mnie do ataku pokazujac dwie zupelnie inne gry, piszac bzdury ze bazuja na tym samym silniku (The game was developed using the in-house Creation Engine, built specifically for the game - http://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls_V:_Skyrim),i nazywajac mnie randomem. Toc to jest fanboism i bycie 100% klapkiem jak sie patrzy. Lubie dyskusje z dobrymi argumentami, chetnie nawet dam sie przekonac ze jestem w bledzie ale zeby taki cebula-warrior bez zadnych argumentow skakal do wszystkich ktorzy widza jak uyowe jest ps4 to juz jest max moich mozliwosci. Wyobrazam sobie go tak:  southpark-mmo-gamer-ps4-gamer-640x428.jp

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oblivion był tworzony na PS2/pierwszego Xboxa, a Skyrim jest na zupełnie nowym silniku. Gdzie się hoduje takich asów - przekonanych na dodatek o własnej racji? :dynia:

Jak wam parabola z TES'em nie pasuje, to macie kilka innych przykładów:

Suwaczki :yao:

Opublikowano

LOL! Nastepny atak cebuli: daje przyklad GTA5 gdzie z kazdym patchem zabierali cos z grafiki zeby bylo wiecej klatek. W 1.09 zabrali calkowicie parallax occlusion mapping bo nijak inaczej nie mogli polepszyc sytuacji. Strzelasz sobie w wlasna stope z taki argumentami - popierasz nasze slowa ze redzi coprawda poprawia pewnie za pare miechow fps'y ale grafa i wszystko inne pojdzie w dol. Cala magia. Na swoim telewizorku siedzac 5m od ekranu i tak nie zauwazysz roznicy wiec zyj dalej ze "greatness awaits" xD

2011, 1280x720@30 fps, ten sam silnik, ten sam hardware:

5min pozniej:

Oblivion był tworzony na PS2/pierwszego Xboxa, a Skyrim jest na zupełnie nowym silniku. Gdzie się hoduje takich asów - przekonanych na dodatek o własnejseo-semantic-web-confused.png

Edytowane przez Gość

Opublikowano

UPDATE 2/4/15 5:41pm: Rockstar has just rolled out patch 1.10 for Grand Theft Auto 5, which it says fixes "graphical issues across GTA Online and Story Mode". After downloading the 4.7GB update on PS4, we can confirm that parallax occlusion mapping is back in the game, and based on initial observations, the performance improvements seen in patch 1.09 remain in effect on the Sony platform.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-has-rockstar-really-downgraded-gta-5

Pisz dalej.

Ale nie do mnie - przywitaj się z listą ignorowanych użytkowników. Brak ci elementarnej wiedzy, a nawet umiejętności czytania, więc na jakiekolwiek próby dyskusji z twoją osobą szkoda czasu.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Lemonkojuras jak zaorany przez randoma. :banderas:

Opublikowano

o ja (pipi)ie jaka czerstwota w tym cw ;f

#ByledoE3

Opublikowano
#ByledoE3

Chyba 2017.

Opublikowano

E3 już za 9 dni, oby coś ciekawego pokazali - w kuluarach mówi się o odświeżonej wersji Xone, ale niektórzy są przekonani, że skończy się tylko na większym dysku i dodaniu do pada wejścia mini-jack, inni z kolei sugerują, że Microsoft pokaże nowy model. 

Sony by mogło coś zrobić z tą swoją konsolą, bo trochę ten wiatraczek obrośnie kurzem i zaraz wyje jak rakieta. 

Opublikowano

Paralax occlusion XDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

piszcie dalej... ale nie do mnie bo ignoruje was wszystkich

0feafdd.jpg

Opublikowano

o ja (pipi)ie jaka czerstwota w tym cw ;f

#ByledoE3

Do E3? Co, kupujesz znow xbona? :lapka:

Pewnie jo. :cool::lapka:

Ale bardziej chodzilo mi o to ze moze jakies ciekawsze tematy beda tu walkowane :dunno:

@up

No tym obrazkiem to nie wyswiadczyles sobie przyslugi.

Opublikowano

@up

to byla żaluzja do tego co napisał pan obrażalski. Widać niezrozumiałą tudzież : mea culpa :(

Opublikowano

Bansai i co myslisz ze po zdradzie z tym japonskim plastikiem mozesz sobie ot tak wrocic?

Niedoczekanie. :cool::lapka:

Opublikowano

Użytkownik Bansai [*]

Opublikowano

piszcie dalej... ale nie do mnie bo ignoruje was wszystkich

0feafdd.jpg

kolega sie przywitał, no czee :lapka:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bansai i co myslisz ze po zdradzie z tym japonskim plastikiem mozesz sobie ot tak wrocic?

Niedoczekanie. :cool::lapka:

Użytkownik Bansai [*]

tumblr_lxtxlainQu1r9ddhno1_250.gif

I jeszcze sobie strzele upgrade kompa :cool::lapka:

Opublikowano

Co za choragiewka. :lapka:

Opublikowano

Chill, Bansai doskonale wie, że to będzie nieuniknione - pozostać w tej generacji tylko z PS4 to tak jakby strzelić sobie w kolano, łydkę, stopę i głowę na samym końcu ;)

Opublikowano

wprowadzona akcja steam'u ze mozna oddawac gre jest genialna. Mozna sobie testowac kazda gre 2 godzinki a potem oddac jak nie halo. Wczoraj przetestowalem sobie Ori i jest spoko maroko ale nie za 20 Euro. jako ze za tydzien sale sie zaczyna, kupi sie male co nie co. Szkoda ze Zydowskie sony i ms takiego czegos nie wprowadzaja. Przy predkosci rozwoju psn obstawiam ze na E3 2021 moga zapowiedziec cos podobnego.

Opublikowano

wprowadzona akcja steam'u ze mozna oddawac gre jest genialna. Mozna sobie testowac kazda gre 2 godzinki a potem oddac jak nie halo. Wczoraj przetestowalem sobie Ori i jest spoko maroko ale nie za 20 Euro. jako ze za tydzien sale sie zaczyna, kupi sie male co nie co. Szkoda ze Zydowskie sony i ms takiego czegos nie wprowadzaja. Przy predkosci rozwoju psn obstawiam ze na E3 2021 moga zapowiedziec cos podobnego.

Ori to się rozkręca po czasie dłuższym niż dwie godziny. 

Jeśli kiedykolwiek zapowiedzą taką usługę, to będzie to głoszone wielką rewolucją ;)

Opublikowano

Ori od początku do końca jest dobre, później co najwyżej jest jeszcze lepsze ;)

Opublikowano

Co za choragiewka. :lapka:

Przepraszam ze wole gry a nie plastik noooo, wiem ze o kant dupy rozbic taki poglad w CW :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.