Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

DX12 na Xone zwiększy wydajność (głównie wykorzystania CPU) do 10%.

Największy potencjalny "zysk" z DX12 na Xone może być jednak gdzie indziej - nowy dash robiony na Win10 i DX12 może potencjalnie przyczynić się do lepszego wykorzystania pamięci ram i może nowy OS będzie potrzebował mniej niż 3 Gb ramu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kuwa lemonka aka 200 postow na forum wyzywa kogos od randoma xD

aaa zapomnialbym wczesniej iras i juras mieli wlasne konta zanim zostali zbanowani wiec moze w porywach zbiorczo z tysiac postow do nastukali 

mateuszku czekam na ten filmik gdzie masz po 1.04 w w3 te 24-26fps w wiesku na bagnach xD

Opublikowano

ino xbox  :banderas:

Opublikowano

witam nie zagladalem do tego tematu od 500 stron czy PC dalej  jest jedynym wyborem dla ogarnietego gracza konsole guwnem dla plebsu ODP

Opublikowano

kuwa lemonka aka 200 postow na forum wyzywa kogos od randoma xD

Ty popatrz na siebie - 15,5 tysiąca postów, a od kilku miesięcy nic tylko mentalna obstrukcja i śledzenie lemonki :yao:

Opublikowano

wiem gdzie mieszkasz wiec lepiej patrz zza plecy by cie bojowa ruchu nie dopadla

Opublikowano

witam nie zagladalem do tego tematu od 500 stron czy PC dalej jest jedynym wyborem dla ogarnietego gracza konsole guwnem dla plebsu ODP

PC = perfect console :banderas:

Opublikowano
  • Autor

witam nie zagladalem do tego tematu od 500 stron czy PC dalej  jest jedynym wyborem dla ogarnietego gracza konsole guwnem dla plebsu ODP

Dzień dobry.

Tak. Jak jest się bogatym to warto też kupić WiiU jako dodatek.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano

Dzień dobry.

Tak. Jak jest się bogatym to warto też kupić WiiU jako dodatek.

Pozdrawiam,

Bartek

NIEPRAWDA! Jedyny sluszny wybor to ps4 z bitymi 20 fpsami i krzykami fanboyow ze tak wlasnie gra ma dzialac. Kto twierdzi inaczej ten lewak i niech spiernicza do rosji!

Opublikowano

niecałe 2 lata na forum, co ty mogłeś widzieć :teehee:

Opublikowano

No jestem ciekaw jak te membrany się sprawdzają w padzie

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Meh. 

Opublikowano

Meh. 

Jakie meh? Kontroler wygląda za(pipi)iście i to jakiś powiew świeżości, musze to tylko sprawdzić w praktyce ;)

Opublikowano

No ja nie lubię udziwnień w kontrolerach. ;)

Opublikowano

Wygląda fajnie, ale najlepszego pada wyprodukowanego ręką ludzką (DualShock3 gdyby ktoś miał wątpliwości) nie przebije

Opublikowano

Wygląda fajnie, ale najlepszego pada wyprodukowanego ręką ludzką (DualShock3 gdyby ktoś miał wątpliwości) nie przebije

:notsure:

Opublikowano

No nie wiem... dziwnie to wyglada, momentami tez zdawalo mi sie ze nie do konca kursor myszki przekladal sie na to co typek kciukiem robil. Musialbym to przetestowac.

Opublikowano

:notsure:

No co? Symetryczne gałki, minimalna martwa strefa, idealny rozmiar i jakość wykonania. Mam nadzieje, że na E3 Sony zapowie remaster tego pada

Opublikowano

Próbowaliście kiedyś grać na touchpadzie? Ja próbowałem i pozostanę przy dwóch analogach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.